Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın / 3600 greft / safir fue + dhi / Yaş 29  (Okunma sayısı 7582 defa)

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
Ynt: Dr. Serkan Aygın / 3600 greft / safir fue + dhi / Yaş 29
« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2021, 20:47:39 »
Ekimin hayırlı olsun,güzel ekim olmuş.Kendi saçlarını takviyelerle korumaya bak.Biraz dikkat edersen bi kaç güne ödemler rahat toplarsın.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2021, 23:18:31 »
Hayırlı olsun kardaşım diğer Arkadaşlara katılıyorum fin kullanman gerek kendi saçlarını korumak için planlama ona göre yapılmış yoksa 2 ekim kapısı aralanır.

Planlama ve saç ekimin gayet güzel bu arada multi greft sayında iyi gayet bu ekimden güzel sonuç alırsın bence

Teşekkür ederim dostum değerli yorumun için finasterid ve xpecia kullanmaya başlayacağım 5. gün itibariyle.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2021, 23:19:02 »
Ekimin hayırlı olsun,güzel ekim olmuş.Kendi saçlarını takviyelerle korumaya bak.Biraz dikkat edersen bi kaç güne ödemler rahat toplarsın.

Teşekkür ederim takviyeleri kullanacağım.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 13 Mayıs 2021, 17:07:27 »
Bugün ilk yıkamam gerçekleşti. Bundan sonra bir bugün için bir şey yapmama gerek yok sanırım. Yarından itibaren ozon yağı ve yıkama olayını nasıl yapmalıyım? Günde bir kere yıka dediler ama forumda 2 kere yıka diyor herkes. Sabah yıkayıp sonra 1 saat bekleyip yağ sürüp akşam tekrar yıkamak mantıklı mı acaba?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 13 Mayıs 2021, 17:16:07 »
Bugün ilk yıkamam gerçekleşti. Bundan sonra bir bugün için bir şey yapmama gerek yok sanırım. Yarından itibaren ozon yağı ve yıkama olayını nasıl yapmalıyım? Günde bir kere yıka dediler ama forumda 2 kere yıka diyor herkes. Sabah yıkayıp sonra 1 saat bekleyip yağ sürüp akşam tekrar yıkamak mantıklı mı acaba?
Şuan günde bir kere yıkayın, 9.-10. günlerde ikiye çıkartırsınız kabuklar daha kolay dökülür. Yıkamadan önce 45 dakika-1 saat kadar hairmd losyonunu bekletin, sonra şampuan ile yıkayın, yıkadıktan sonra kuruyana kadar bekleyip daha sonra ozon yağını sürün. Ozon yağı sürekli kafanızda bulunsun, tutmanız gereken belli bi saat yok, deri emerse tekrar sürün ince katman halinde. Hairmd losyonu da ozon yağının üzerine sürebilirsiniz yıkamadan önce çıkartmaya çalışmanıza gerek yok. Yağı şimdiden sürebilirsiniz.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 13 Mayıs 2021, 17:57:41 »
Şuan günde bir kere yıkayın, 9.-10. günlerde ikiye çıkartırsınız kabuklar daha kolay dökülür. Yıkamadan önce 45 dakika-1 saat kadar hairmd losyonunu bekletin, sonra şampuan ile yıkayın, yıkadıktan sonra kuruyana kadar bekleyip daha sonra ozon yağını sürün. Ozon yağı sürekli kafanızda bulunsun, tutmanız gereken belli bi saat yok, deri emerse tekrar sürün ince katman halinde. Hairmd losyonu da ozon yağının üzerine sürebilirsiniz yıkamadan önce çıkartmaya çalışmanıza gerek yok. Yağı şimdiden sürebilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam. Peki bu seyahat yastığını ne kadar süre daha kullanmalıyım. Bugün ekimin 4. günü.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 13 Mayıs 2021, 18:14:15 »
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam. Peki bu seyahat yastığını ne kadar süre daha kullanmalıyım. Bugün ekimin 4. günü.
Kabukları dökene kadar, tamamen döktükden sonra eski yatma şekline geçebilirsiniz.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 13 Mayıs 2021, 19:40:40 »
Kabukları dökene kadar, tamamen döktükden sonra eski yatma şekline geçebilirsiniz.

Daha 10 gün falan daha buna mı katlanacağım off kötüymüş hocam :(

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 13 Mayıs 2021, 19:57:44 »
Daha 10 gün falan daha buna mı katlanacağım off kötüymüş hocam :(
Benim konumun ilk sayfasının en altında foto var ben öyle uyumuştum çok rahattı deneyin sizde rahat edersiniz.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 13 Mayıs 2021, 21:09:25 »
Benim konumun ilk sayfasının en altında foto var ben öyle uyumuştum çok rahattı deneyin sizde rahat edersiniz.

Bakayım hocam.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 14 Mayıs 2021, 14:12:13 »
Kliniğin verdiği losyonu düzgün süremem diye nöbetçi eczaneden sprey aldım. Elimle hafifçe dokunarak tampon şeklinde saçıma uyguladım. Bu şekilde yıkamak vs daha kolay olacak diye düşünüyorum. Takviye olarak da xpecia ve proscar aldım. Bugün ekimin 5. Günü antibiyotik henüz bitmedi. Antibiyotik bitince takviyelere başlamayı düşünüyorum eğer bir sakıncası yoksa şimdi de başlayabilir miyim?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 14 Mayıs 2021, 15:13:39 »
O sprey ile baya rahat edersiniz yıkamalarda, fine başlayabilirsiniz hemen sorun olmaz.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 14 Mayıs 2021, 15:42:32 »
O sprey ile baya rahat edersiniz yıkamalarda, fine başlayabilirsiniz hemen sorun olmaz.

Eyvallah hocam. Fin ve xpecia ikisini de kullanmaya başladım. Xpecia sabah akşam 2 kere değil mi? Sprey de dediğiniz gibi bayağı rahat oldu.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 14 Mayıs 2021, 17:53:07 »
Eyvallah hocam. Fin ve xpecia ikisini de kullanmaya başladım. Xpecia sabah akşam 2 kere değil mi? Sprey de dediğiniz gibi bayağı rahat oldu.
Fin kullanıyorsunuz zaten, Xpecia günde 1 yeterli olur.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 16 Mayıs 2021, 00:17:51 »
Şu koyu kısım nekroz mu acaba yoksa normal mi?

Facebook Twitter Instagram