Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın BE ASTHETİC 4275 greft 05.05.2021 Saç ekimi  (Okunma sayısı 3362 defa)

umittsbs

• Yeni üye
  • *
bu çatlak görüntünün sebebini bilmiyorum. ben de sizinle beraber ektirmişm. bende olmadı mesela

Sizin Ekiminiz de hayırlı olsun bu arada

Cihandoğan

• Hero Member
Çok fazla çatlak olmuş gereğinden fazla bu kadarını ilk kez gördüm.

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Çok fazla çatlak olmuş gereğinden fazla bu kadarını ilk kez gördüm.

Evet merkez kişiden kişiye değişiyor cilt tipine göre sorun yok dedi umarım öyledir

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar bugün 9.gün donör sağ taraf sola göre geç iyileşiyor iyileşmeyi hızlandırabilmek için yapabileceğimiz ek bişey varmı losyon dışında.fito kremi İnternette okudum bikaç yorumda sizce alıp kullanayım mı bir zararı olur mu?birde yarın kabuk dökümü yapıcam kendim ekim merkezi kapalı olduğu için 2 gün daha bekleyip ekim merkezinde mi yaptırmak mantıklı evde problemsiz kendimiz halledebilir miyiz teşekkür ederim yorumlar için

reyes

• Sr. Member
Inshallah sonuc sizi mutlu eder.
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Inshallah sonuc sizi mutlu eder.

Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu mutlu etsin

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
Hocam evde kendin dökersen daha iyi olur şahsen bende öyle yaptım. Bepanthol nemlendirici losyonu kabul döküm işleminden 1 saat önce ekim bölgesine sürüp bekletin. Sonrasında ılıktan hafif sıcağa doğru (çok sıcak olmayacak) bir su ısısında yavaş yavaş dairesel hareketler yaparak kabuk dökme işlemini yapın. İsterseniz ahmet beyi veya kliniği arayıp kabul dökme işlemi videosu isteyebilirsiniz size gönderirler.
  • Ekim Tarihi: 22.02,2021
  • Ekim Merkezi ismi BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Hocam evde kendin dökersen daha iyi olur şahsen bende öyle yaptım. Bepanthol nemlendirici losyonu kabul döküm işleminden 1 saat önce ekim bölgesine sürüp bekletin. Sonrasında ılıktan hafif sıcağa doğru (çok sıcak olmayacak) bir su ısısında yavaş yavaş dairesel hareketler yaparak kabuk dökme işlemini yapın. İsterseniz ahmet beyi veya kliniği arayıp kabul dökme işlemi videosu isteyebilirsiniz size gönderirler.

Aynen hocam video geldi dediginiz gibi yapacak artık teşekkür ederim

umittsbs

• Yeni üye
  • *
Kabuk dökümü sonrası fotolar sizce durum nasıl dönor alanım hala fazla kızarık gibi sizce krem kullanmak gerekir mi

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İkinci ekimde verteks kapanır dediler mi size planlamayı öyle yaptık demişiniz

umittsbs

• Yeni üye
  • *
İkinci ekimde verteks kapanır dediler mi size planlamayı öyle yaptık demişiniz
Hocam ikinci ekime ihtiyaç olduğu söylendi ama kesin kapanır vs şeklinde bir görüşme olmadı. Zaten başarı oranı diğer bölgelere göre düşük ve sanırım bundan kaynaklı  bazı ekimcilerin  ikinci plana attığı bir bölge.Bakalım sürece göre ilerde karar vereceğim.

reyes

• Sr. Member
Inshallah istedin gibi olur. Suan normal salikli bir durum
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Lawine

• Jr. Member
  • **
Geçmiş olsun kabuk sonrası güzel duruyor. Umarım sonucu da aynı olur
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

Semiz Mustafa

• Yeni üye
  • *
Bende geçen yıl ağustos ayında Bilgehan beyin saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım sonucumdan hiç memnun değilim

Facebook Twitter Instagram