Forumda başarılı ve başarısız birçok ekim var. Ancak ekim sonrası hangi zamanda nasıl görünüm olur, saç ne zaman çıkar vb. birçok şeye vakıf oluyoruz. Bu süreçte ekim, takviye, saç kalitesi gibi parametreler kadar kişinin stresini de yönetmesinin önemli olduğunu öğrendim. Bilir kişi gibi konuşmak istemiyorum ama yorum yapayım süreçlerle ilgili.
Ümit bey sürecinde olumsuz bir durum göremedim. Takviyelere, yıkamalara devam edin, olumlu ilerleyecek diye düşünüyorum.
Semiz Mustafa bey, aldığı sonuçtan dolayı mutsuz ve kliniğe olan tepkisinde haklı olduğunu düşünüyorum. Ama burada yazılanlar konuyu açan kişiye haksızlık diye düşünüyorum. Bunlar konu sahibini olumsuz etkileyebilir. Kliniğin ilgi konusunda çok eksik olduğuna katılıyorum ve ben de memnun değilim. Bu konuda kesinlikle iyileştirmeye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Birçok şeyi buradaki konulardan öğrendim. Hintell e ayrıca teşekkürler bu forumdan dolayı.
Yusuf İslam bey, sürecinizle ilgili karar vermeniz için daha çok erken. Çoğu konuda gördüğüm 100 günden sonra çıkışlarla ilgili gelişmeler oluyor. Konunun da takibindeyim.
Biraz uzattım kusura bakmayın.