Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın BE ASTHETİC 4275 greft 05.05.2021 Saç ekimi  (Okunma sayısı 3376 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Çok insan  şikayetçi  dr Bilgehan  aydın  sonra zamanlarda

Yusuf ?slam

• Full Member
Çok insan  şikayetçi  dr Bilgehan  aydın  sonra zamanlarda
aynen öyle valla bende 2 ay önce Ekim yaptırdım ordan hersey parayı alana kadar ne arayan var ne soran son durum da böyle pişman oldum daha ilgili ekım yerlerı varken orayı seçmekle
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2021, 18:41:36 Gönderen: Hintell »

Ali Kemal

• Sr. Member
geçmiş olsun arkadaşlar ama neden kendi konunuzda değilde burda paylaşıyorsunuz  :) arkadaşın konusu dağılıyor bu şekilde.

Semiz Mustafa

• Yeni üye
  • *
Para iadesi yapmıyorlar revize edelim diyorlar ama bende orda yaptırmak istemiyorum çünkü risk alçak durumum yok döner alanımda saç kalmadı ücret istedim vermiyorlar parasında da değilim saç gittikten sonra 6 bin bunu telafi etmiyor

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Bende geçen yıl ağustos ayında Bilgehan beyin saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım sonucumdan hiç memnun değilim

Merhaba hocam öncelikle  konunuzu inceledim geçmiş olsun üzücü bir durum umarım Bi şekilde istediğiniz sonuca ulaşırsınız hayırlısı diyelim hepimiz için bekleyip göreceğiz

umittsbs

• Yeni üye
  • *
aynen öyle valla bende 2 ay önce Ekim yaptırdım ordan hersey parayı alana kadar ne arayan var ne soran son durum da böyle pişman oldum daha ilgili ekım yerlerı varken orayı seçmekle

Merhaba hocam  sizin saç ekiminiz hakkında konuşmak için daha cok erken umarım sonucunuz güzel olur sizin şikayetiniz merkezin tavrıyla alakalı sanırım ben iletişime cok fazla geçmedim ama bikaç kez yazdım geç de olsa dönüş yapıldı böyle bir durum varsa bu merkeze özel Bi başlık açılıp incelenebilir teşekkür ederim

reyes

• Sr. Member
Niye simdiden paranizi geri istiyorsunuz? Daha iki hafta oldu
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Lütfen kendi konularınız da kendinizle ilgili paylaşımlarda bulunun arkadaşın konusuna kendi resimlerinizi ekleyip karışıklıklara neden olmayın bu konu arkadaşa aittir sadece onun sürecini ilgilendirir.
Global Moderator

Kamil21

• Full Member
Forumda başarılı ve başarısız birçok ekim var. Ancak ekim sonrası hangi zamanda nasıl görünüm olur, saç ne zaman çıkar vb. birçok şeye vakıf oluyoruz. Bu süreçte ekim, takviye, saç kalitesi gibi parametreler kadar kişinin stresini de yönetmesinin önemli olduğunu öğrendim. Bilir kişi gibi konuşmak istemiyorum ama yorum yapayım süreçlerle ilgili.

Ümit bey sürecinde olumsuz bir durum göremedim. Takviyelere, yıkamalara devam edin, olumlu ilerleyecek diye düşünüyorum.

Semiz Mustafa bey, aldığı sonuçtan dolayı mutsuz ve kliniğe olan tepkisinde haklı olduğunu düşünüyorum. Ama burada yazılanlar konuyu açan kişiye haksızlık diye düşünüyorum. Bunlar konu sahibini olumsuz etkileyebilir. Kliniğin ilgi konusunda çok eksik olduğuna katılıyorum ve ben de memnun değilim. Bu konuda kesinlikle iyileştirmeye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Birçok şeyi buradaki konulardan öğrendim. Hintell e ayrıca teşekkürler bu forumdan dolayı.

Yusuf İslam bey, sürecinizle ilgili karar vermeniz için daha çok erken. Çoğu konuda gördüğüm 100 günden sonra çıkışlarla ilgili gelişmeler oluyor. Konunun da takibindeyim.

Biraz uzattım kusura bakmayın.
  • Ekim Tarihi: 17.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 5994
  • Yaşınız 35

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Forumda başarılı ve başarısız birçok ekim var. Ancak ekim sonrası hangi zamanda nasıl görünüm olur, saç ne zaman çıkar vb. birçok şeye vakıf oluyoruz. Bu süreçte ekim, takviye, saç kalitesi gibi parametreler kadar kişinin stresini de yönetmesinin önemli olduğunu öğrendim. Bilir kişi gibi konuşmak istemiyorum ama yorum yapayım süreçlerle ilgili.

Ümit bey sürecinde olumsuz bir durum göremedim. Takviyelere, yıkamalara devam edin, olumlu ilerleyecek diye düşünüyorum.

Semiz Mustafa bey, aldığı sonuçtan dolayı mutsuz ve kliniğe olan tepkisinde haklı olduğunu düşünüyorum. Ama burada yazılanlar konuyu açan kişiye haksızlık diye düşünüyorum. Bunlar konu sahibini olumsuz etkileyebilir. Kliniğin ilgi konusunda çok eksik olduğuna katılıyorum ve ben de memnun değilim. Bu konuda kesinlikle iyileştirmeye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Birçok şeyi buradaki konulardan öğrendim. Hintell e ayrıca teşekkürler bu forumdan dolayı.

Yusuf İslam bey, sürecinizle ilgili karar vermeniz için daha çok erken. Çoğu konuda gördüğüm 100 günden sonra çıkışlarla ilgili gelişmeler oluyor. Konunun da takibindeyim.

Biraz uzattım kusura bakmayın.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Lütfen kendi konularınız da kendinizle ilgili paylaşımlarda bulunun arkadaşın konusuna kendi resimlerinizi ekleyip karışıklıklara neden olmayın bu konu arkadaşa aittir sadece onun sürecini ilgilendirir.

Teşekkürler hintell arkadaşın canı yanmış  kötü üzücü bir durum anlıyorum ama kendi ekimi kötü oldu diye diğerleri de kötü olsun mu istiyor günahını da almak istemiyorum ama yaptığı yorumlara baktım şöyle bir herkese olumsuz şeyler yazmış bu olmamış şu olmamış vs. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Yusuf ?slam

• Full Member
Merhaba hocam  sizin saç ekiminiz hakkında konuşmak için daha cok erken umarım sonucunuz güzel olur sizin şikayetiniz merkezin tavrıyla alakalı sanırım ben iletişime cok fazla geçmedim ama bikaç kez yazdım geç de olsa dönüş yapıldı böyle bir durum varsa bu merkeze özel Bi başlık açılıp incelenebilir teşekkür ederim merhaba evet su an için erken daha 2 aylık süreç ama burdakı şıkayet yorumları gördüğüm için bende pskolojık olarak etkılenıyorum umarım benım sonuç güzel olur teşekkür ederım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkürler hintell arkadaşın canı yanmış  kötü üzücü bir durum anlıyorum ama kendi ekimi kötü oldu diye diğerleri de kötü olsun mu istiyor günahını da almak istemiyorum ama yaptığı yorumlara baktım şöyle bir herkese olumsuz şeyler yazmış bu olmamış şu olmamış vs. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Rica ederim tabiki hayır. Kimsenin süreci ile kendi süreçlerinizi kıyaslamayın hayırlısı olsun
Global Moderator

Yusuf ?slam

• Full Member
guzel söylüyorsun hıntel benım konuya cevap versen sevırım

Facebook Twitter Instagram