dermapeni şu an cildimdeki derin sivilce izleri için güzellik salonunda uygulattırıyorum. Orada ki dermapeni görünce ve acısını hissedince (gözlerimden yaşlar akıyo uygulama sırasında) saça nasıl uygulanır saçta ne kadar etki yapar bilmiyorum. Cildime profesyonel bir şekilde yapılıyor sonuçta o uygulamaları görünce evde kendimiz uygulayacağımız penler rollerlar falan artık hepsi tırt gelmeye başladı. Ama alıcağın bildiğin profesyonel değil ama o tıka yakın bi cihaz gibi saç derine dikkat et ben 2 haftada 1 gidiyorum cilt anca toparlamış oluyor yan etkisinden korkmazsan dermapenden sonra kesin minox sürerdim ben ama evet Laurinin dediği gibi tahriş olmuş bir cilde alkol sürmekte çok akıl işi değildir.
Gerçi doğru diyosirsun, benim yorumlarım dermaroller/dermastamp kullanımına dayanarak geliyor. Onlar tabi bi dermapen kadar etkili olmasa gerek. Haftada 1 bile sık oluyor olabilir. Doğru noktaya parmak bastın.
Saçlarınızda nasıl bı etki gördünüz acaba
Hacım benim dökülmem öyle hafif dneebilecek tğrde bir dökülme değil. Topikal veya oral antiandrojenler, minox vs gibi etkili ğeünler kullandım. Tabi bunların yanında iğneleme hep bir yan tedavi/ destek olarak hep oldu.
Saçımdaki toparlamanın ne kadarı iğnelemenin sayesindedir ona birşey söyleyenem maalesef.
Ama yukarıda dediğim gibi, ilk zamanlar iğnelerin acısı daha az oluyorken, zamanla bu acı daha hissedilir hale geldi. Bu hissiyat artışı iyi birşeydir diye yorumluyorum haliyle.
Belki senin dökülme daha hafif safhalardadır, sende tek başına bile güzel etki verir belki, net birşey söylemek zor. Deneyip göreceksin.