Gönderen Konu: Ne yani finasterid doping mi ?  (Okunma sayısı 2937 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Ne yani finasterid doping mi ?
« Yanıtla #15 : 13 Mayıs 2021, 16:33:44 »
basladim 5 gun felan oldu benimde ama hafif kasıkta agri oluyor ve meni de sivilasma gecermi acaba

Kasık ağrısı çok devam etti bıraktım diyeni oek görmedim. Ben hiç yşaamadım misal. Ama spermde sıvılaşma yaşadığım, kullandığım sürece de devam eden bir yaketkiydi. Kimi kullanıcılar zamanla düzeldiğini de söylüyor. Özetle kişiden kişiye değişiyor denebilir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 13 Mayıs 2021, 17:41:15 »
Kasık ağrısı çok devam etti bıraktım diyeni oek görmedim. Ben hiç yşaamadım misal. Ama spermde sıvılaşma yaşadığım, kullandığım sürece de devam eden bir yaketkiydi. Kimi kullanıcılar zamanla düzeldiğini de söylüyor. Özetle kişiden kişiye değişiyor denebilir.
devam edeyim bakalım nolucak  aklımda şöyle birşey var bir sac koku 4 6 yıl yaşarmış ama küser cikmazmis acaba diyorum finasterid en az 3 yıl öncesine kadar olanı  cikartirmı

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 13 Mayıs 2021, 18:59:34 »
Başlarda aşırı libido artışı bende de olmuştu. Bir süre sonra vücut alıştı mı demek gerek bilmiyorum, normale döndü. Belki normalin de altına inmiş olabilir.

Belki sen de yaşayacaksın belki de yaşamazsın bilmiyorum. Herkesin bünyesi  farklı tepki verebilir.

Ama spordaki performansımı çok daha belirgin etkilediğini söyleyebilirim.

Ama bir yandan da, antiandrojenlere pandemi döneminde başladığım için, bu tip düşük enerji vs gibi durumların pandeminin sebep olduğu kapalı yaşantı, psikoloji,  az hareket, bozulan yeme spor düzeni gibi durumlar da sebep olmuş olabilir veya artmasına sebep olmuş olabilir. Bunları kontrollü deney gibi gözlemleme şansım olmadı haliyle.

Ama az ama çok illa ki bu etkileri yaşadım. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim.

Umarım sağlıklı şekilde kullanımınız devam eder.

Amin sağol.Umarım sende yan etki görmezsin.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 14 Mayıs 2021, 23:30:04 »
Amin sağol.Umarım sende yan etki görmezsin.

Daha önce forumda bahsetmiştim, kulak çınlaması şikayetim var. Bu sebeple 2,5-3 ay kadar önce bıraktım. Hala bir gelişme olmadı.

Haa doğrudam finas ile bağlantılı mıdır bilmiyorum. Forumda başka kullanıcılar da ilgili olduğunu söylemişti ama kbb ye gidip sormak en mantıklısı. Artık korona fln demeyip gidecez.

Özetle yanetki gördüm diyebilirim. ( umarım sebebi fakrlıdır ben yanılıyorumdur :)

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 14 Mayıs 2021, 23:33:24 »
Daha önce forumda bahsetmiştim, kulak çınlaması şikayetim var. Bu sebeple 2,5-3 ay kadar önce bıraktım. Hala bir gelişme olmadı.

Haa doğrudam finas ile bağlantılı mıdır bilmiyorum. Forumda başka kullanıcılar da ilgili olduğunu söylemişti ama kbb ye gidip sormak en mantıklısı. Artık korona fln demeyip gidecez.

Özetle yanetki gördüm diyebilirim. ( umarım sebebi fakrlıdır ben yanılıyorumdur :)

Dur bakalım geçer elbet.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 15 Mayıs 2021, 00:25:46 »
Buşon denilen sıvıyı dht üretiyor biz dht yi baskiladigimiz için çınlama oluyor Olabilir mi acaba

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Mayıs 2021, 13:48:11 »
Buşon denilen sıvıyı dht üretiyor biz dht yi baskiladigimiz için çınlama oluyor Olabilir mi acaba

sebebi o sanırım. Bakalım artık kbb uzmanıma gidip detayları öğrenmeye çalışacağız.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 15 Mayıs 2021, 14:03:41 »
sebebi o sanırım. Bakalım artık kbb uzmanıma gidip detayları öğrenmeye çalışacağız.
geçmiş olsun hocam

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 15 Mayıs 2021, 14:19:17 »
ben xpecia dışında birşey kullanmıyorum finastiried önermişti birisi ekim yaptırmış 43 küsür yaşlarda bi adama ,yanılmıyorsam,Adam kesinlikle kullanmam kullandım ve tedavisi için doktorlarla uğraştım ne tedavisi diye sorduğunda serttleşme bozukluğu sorunu yapmış ,tedavii için sanırım özel kliniğe gitmiş bi 4 bin  bir saç ekimi parası kadar verdim diyor bu forumda vardı hatta ararsanız bulabilirsiniz belki epey zaman oldu göreli
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 15 Mayıs 2021, 14:57:05 »
Çınlamanın çok fazla sebebi var, gittiğinizde finasterid kullandığınızı söyleyin, yaşlı boomera denk gelirseniz anlamaz dht düşürüyorum falan anlat dur. Bazen yapılan testlerde bile sorun çıkmıyor (nörolojik vs). Bu arada buşonu testestronda üretiyor diye biliyorum ama yanlış olmasın.

Ben çınlamayı xpecia kullandığımda yaşamıştım, saw palmettosu dhtyi güzel düşürüyor demek ki yada farklı bi sebebim var. Buşon hala üretiyor vücudum ayrıca, peçete ile hergün temizleyecek kadar rahatsızlık verecek derecede.

Ahmet Çam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 29 Haziran 2021, 04:15:16 »
Bende libido düşüklüğü yaptı ama güç konusunda sorun yaşamıyorum ağırlıklarım düşmedi gayet gücüm yerinde

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 30 Haziran 2021, 22:35:26 »
Bende libido düşüklüğü yaptı ama güç konusunda sorun yaşamıyorum ağırlıklarım düşmedi gayet gücüm yerinde

Fiziksel performansı etkilemez o kadar uzun boylu değil bilinen tek yanetkileri cinsellikle ilgili
Bunların dışında birde hafızayı kötü etkiliyor

revengoa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 30 Haziran 2021, 22:53:35 »
Fiziksel performansı etkilemez o kadar uzun boylu değil bilinen tek yanetkileri cinsellikle ilgili
Bunların dışında birde hafızayı kötü etkiliyor

Finas, uzun vadede fiziksel performansı etkiler. Kullanım süremde 7. yılın içindeyim ben, aynı zamanda fitness ile uğraşıyorum. Zaman zaman finasa ara verip denedim kesinlikle güç artışı olduğuna  şahit oldum. Belki psikolojik falan da diyeceksiniz ama bu tarz ilaçları kullanmayan aynı yaştaki bireylerin ilerlemesini gördüğünüzde farkı anlıyorsunuz. Hem sadece ben değil salondaki hocalarım da fark ediyor. Dht kas gelişimi ile doğrudan alakalı bir hormon...

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #28 : 01 Temmuz 2021, 00:18:48 »
Finas, uzun vadede fiziksel performansı etkiler. Kullanım süremde 7. yılın içindeyim ben, aynı zamanda fitness ile uğraşıyorum. Zaman zaman finasa ara verip denedim kesinlikle güç artışı olduğuna  şahit oldum. Belki psikolojik falan da diyeceksiniz ama bu tarz ilaçları kullanmayan aynı yaştaki bireylerin ilerlemesini gördüğünüzde farkı anlıyorsunuz. Hem sadece ben değil salondaki hocalarım da fark ediyor. Dht kas gelişimi ile doğrudan alakalı bir hormon...

https://www.bodybuilding.com/content/the-facts-and-myths-about-dht.html

any DHT that is formed, or that is already present in the blood and travels to the muscle, is quickly deactivated by an enzyme called 3alpha-hydroxysteroid reductase (3a-HSD).

So at least as far as muscle is concerned, testosterone is the primary active androgen.

Su an yorum yapmam icin erken belki ama, dutasteride kullanmama ragmen gym'de 110 kg 5 tekrar squat, 95 kg 5 tekrar bench press yapabiliyorum 1 aylik idmanla. 2-3 sene once gittgimde rekorum 125 squat, 105 bench pressti. Ustelik o zamanlar 90-95 kg arasi bir agirligim varken simdi 80 kg'yim. Yani dht kas gelisimi veya guc icin pek etkili degil gibi, en azindan testesterona gore.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 07 Temmuz 2021, 17:01:57 »
Bu ilacın en büyük etkisi açıklamayı okuyan insanların psikolojik olarak kağıtta yazılanları hissetmesidir aslında öyle biŕseý yok o kağıtta boy uzattığı yazsaydı herkes boyunun biraz uzadığını düşünecekti
AI GEM

Facebook Twitter Instagram