Saç Ekimi Sonuçları
Hocam bu arada söylemedim onu köpük form olacak fiyat tam olarak kusuratli sanırım 160 civarlarında 50 ML di sanırım bunlar yanlış olursa net güncelleme yaparım zaten
hocam bende gittim dr hamid aydın a geçen hafta prp mezoterapi yaptılar banada majistral kür vericek ama 250 civarında demişti fiyat olarak indirim falan mı istedin sen ?
Yok hocam kür ile ilgili pek kârı olmuyor konuştuk bugün o reçetesini veriyor aladigim kadarıyla
whatsapp üzerinden resim göndersek ve ona göre majistral kür istesek muayene ücreti ister mi yoksa sadece losyon ücretini mi veririz.
Hamid aydın muayene ederken dijital mikroskopla saçlarını inceliyor mu yoksa eliyle kontrol edip teşhis mi koyuyor? Ayrıca muayene ücreti nedir?
Peki arkadaşlar sizlere şunu soracagim tavsiyenizi alacagim bu Dut ve Fin olmayan küre ek olarak RU vs ozellikle sakaklar için yanetkisi çok olmayan bir takviye tedavi öneriniz varmi??
abim azelik asit var bide ru benim bildiğim ha bu arada zix losyon diye birşey varmis b6 vitamin ile cinko felan bu kaç şey daha var kafada %90 dht engelliyormus galiba bir yerde okudum ne kadar doğru bilemiyorum
dostum 50ml ne kadar gidiyor ortalama bilgin var mı?
Benim muayenemde eliyle inceleme yapti
dostum ben de muayene olmak istiyorum kürü de alıcam, sen kliniğine gittiysen bi kaç şey danışabilir miyim varsa sosyal medyan verebilir misin veya bana yazabilir misinhttps://www.instagram.com/yigtburak/