Gönderen Konu: Majistral kür minox dut  (Okunma sayısı 9627 defa)

Emin Karabulut

• Yeni üye
  • *
Ynt: Majistral kür minox dut
« Yanıtla #45 : 10 Mayıs 2021, 23:04:39 »
Hocam bu arada söylemedim onu köpük form olacak fiyat tam olarak kusuratli sanırım 160 civarlarında 50 ML di sanırım bunlar yanlış olursa net güncelleme yaparım zaten
hocam bende gittim dr hamid aydın a geçen hafta prp mezoterapi yaptılar banada majistral kür vericek ama 250 civarında demişti fiyat olarak indirim falan mı istedin sen ?

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 10 Mayıs 2021, 23:46:07 »
hocam bende gittim dr hamid aydın a geçen hafta prp mezoterapi yaptılar banada majistral kür vericek ama 250 civarında demişti fiyat olarak indirim falan mı istedin sen ?

Yok hocam kür ile ilgili pek kârı olmuyor konuştuk bugün o reçetesini veriyor aladigim kadarıyla

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 11 Mayıs 2021, 03:27:01 »
whatsapp üzerinden resim göndersek ve ona göre majistral kür istesek muayene ücreti ister mi yoksa sadece losyon ücretini mi veririz.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 11 Mayıs 2021, 06:34:30 »
Yok hocam kür ile ilgili pek kârı olmuyor konuştuk bugün o reçetesini veriyor aladigim kadarıyla

Hamid aydın muayene ederken dijital mikroskopla saçlarını inceliyor mu yoksa eliyle kontrol edip teşhis mi koyuyor? Ayrıca muayene ücreti nedir?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 11 Mayıs 2021, 08:46:51 »
whatsapp üzerinden resim göndersek ve ona göre majistral kür istesek muayene ücreti ister mi yoksa sadece losyon ücretini mi veririz.

zannetmem sonuçta adam losyonu eczaneye hazırlatıyor ondan bır karı yok..  muayene ücreti alıcakki  senden para kazansın

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 11 Mayıs 2021, 08:47:17 »
Hamid aydın muayene ederken dijital mikroskopla saçlarını inceliyor mu yoksa eliyle kontrol edip teşhis mi koyuyor? Ayrıca muayene ücreti nedir?

ben geçen hafta sormuştum  muayene ücreti 400 TL demişlerdi

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 11 Mayıs 2021, 13:10:33 »

Sanmam hocam çünkü losyon la alakalı bir kârı olmuyor muayene den kasanci olur

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 11 Mayıs 2021, 13:13:18 »

Benim muayenemde eliyle inceleme yapti

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 12 Mayıs 2021, 20:49:38 »
Peki arkadaşlar sizlere şunu soracagim tavsiyenizi alacagim bu Dut ve Fin olmayan küre ek olarak RU vs ozellikle  sakaklar için yanetkisi çok olmayan bir takviye tedavi öneriniz varmi??

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 13 Mayıs 2021, 01:24:12 »
Peki arkadaşlar sizlere şunu soracagim tavsiyenizi alacagim bu Dut ve Fin olmayan küre ek olarak RU vs ozellikle  sakaklar için yanetkisi çok olmayan bir takviye tedavi öneriniz varmi??
abim azelik asit var bide ru benim bildiğim ha bu arada zix losyon diye birşey varmis b6 vitamin ile cinko felan bu kaç şey daha var kafada %90 dht engelliyormus galiba bir yerde okudum ne kadar doğru bilemiyorum

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 13 Mayıs 2021, 01:28:02 »
abim azelik asit var bide ru benim bildiğim ha bu arada zix losyon diye birşey varmis b6 vitamin ile cinko felan bu kaç şey daha var kafada %90 dht engelliyormus galiba bir yerde okudum ne kadar doğru bilemiyorum

Anladım kardeşim RU duydum çok verimli araştırmasamda burda acaba kullanan varmı yada grupbuy alan azelik asit hakkında benimde bilgim yok yine bir arastiririm burda varsa da  bilgi veren olursa iyi olur

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 23 Mayıs 2021, 14:50:39 »
dostum 50ml ne kadar gidiyor ortalama bilgin var mı?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 23 Mayıs 2021, 22:42:31 »
dostum 50ml ne kadar gidiyor ortalama bilgin var mı?
Hocam 8 fistan saçın uzunluğuna göre de değişkenlik gösterir ama ortalama 1 Ay

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #58 : 27 Haziran 2021, 12:15:26 »
Benim muayenemde eliyle inceleme yapti

dostum ben de muayene olmak istiyorum kürü de alıcam, sen kliniğine gittiysen bi kaç şey danışabilir miyim varsa sosyal medyan verebilir misin veya bana yazabilir misin

https://www.instagram.com/yigtburak/

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 27 Haziran 2021, 12:23:11 »
dostum ben de muayene olmak istiyorum kürü de alıcam, sen kliniğine gittiysen bi kaç şey danışabilir miyim varsa sosyal medyan verebilir misin veya bana yazabilir misin

https://www.instagram.com/yigtburak/

Ekledim ama buradanda sorarsan düşüncelerimi buradan da aktarabilirim

Facebook Twitter Instagram