Gönderen Konu: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft  (Okunma sayısı 61740 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft
« Yanıtla #45 : 29 Kasım 2017, 14:43:58 »
bugün 153gün resimlerimi Cansu Bilgili hanima whatsapp üzeri paylastim.

ve kendisine kanal acimi sirasinda yakin acayim derken olusturulan kesiler dokuya zarar verdigi icin bu durumun oldugunu yazdim..

Cansu hanim hemen beni telefonla aradi.
bunun kanal yakin acma durumuyla olmadigini , islemi yapanlarin hata yapmiyacaklarin anlamina gelmedigini ama bundan olma imkaninin mümkün olmadigini. bu islemi hergün yaptiklarini yani sadece banami denkgeldigini söyledi.
benim ekimle ilgili bütün resimleri su an incelemede oldugunu . ve kesinlikle parayla ilgisinin olmadigini neden bu durum oldugunu ögrenmek istedigini.
2018 nisan aynida beni merkezde bekledigini söyledi. ve ozaman neden oldugunu ögrenebilmek icin.

son olarakta yorumlari takip ettigini ama dogru olmadigi gibi bir cümle söyledi tam anliyamadim.. acaba burayimi kastetti.

ALLAhim sen bana güc ve sabir ver , hergün bu piskolojile uyanmak gercekten cok zor.

Bu demek oluyor Ki, diğer hastaları sizden daha az stresli imiş.bumudur yani...
Kabukların olduğu yerlerde enfeksiyon oluşmuş, bunun sebebi Tabiki o bölgenin mikrop kapması ile alakalı fakat zaten kanal açar iken küçük kesilerin açılma gerekliliği bu durumu minimize etmek. Sonuçta kesiler dikkatsizce açılır ise doku tahriş olursa mikrop kapma oranı artıyor. Keşke ilk günlerden takibi sağlanıp antibiyotik kullanımı sağlansa idi.
Tabi ekimciniZ daha iyi bilir... onların fikirlerinizde almak gerekir. Madem ki forumu takip ediyorlar, kendileride bu tip vakaların sebepleri hakkında fikirlerini beyan edebilirler.

Allah sabır versin kardesim... moralini yüksek tut neyseki donorunuz hala düzeltme Ekim’ine cevap verebilecek durumda.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 02 Aralık 2017, 15:51:18 »
son durumunun fotoğrafını bi atar mısın kardeşim bizde görelim

Kars343536

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 08 Aralık 2017, 19:02:55 »
Herkesin yaptığı ortak bir hata var saç ettirmek isteyen bütün arkadaşlarda nedense öncelikle internetten veya sosyal medya hesaplarından ne olduğu belli olmayan ekim merkezlerini hiç araştırmadan sahte fotolara kanıp balıklama atlıyorlar fiyatını kalitesini sorgulamadan ekim yaptırıyorlar daha sonrada sonuç kötü görünmeye başladığı andan itibaren yani ekim merkezlerinin gerçek yüzleriyle karşılaştıkları zaman iş işten geçmiş oluyor hâliyle doğal olarak e kardeşim senin donör alandaki verici greft sayısı belli ve sınırlı sayıda olduğu ortada iken sen neden hiç forum sitelerine girip araştırmıyorsun hangi merkeze kimler nasıl yorum yapmış diye kaldiki İZMİR saç ekim merkezleri arasinda daha tam başarılı değil işin merkezi istanbul sonuçta 3 5 lira ucuza kaccam diye acemi kasapların eline.ve tuzağına.dusmeyin hemde şu üç.maddeden zarar görürsünüz
1.donör alanı greftleri sınırlı olduğu için şansınız azalıyor
2.cebinizden sonucu güzel olmayan işlem için paranız gidiyor
3.ve en önemlisi büyük hayal ve umutlarla beklediginiz an.sizin icin psikolojik bir yıkım oluyor

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 09 Aralık 2017, 22:44:45 »
Herkesin yaptığı ortak bir hata var saç ettirmek isteyen bütün arkadaşlarda nedense öncelikle internetten veya sosyal medya hesaplarından ne olduğu belli olmayan ekim merkezlerini hiç araştırmadan sahte fotolara kanıp balıklama atlıyorlar fiyatını kalitesini sorgulamadan ekim yaptırıyorlar daha sonrada sonuç kötü görünmeye başladığı andan itibaren yani ekim merkezlerinin gerçek yüzleriyle karşılaştıkları zaman iş işten geçmiş oluyor hâliyle doğal olarak e kardeşim senin donör alandaki verici greft sayısı belli ve sınırlı sayıda olduğu ortada iken sen neden hiç forum sitelerine girip araştırmıyorsun hangi merkeze kimler nasıl yorum yapmış diye kaldiki İZMİR saç ekim merkezleri arasinda daha tam başarılı değil işin merkezi istanbul sonuçta 3 5 lira ucuza kaccam diye acemi kasapların eline.ve tuzağına.dusmeyin hemde şu üç.maddeden zarar görürsünüz
1.donör alanı greftleri sınırlı olduğu için şansınız azalıyor
2.cebinizden sonucu güzel olmayan işlem için paranız gidiyor
3.ve en önemlisi büyük hayal ve umutlarla beklediginiz an.sizin icin psikolojik bir yıkım oluyor
sana katılıyorum kardeß birde bizim milletimiz daha şu zihniyette sac ekim reklamı yapan hemen yoruma kac para yaziyorlar sanki pazardan meyve alıyorlar bu isin ciddiyetinin farkinda degil kimse ben yillardir arastiriyorum daha guvenemedim kimseye ya karar verince cok iyi birilerine denk gelir yada cok kötü hayirlisi

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #49 : 15 Aralık 2017, 14:17:32 »
169. Gün sürec devam ediyor, moral dibe vurdu.

bugün cildiye doktorumda randevum vardi.
nekroz yok biraz yara izi var

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 10 Ocak 2018, 14:51:00 »
195.gün aslinda paylasim falan yapmak istemiyorum ,ama sürec devam ettigi icin 1 sene dolmasi icin belki baskalarina bir faydasi olur diye .

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 10 Ocak 2018, 14:52:05 »
devam 195gün

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 10 Ocak 2018, 14:52:41 »
195.gün

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 10 Ocak 2018, 15:31:08 »
abi maalesef ordan daha birsey cikmaz. onumuzdeki maclara bakman gerekecek artik

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 10 Ocak 2018, 16:13:38 »
Peki nekroz olan bölgeye ekim yapılması halinde kökler tutuyor mu? Sonuçta o doku ölü değil mi?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 10 Ocak 2018, 23:28:08 »
Bu durumu ÖEllikle bilen ve yaşayan birine sordum... sıkıntı YÖK... ekşm yapılabiliyor, ekilende cıkıyır imiş.

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : 10 Ocak 2018, 23:39:54 »
kan akışı olan her yere teoride ekim yapılır nekroz kangren değil yani tamamen ölmüyor doku geçici bir süreç .kangrende kan akışı durur ve çürüme başlar ağır doku travması ve sonuçta uzuv kesilir.   aynı mantıkla düşünün deri çürürse ve iyileşmez ise geçmiş olsun nekroz ama ben iyileşmeyen nekroz görmedim ekimde oluşandan bahsediyorum,sonuçta atar damar değil nekrozu yapan  kılcal damarlar bu yüzden kılcal damarlar düzledikçe dokuda düzelir  evet ekim yapılır .ama ilk nekroz durumunda saç çıkmaz,  nekroz bölgesi  düzeldikten   7 8 ay sonra yapılan ekimde o bölgede tekrar  saç çıkar
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2018, 10:20:46 Gönderen: perseus »

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 10 Ocak 2018, 23:56:30 »
Aydınlatıcı bilgiler için sağolun beyler. Akşamcı hocam sen de moralini yüksek tut. Çaresi varmış en azından.

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 10 Ocak 2018, 23:59:41 »
yani şunuda ekleyeyim ileri derece yanıklar da nekroz durumudur doku tamamen ölse bile yanık izlerine saç ekimi oluyor .çok fazla nekroz çeşidi var ama saç ekimiyle olan nekroz en hafiflerinden biri düzeliyor ilerleyen dönem de  ama yinede çok dikkat etmesi gerek eken ekiplerin nekroz durumuna, senin saç ekimi nekrozla sonuçlanmış para iadesi alman gerekir hatalı ekim

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 11 Ocak 2018, 09:43:55 »
2 temmuz 2017 de paylaştığınız foto sonucun böyle olacağının habercisiydi ne yazikki. lokal bir bölgeye ekim yapılmasına rağmen fire inanılmaz çok olmuş. haliyle de başarısız bir sonuç ortaya çıkmış. bu saatten sonra herhangi bir gelişmenin olacağını düşünmüyorum.bence siz 1 yıl tamamlandıktan sonra hiç vakit kaybetmeden bu ekimi hiç yapmamış gibi düşününüp yeni ekim olayını düşünün. umarım daha iyi olacaktır sizin için.

Facebook Twitter Instagram