Gönderen Konu: Saç ekimi yaptırmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 445 defa)

dutturu

• Yeni üye
  • *
28 yaşındayım. genetik saç dökülmem var . 6-7 aydır minox+finas karışımı bir losyon kullanıyorum. Saç ektirmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.  Saç ekimlerinde ekimden sonraki saçlar hep yukarı doğru taranıyor genel gördüğüm bu şekilde ben ise alnıma doğru indirmek istiyorum bu tarz bir ekim var mı? sizce nerede ektirmeliyim.  8 - 10 bin bütçe ayırdım.

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi yaptırmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2021, 22:36:21 »
Forum da çok fazla konu var bizim şuraya buraya git dememiz yerine bence konulara bakıp en doğru seçimi sen yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ama ille de öneri istersen belirttiğin ücrete göre medeks var İstanbul da sanırım 6-7 bin TL civarında. Tam net bilmiyorum.
Ankara şahin Çelik 9 bin.
Bütçeyi biraz zoelayabilirsen eğer İstanbul da serkan Aygın 12-13 bin , Asuman hair de o civar 14 bin diye biliyorum.

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2021, 23:52:12 »
Saçın olması gereken bir açısı var, greftleri o açıya uygun ekerlerse ki birçok merkez bu açıya göre eker(Eğer çok acemi falan değillerse) saçını ister öne ister arkaya doğru şekil  ver fark etmez.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2021, 10:15:17 »
Tedavine devam edip saç ekimi yaptırırsan mutlu eder. Tedaviyi bırakman durumunda muhtemelen mevcut saçların 3-5 sene içinde dökülecektir. Bence bir doktora danış ve onun tavsiyesiyle tedavi + ekim düşün ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram