Gönderen Konu: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft  (Okunma sayısı 61741 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft
« Yanıtla #60 : 11 Ocak 2018, 14:38:23 »
yorumlariniza ALLAH razi olsun, nekroz olayini tekrar ekim olmasina engel olmamasi rahatlatici . forum olarak gercekten bu sürecte destek oldu.

merkez ile tekrar telefonda konustum Cansu Bilgili hanim hala kabul etmek istemiyor . daha 6,5 ay olmus diyor yaralar gec iyilestigi icin cikislarda gec olacak diyor . ve önceki halime göre yinede fark varmis . nisan /mayis beni klinikde görmek istiyor ve ozaman tam neticeyi görebilirmis ozaman oldu veya olmadi . olmadiysada cikarip parami verecekmis .

ben magdur olmusum 6 aydir dogru dürüst uyku uyumuyorum , bu sürecte 5kg vermisim , gece 4 de ter icinde uyanip birdaha uyuyamiyorum, sosyal hayatim minimuma inmis.
Cannsu hanim bana diyor ama M. bey benide düsünün , basarisiz suclamayla merkezime...... falan

aldigim terbiye edep ve saygidan telefonda Cansu hanima hicbirsey söylemedim . tamam Cansu hanim nisan/mayis ta görüselim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 11 Ocak 2018, 15:26:13 »
Geçmiş olsun dostum rica ederiz malesef nekroz dediğimiz gibi .. çok dogru davranmışssın sonuçta kimse bu sekılde bir hata yapmak istemez zaten bu konudada ilgilenmişler bu arada ekimi yapan kişi doktormu? Degilse doktorun ne kadar önemli oldugunu bilmek gerekir degilse
Global Moderator

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 12 Ocak 2018, 20:24:48 »
yorumlariniza ALLAH razi olsun, nekroz olayini tekrar ekim olmasina engel olmamasi rahatlatici . forum olarak gercekten bu sürecte destek oldu.

merkez ile tekrar telefonda konustum Cansu Bilgili hanim hala kabul etmek istemiyor . daha 6,5 ay olmus diyor yaralar gec iyilestigi icin cikislarda gec olacak diyor . ve önceki halime göre yinede fark varmis . nisan /mayis beni klinikde görmek istiyor ve ozaman tam neticeyi görebilirmis ozaman oldu veya olmadi . olmadiysada cikarip parami verecekmis .

ben magdur olmusum 6 aydir dogru dürüst uyku uyumuyorum , bu sürecte 5kg vermisim , gece 4 de ter icinde uyanip birdaha uyuyamiyorum, sosyal hayatim minimuma inmis.
Cannsu hanim bana diyor ama M. bey benide düsünün , basarisiz suclamayla merkezime...... falan

aldigim terbiye edep ve saygidan telefonda Cansu hanima hicbirsey söylemedim . tamam Cansu hanim nisan/mayis ta görüselim

O bölge çıkmayabilir ama sizde bu kadar kafaya takmayın yani çok sıkıntı edilecek bir durum değil sonuçta saç yani sağlıktan daha önemli  bir şey yok o yüzden çok takmayın,donör bölgesi saç kıran olanlar var o yüzden şükredin ve ya ektirip te çok seyrek çıkan saçlar var yani herkesin saçı %100 başarı sağlamıyor sizin adınıza bu ekim üzücüde olsa şanlısınız ki donör alanınız sağlam ve dökülme alanınız az ,benim saçımda bölge geniş olduğu için iki kez ekim yaptırdım 2 hafta sıkıntı sonra hemen geçiyo zaman, 3.ay olmuş farkında değilim saç çıkmaya başladı,o yüzden bundan sonra yapacağınız paranızı geri alıp başka bir ekim merkezinde saçınızı ektirmek ve normal yaşantınıza devam etmek korkmayın yani sizin saçtan 3.ekim bile çıkar aynı sıkıntıyı da yaşamazsınız çünkü bundan sonra gideceğiniz yer e bunu belirtip gideceksiniz yani daha da titiz bir ekim olacak

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 21 Şubat 2018, 02:35:50 »
yani şunuda ekleyeyim ileri derece yanıklar da nekroz durumudur doku tamamen ölse bile yanık izlerine saç ekimi oluyor .çok fazla nekroz çeşidi var ama saç ekimiyle olan nekroz en hafiflerinden biri düzeliyor ilerleyen dönem de  ama yinede çok dikkat etmesi gerek eken ekiplerin nekroz durumuna, senin saç ekimi nekrozla sonuçlanmış para iadesi alman gerekir hatalı ekim
Öncelikle arkadaşım geçmiş olsun. Bende de benzer bir durum oldu orta bölgede. Sanırım seninki kadar büyük değildi ama o bölgede kayıplarım olacak farkındayım.
Bir de Perseus a şu sorum olacak. Benim gördüğüm kadarıyla bu gibi sorunlar genelde slit yönteminde oluyor gibi yanılıyor muyum? Bir de daha çok merak ettiğim ne gibi bir hata yapılıyor da buna sebep oluyor? Benim zaten ikinci bir ekimim olacak, en azından bunun sebeplerini öğrenirsem ikinci ekime ona göre karar vereceğim. Bünyeden mi kaynaklıdır yoksa ekim sırasında kesiklerin açılmasında yapılan bir hata mı buna sebep oluyor?

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 07 Mart 2018, 13:20:28 »
251.Gün .
paylasimi  yapmak istemesemde 1 seneyi artik forum icin doldurmaliyim.

2 hafta önceki cansu hanimla telefon görüsmem hic iyi gecmedi detaya simdi girmeyecegim . belki ileride .
ama sanki magdur ben degilde cansu hanimmis gibi bir durum olusturulmaya calisildi.

Nisan sonu Türkiye tatilime gittigimde beni mutlaka canli klinikte görmek istiyor .

1. Önden
2. sol
3. sag

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 07 Mart 2018, 13:21:20 »
devami

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 07 Mart 2018, 13:21:56 »
devam

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #67 : 07 Mart 2018, 14:49:50 »
Geçmiş Olsun abi öncelikle bende aynı yerde ekim yaptırdım . Kesinlikle Cansu hanım haricinde kilinikteki başka  kimse ile görüşmeni tavsiye etmem. Para İadesi iste bence. ve farklı doktorlardan araştırma yaparak görüş al . ve bence bu forumu takip ediyorlar buradaki yorumları bir zahmet okusun hanımefendi, Hatasını kabullensin , mağduriyetini gidersin o zaman sende ısrarcı olmazsın ve düzeltme ekimini kabul etme bence, benim sürecimde devam ediyor ve yavaş ilerliyor böyle bir durumda sanırım klinikte bana verecekleri cevaba göre bir güzel ortalığı ayağa kaldırırdım. ve geçmiş olsun tekrardan.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 07 Mart 2018, 15:05:25 »
Geçmiş olsun neden forumda paylaşım yapmak hiç istemiyorsunuz? Size rahatsızlık veren bir durum varsa bize bildirebilirsiniz konunuz ile ilgili.

Bir de nekroz olan bölge hakkında be söyledi cansu hanım tekrar bir ekimmi olucak? Çıkmaz ise saçlar
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 07 Mart 2018, 15:38:06 »
Paylaşım yapmamak isteğim, malum durumumla ilgili. Forumun çok faydası var iyikide var.
ben saç ekimi yaptırmadan önce daha mutluydum.

Zaten Cansu hanimla görüsüyordum sadece. Ama son konusmamiz rahatsız olduğunu belli etti.

Eşim sagolsun çok destek oluyor, hatta Clinichair unutmami ve tekrar oraya gitmemi istemiyor, saç köklerim gitti para gitmiş önemli değil.

Ekim paketi içinde revize hakki var 500 kök, artık Manuel ekimde yapıyorlar da olsalar. Kesinlikle 2ci ekimi buraya yaptirmam.

Eğer Dr Koray Erdoğan kabul ederse inşallah umudum ve motivasyonum olur. Ama görüşme için 15ay tamamlanmasi gerekiyor..

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 23 Mart 2018, 21:15:52 »
cok geçmiş olsun hocam. paylasmayi kesmeyin inanin bu forumda o kadar sey ogreniyor ki insan. ekim yaptirdiginiz yere gecen yil bende gitmistim. 4000 greft aliriz demişlerdi. donör bölgesi zayif oldugu icin pek icime sinmemisti. sizin durumunuzu gorenlere fikir vermis olursunuz.

benim ekim sayfamda pozitif ve motivasyonumu tebrik etmissiniz. kaybettiginiz 1.5 sene var ama en azından donör cok saglam o donör bende olsa bayram ederdim. kașimi bile ektirirdim:) kafanıza takmayin sizin dokulme tipinize gore super ekim yapacak cok guzel ekim yerleri var

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 23 Mart 2018, 22:26:15 »
 Teşekkür ederim...
Saç ektirelim derken piskolojim gerçekten çok yıprandı. Her günüm zor geçiyor.
Ama demekki bunları yasiyacakmisim, aslında arastiran ve dikkatli birisiyim. Buraya okadar naif davrandım.

Şimdi araştırıyorum bana en uygun ve kabul edecek yeri.

Klinikle 30nisana randevu yaptık, bakalım ne diyecek Cansu hanım.

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 29 Mart 2018, 19:36:22 »
donör

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 29 Mart 2018, 19:36:43 »
donör