Gönderen Konu: Majistral kür minox dut  (Okunma sayısı 9279 defa)

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Majistral kür minox dut
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2021, 11:02:41 »
Losyona ne zaman başladın?

Hi tell hocam şuan baslamadim buna baslicam lakin şimdi doktorun asistanina dut oranı yüksek degilmi diye sordum kime sordunuz bir doktorami danıştıniz gibi hiç hoslanmadigim bir tavır takiniyor onunda cevabını bekliyorum ne kadar basit insan sağlığı

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2021, 11:04:38 »
Trichosolun dutasteride in tamamen kana gecmesini engelledigini dusunmuyorum. Eger ozellikle yarim omru dutasterideden dusukse, zamanla biriken dutasteride ile, ED gibi seyleri yasamaya devam edebilirsin kullanim sikligina gore. En dusuk ve hala efektif dozu bul onla basla ki uzun vadede ugrasma herhangi olusucak bir yan etkiyle.

Hocam hiltell yorumuna yazdim özellikle sordum cevap bekliyorum ama asistanin tavrı losyondan da oradanda soğuttu şuan beni

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2021, 11:16:34 »
Losyon güzel deniliyor ama trichosol dutasteridin kana geçmesini engelliyor ise kana geçmeden nasıl dht kovuyor çalışma mekanizması nasıl oluyor hem bu şekilde minoxilinde kana geçmesini engellemezmi fayda nasıl sağlanır son olarak haftada 2 defa bu ürün kullanılsa dutasteridin yarilanma omru yüzünden ama minoxtan nasi etki elde edilicektir

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2021, 14:23:05 »
Dostum losyonun içeriğini paylaşabilir misin? Eser nickli arkadaşımız ispanyadan bi evzaneden aldığını söylemişti. O ürünün içeriğine yakın mıdır?

Denemek konusunda ben de çok meraklandım şu an.

Ürüne erişmek için doktora mı muayene olmamız gerekiyor? Süreç nasıl biraz bahsedebilir misin?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Mayıs 2021, 14:27:29 »
Losyon güzel deniliyor ama trichosol dutasteridin kana geçmesini engelliyor ise kana geçmeden nasıl dht kovuyor çalışma mekanizması nasıl oluyor hem bu şekilde minoxilinde kana geçmesini engellemezmi fayda nasıl sağlanır son olarak haftada 2 defa bu ürün kullanılsa dutasteridin yarilanma omru yüzünden ama minoxtan nasi etki elde edilicektir

zaten amacımız kandaki dht yi düşürmek değil ki scalpta düşürsek yeter

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 10 Mayıs 2021, 14:45:24 »
zaten amacımız kandaki dht yi düşürmek değil ki scalpta düşürsek yeter
scaplta dusursek bu ilaci ömür boyu kullanırımama kesinmi hocam acaba yani trichosol denilen madde dutasteridi sadece scalptami tutuyor
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2021, 15:01:33 Gönderen: Kellikbey »

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Mayıs 2021, 14:53:36 »
scaplta dusursek bu ilaci ömür kötü kullanırımama kesinmi hocam acaba yani trichosol denilen madde dutasteridi sadece scalptami tutuyor

kana geçecektir elbet bu yüzden her gün kullanmayacaksın

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 10 Mayıs 2021, 14:58:47 »
kana geçecektir elbet bu yüzden her gün kullanmayacaksın
reçete eden doktor her gün kullanılması lazım diyor hocam. en esnek yöntem aksam 8 sıf 4 bölme şeklindeymiş. kendisine detaylı sormak lazım aslında.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 10 Mayıs 2021, 15:03:07 »
Hergun kullanılmazsa minoxilden nasıl fayda sağlanacak veya 1 ml ye 2.5 mg dut geliyorsa yine fazla değil mi kafam çok karıştı ama

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 10 Mayıs 2021, 15:07:09 »
Hergun kullanılmazsa minoxilden nasıl fayda sağlanacak veya 1 ml ye 2.5 mg dut geliyorsa yine fazla değil mi kafam çok karıştı ama
topikal tedavilerde o deger normal diye biliyorum. doktor hasta geri dönüşlerine ve kişiye özel doz belirlediği de oluyor.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Mayıs 2021, 16:12:14 »
Şimdi arkadaşlar konuyu şu şekilde guncellemek isterim bugün sabah alaleceke kalkıp doktorun yanına gittim ilk günkü gibi çok ilgilendi saolsun konuşmalarını aktarmak isterim sizlere kurile ilgili özel bir labaratuar ve eczaneye calisiyormus bunu sordum bu etkenler İspanyadan geliyor zaten her eczaneye de güven olmaz dedi ben bile etken madde koyuyorum diyip koymayan yerler biliyorum dedi bu konuda içim rahat dedi dut konusuna gelince gayet ideal dedi bunu zaten reçete ediyorum dedi ama ben hastalarıma dut koymadan da bu reçeteyi veriyorum gayette başarılı olduğunu iletti bana ben tedirgin olduğum için dut cikaracagini söyledi zaten içeriğinde bulunan etkenler minox ile birlikte başlı basina iyi bir tedabi dedi yeni bir reçete çıkarıp bana Çarşamba hazır olacağını iletti bende gelişimleri sizlere aktaracağım en azından içim rahat etti bu konuda ilerleyen süreçte gerekirse az miktarda süt yada sawpalmeto gibi etkenleride ekleyebilecegini söyledi bu şekilde bir ilerleyecegim arkadaslar

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 10 Mayıs 2021, 16:20:16 »
Şimdi arkadaşlar konuyu şu şekilde guncellemek isterim bugün sabah alaleceke kalkıp doktorun yanına gittim ilk günkü gibi çok ilgilendi saolsun konuşmalarını aktarmak isterim sizlere kurile ilgili özel bir labaratuar ve eczaneye calisiyormus bunu sordum bu etkenler İspanyadan geliyor zaten her eczaneye de güven olmaz dedi ben bile etken madde koyuyorum diyip koymayan yerler biliyorum dedi bu konuda içim rahat dedi dut konusuna gelince gayet ideal dedi bunu zaten reçete ediyorum dedi ama ben hastalarıma dut koymadan da bu reçeteyi veriyorum gayette başarılı olduğunu iletti bana ben tedirgin olduğum için dut cikaracagini söyledi zaten içeriğinde bulunan etkenler minox ile birlikte başlı basina iyi bir tedabi dedi yeni bir reçete çıkarıp bana Çarşamba hazır olacağını iletti bende gelişimleri sizlere aktaracağım en azından içim rahat etti bu konuda ilerleyen süreçte gerekirse az miktarda süt yada sawpalmeto gibi etkenleride ekleyebilecegini söyledi bu şekilde bir ilerleyecegim arkadaslar
dutu dusurse 1 ml ye 1 mg gelicek şekilde daha iyi olurdu gibi bu arada hocam dutasteridi çıkarırsa eğer trichosol maddesi dutun kana karismasini engelliyorsa minoxa etki etmez demi bu

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Mayıs 2021, 16:29:19 »
dutu dusurse 1 ml ye 1 mg gelicek şekilde daha iyi olurdu gibi bu arada hocam dutasteridi çıkarırsa eğer trichosol maddesi dutun kana karismasini engelliyorsa minoxa etki etmez demi bu

minoksun kana geçmesini mi istiyorsun

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Mayıs 2021, 16:56:03 »
Ilk reçete bu şekilde olsun dedi üç aylık kullanım olarak alınıyor zaten losyonlar ilk üç ay bu şekilde devam et dedi bende şimdi onu uygulayacağım çarşambadan itibaren bir sonraki reçetede gerekirse güncelleme yapariznl dedi

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Mayıs 2021, 17:04:43 »
Harika birinin turkiyede bunlari karistirmasi. 160tl verilir boyle bir urun icin cunku eger tanidigin eczaneci yoksa yaptiramazsin.

Latanaprost miktari gordugum bir arastirma ile ayni seviyede orda da 500mcg/ml kullanmislar o da 0.5mg a tekabul ediyor ml basina.

Ancak dutasteride miktari asiri fazla ve ml basina 2.5mg dutasteride aliyosun 50ml sise hazirlicaksa. Bunu genelde 0.1% yogunlukta bir cozelti olarak oneriyolar yabanci forumlarda. Bence bi sor neden bu kadar yuksek. Neyi baz almis belirlerken ve kullanim sikligi hakkinda bir sey diyor mu? Eger yok haci ben degistirmem diyosa miktar icin 10 gunde bir kere falan kullan. Eger tek seferde 1mlyi asicaksan daha az siklikta kullanabilirsin hatta (10 gun uzeri). Dutasteride in yarim omru 4 5 hafta.

Retinyl palmitate neden secmis retinol ve retinala gore onu anlamadim. Retinol ve retinal daha fazla metabolizme giriyor deride ve daha gucluler. Belki ucuz diye onu secmis olabilir.

Sonuc olarak detaylari gecersen super urun bence kesin al basla ama dutasteride miktari fazla.

Tabiki hocam
Nikotinamide %5
Latanaprost %0.005
Dutasteride %0.25
Minoxil%7
Trichosol 50CC
Retinyl palmitate%0.5
Lodantine F1 %05 bu son etken yanlış yazmış olabilirim reçetede tam okuyamadım çünkü

Facebook Twitter Instagram