Gönderen Konu: Majistral kür minox dut  (Okunma sayısı 9270 defa)

Requiemm

• Sr. Member
Ynt: Majistral kür minox dut
« Yanıtla #31 : 10 Mayıs 2021, 18:31:58 »
 kaç gundur bu doktorun videolarını ızlıyordum hatta asıstanına yazdım  muayene ucretını sordum.  400 TL'miş sanırım 
konu için teşekkürler optimist  takipteyim..   |-onayisareti-|

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 10 Mayıs 2021, 19:11:26 »
zaten kana gecmiyormu ben yanlismi biliyorum anlamadım ki

kana geçerse daha etkili olur ama yanrtkisi de fazla olur olabildiğince folikülde etki göstermesi ve yanetki göstermemesini istiyoruz biz

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Eser Comak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 10 Mayıs 2021, 19:41:47 »
Hergun kullanılmazsa minoxilden nasıl fayda sağlanacak veya 1 ml ye 2.5 mg dut geliyorsa yine fazla değil mi kafam çok karıştı ama

Ayrica bi de normal minoxidil kullanmasi gerekirdi muhtemelen ama doktor sikinti degil demis 2.5mg dutasteride icin. Kullanim sikligi guncellemede yazmiyor hatta cikarmis dutasteride i ama kendisi gunun sonunda doktor. Belki de denemek lazim.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Mayıs 2021, 19:59:21 »
Zaten dutas sizda etkili bir majistral diyor ilerleyen süreçte etkenler değiştirilebilinir minox miktarını sorduğumda gayet iyi dedi tecrübeyle sabit sanırım hoca majistraller konusunda bir hayli ilgili  :D

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 10 Mayıs 2021, 20:12:17 »
Zaten dutas sizda etkili bir majistral diyor ilerleyen süreçte etkenler değiştirilebilinir minox miktarını sorduğumda gayet iyi dedi tecrübeyle sabit sanırım hoca majistraller konusunda bir hayli ilgili  :D
hocam sabah akşam mı kullanmayı düşünüyorsunuz yoksa sadece akşam mı? doktorla konuştunuz mu hiç bunu?

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 10 Mayıs 2021, 20:24:58 »
aman para tuzağı olmasın her dk birşey aldırır felan

Eser Comak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 10 Mayıs 2021, 20:35:17 »
Şimdi arkadaşlar konuyu şu şekilde guncellemek isterim bugün sabah alaleceke kalkıp doktorun yanına gittim ilk günkü gibi çok ilgilendi saolsun konuşmalarını aktarmak isterim sizlere kurile ilgili özel bir labaratuar ve eczaneye calisiyormus bunu sordum bu etkenler İspanyadan geliyor zaten her eczaneye de güven olmaz dedi ben bile etken madde koyuyorum diyip koymayan yerler biliyorum dedi bu konuda içim rahat dedi dut konusuna gelince gayet ideal dedi bunu zaten reçete ediyorum dedi ama ben hastalarıma dut koymadan da bu reçeteyi veriyorum gayette başarılı olduğunu iletti bana ben tedirgin olduğum için dut cikaracagini söyledi zaten içeriğinde bulunan etkenler minox ile birlikte başlı basina iyi bir tedabi dedi yeni bir reçete çıkarıp bana Çarşamba hazır olacağını iletti bende gelişimleri sizlere aktaracağım en azından içim rahat etti bu konuda ilerleyen süreçte gerekirse az miktarda süt yada sawpalmeto gibi etkenleride ekleyebilecegini söyledi bu şekilde bir ilerleyecegim arkadaslar

Supermis ispanyadan bunlari getirtebilmeleri. Demek takip ediyolar son trendleri sac dokulme tedavisinde. Doktorun dinlemesi de iyi senin durumunu ama doz dusurmeyi opsiyon olarak sunmamis. En azindan elinde guclu bir minoxidil karisimi olur ve adim adim ilerlersin tedavinde. Asistanin dedigini okudum klasik trip. Kimsenin net bildigi bir bilgi degil ki ne kadar mg ne kadar siklikla uygulanmali. Trichosol dutasteride uzerine akademik calisma bile bulamadim. Dutasteride mesotheraphy calismalarina bakinca da kullandiklari doz haftada maksimum 1mg (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5596657/ 3 tane ornek calisma koymus table 1'de). Direk sacin bulundugu katmana yapiliyor tabi igneyle o yuzden dozun dusuk olmasi mantikli. Biz haftada 1mg kullansak tamam belki yetmez zaten sac tabakasina direkt yollayamiyoruz igneyle ama haftanin her gunu 2.5mg mi surmek bunun alternatifi? Bence degil.

Soyle bir patent buldum simdi ararken https://patents.google.com/patent/WO2019012353A1/en. Asagida bir kismini kopyala yapistirdim sayfadan. Topikal diye belirtmemis ama topikal miktarindan bahsediyor bir onceki paragrafi okursaniz sayfaya girip. Adamlar topikal dutasteride i mi patentliyolar anlamadim epey bir bilgi var ama sayfada.

"If the daily dose of dutasteride is less than 0.1 mg, the onset of the effect is insignificant, whereas, if it exceeds 0.5mg, side effects such as hyposexuality, ejaculation decrease etc., may occur. The daily dose of dutasteride for topical administration is preferably 0.4mg, more preferably 0.25mg and most preferably 0.2mg."

Bu patent trichosol cozeltiden bahsetmiyor. Muhtemelen trichosol formul haklarina sahip firmanin bu deneyleri yapmasi lazim dutasteride ile obur turlu X bir lab yapsa haklari onlara ait olmadigi icin finansal geri donusu olmayan bir arastirma olur. Ondan cikmadi bakinca heralde ama bulan olursa yazsin. Biz yine kendimizi dusuncez. Tedavinde bol sanslar. Olmadi alirsin her gun kullanmazsin eger minoxidil tek basina kesmiyorsa. Biraz deneme yanilma oluyor bu isler maalesef.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Mayıs 2021, 20:40:40 »
aman para tuzağı olmasın her dk birşey aldırır felan

Kardeşim para tuzağı olması için ele avuca gelmeyen etkenler olması gerek ki bu etkenler yada losyon diyebilirim Türkiye dışında bizim aslında ulasamadigimiz etken ve majistral yapımı oluyor keşke ele avuca gelir en azından daha iyi bir tedavi tarzı olsa da bu losyanda olabilir burdakinherkez verim alsa bunu caniy gönülden isteriz

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 10 Mayıs 2021, 20:41:43 »
hocam sabah akşam mı kullanmayı düşünüyorsunuz yoksa sadece akşam mı? doktorla konuştunuz mu hiç bunu?

Hocam sadece akşamları kullanacağım sekiz on dış yaparım daha çok şakak genelde güçlü olsun diye dagitabilirim

Eser Comak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 10 Mayıs 2021, 20:41:56 »

Yuzde 7 miktari fagronun belirledigi bir sey heralde kendi sitelerinde var.

TrichoSol™ has proven to be an ideal and stable vehicle for application of minoxidil base up to 7%, the only form of minoxidil therapeutically proven. (https://uk.fagron.com/en-gb/product/trichosoltm)

Ayrica minoxidil kullanilabilir derken eger dutasteride ile hazirlanan formulu alirsan her gun kullanamayacagindan dedim ama tabi normal minoxidil kullanmis olcaksin o durumda ve bu adamin majistrali kadar kuvvetli olmaz.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 10 Mayıs 2021, 20:46:39 »
Supermis ispanyadan bunlari getirtebilmeleri. Demek takip ediyolar son trendleri sac dokulme tedavisinde. Doktorun dinlemesi de iyi senin durumunu ama doz dusurmeyi opsiyon olarak sunmamis. En azindan elinde guclu bir minoxidil karisimi olur ve adim adim ilerlersin tedavinde. Asistanin dedigini okudum klasik trip. Kimsenin net bildigi bir bilgi degil ki ne kadar mg ne kadar siklikla uygulanmali. Trichosol dutasteride uzerine akademik calisma bile bulamadim. Dutasteride mesotheraphy calismalarina bakinca da kullandiklari doz haftada maksimum 1mg (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5596657/ 3 tane ornek calisma koymus table 1'de). Direk sacin bulundugu katmana yapiliyor tabi igneyle o yuzden dozun dusuk olmasi mantikli. Biz haftada 1mg kullansak tamam belki yetmez zaten sac tabakasina direkt yollayamiyoruz igneyle ama haftanin her gunu 2.5mg mi surmek bunun alternatifi? Bence degil.

Soyle bir patent buldum simdi ararken https://patents.google.com/patent/WO2019012353A1/en. Asagida bir kismini kopyala yapistirdim sayfadan. Topikal diye belirtmemis ama topikal miktarindan bahsediyor bir onceki paragrafi okursaniz sayfaya girip. Adamlar topikal dutasteride i mi patentliyolar anlamadim epey bir bilgi var ama sayfada.

"If the daily dose of dutasteride is less than 0.1 mg, the onset of the effect is insignificant, whereas, if it exceeds 0.5mg, side effects such as hyposexuality, ejaculation decrease etc., may occur. The daily dose of dutasteride for topical administration is preferably 0.4mg, more preferably 0.25mg and most preferably 0.2mg."

Bu patent trichosol cozeltiden bahsetmiyor. Muhtemelen trichosol formul haklarina sahip firmanin bu deneyleri yapmasi lazim dutasteride ile obur turlu X bir lab yapsa haklari onlara ait olmadigi icin finansal geri donusu olmayan bir arastirma olur. Ondan cikmadi bakinca heralde ama bulan olursa yazsin. Biz yine kendimizi dusuncez. Tedavinde bol sanslar. Olmadi alirsin her gun kullanmazsin eger minoxidil tek basina kesmiyorsa. Biraz deneme yanilma oluyor bu isler maalesef.

Hocam günde bir alicam akşamları ama diğer etkenlerinde katkısı dut da doz azaltimini sunacakti ama ben geçen uç günlük Finas alisimda ereksiyon da vs problem yaşadım bugünde önce urolojiye gttim zaten bir ilaç yazdı üroloji bunu gidip doktora da söyledim bu ilaçtan dolayı dutu şimdilik çıkartalım dedi üç ay sonra çok düşük miktarda katabilriz dedi

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 10 Mayıs 2021, 20:48:59 »
Yuzde 7 miktari fagronun belirledigi bir sey heralde kendi sitelerinde var.

TrichoSol™ has proven to be an ideal and stable vehicle for application of minoxidil base up to 7%, the only form of minoxidil therapeutically proven. (https://uk.fagron.com/en-gb/product/trichosoltm)

Ayrica minoxidil kullanilabilir derken eger dutasteride ile hazirlanan formulu alirsan her gun kullanamayacagindan dedim ama tabi normal minoxidil kullanmis olcaksin o durumda ve bu adamin majistrali kadar kuvvetli olmaz.

Bunu zamanla deneyip gorucem dostum konuyla alakalida sizleri bilgilendireceğim en azından üç ay ve sonrası belkide farklı bir majistralle devam ederiz

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 10 Mayıs 2021, 21:33:00 »
losyon kaç ml ve kaç lira

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 10 Mayıs 2021, 21:37:38 »
losyon kaç ml ve kaç lira

Hocam bu arada söylemedim onu köpük form olacak fiyat tam olarak kusuratli sanırım 160 civarlarında 50 ML di sanırım bunlar yanlış olursa net güncelleme yaparım zaten

Facebook Twitter Instagram