Gönderen Konu: Finasterid 5.Ayım Before&After  (Okunma sayısı 5028 defa)

LOESS

• Hero Member
Finasterid 5.Ayım Before&After
« : 09 Mayıs 2021, 16:04:34 »
Finasterid (Propecia) kullanmanın 6. Ayına girmiş bulunmaktayım, imzamdaki bir kaç ürün dışında kullanmaya devam etmeye çalışıyorum, gelişme olup olmadığını yorumlarsanız sevinirim, sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım.

Nokel

• Jr. Member
  • **
Ynt: Finasterid 5.Ayım Before&After
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2021, 17:28:40 »
Finasterid öncesi uzun saçlı haliniz varsa daha doğru yorum yapılabilir

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2021, 17:54:29 »
Gayet iyi gelişme olmuş devam

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2021, 18:55:12 »
Hocam ciddimisiniz değişim olmuş tabiki fark belli ediliyor sadece  biraz daha açık havada cekseymissiniz çok daha güzel olacakmış bu arada imzaniz da 5 gün yazıyor haftada 5 gunmu kullanıyorsunuz ve kac mg gunluk

Bu arada baslikta 5 ay yazıyor siz 6 ay demissiniz :)

Aykut Baş

• Full Member
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2021, 19:17:53 »
Maşallah harika işe yaramış

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2021, 19:21:45 »
Dostlarım güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, her zaman saçını kazıtıyordum en son uzun saçım 6-7 sene önceydi. Açıklı olunca psikolojik olarak saçını kazımak rahatlık verdi. İmzamı sildim güncellicem balık yağı, finasterid, vitamin desteği alıyorum şuanlık.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2021, 19:24:32 »
Hocam ciddimisiniz değişim olmuş tabiki fark belli ediliyor sadece  biraz daha açık havada cekseymissiniz çok daha güzel olacakmış bu arada imzaniz da 5 gün yazıyor haftada 5 gunmu kullanıyorsunuz ve kac mg gunluk

Bu arada baslikta 5 ay yazıyor siz 6 ay demissiniz :)
Teşekkür ederim kardeşim, 6 aya gelmeyi yarıldım diyelim, before after şeklinde bulunduğum farklı odalarda çektim, buraya atma amacım yoktu, genel olarak hedefim aşırı derecede toparlayamassam bile ekime sağlam donör ile gitmek.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2021, 19:27:21 »
Maşallah harika işe yaramış
  Burda sadece finasterid etkisini ön plana çıkarmak doğru olmaz esasında yanında bir çok destek ürünü kullandım. Biraz psikolojik olarak da savaşmak lazım. Tedaviye başlamadan önce acayip bir saç kaşıntısı vardı hiç bitmeyen uzun süredir muzdarip oldum, stresi azalttım kaşıntım azaldı, saç ile stres ilişkisi acayip derecede etkiliyor.

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2021, 19:37:41 »
Teşekkür ederim kardeşim, 6 aya gelmeyi yarıldım diyelim, before after şeklinde bulunduğum farklı odalarda çektim, buraya atma amacım yoktu, genel olarak hedefim aşırı derecede toparlayamassam bile ekime sağlam donör ile gitmek.
Yaş kaç bir de yan etki gördün mü?
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2021, 19:54:47 »
Yaş kaç bir de yan etki gördün mü?
  24 herhangi bir yan etki görmedim çok nadir kulak çınlaması oluyor. Eskiden kulağım çok az pislenirdi, şimdi aksine her gün. DHT baskılıyınca herhalde sonuçlardan biri oluyor. Şöyle bir psikoloji ile başladım saçım kel olup psikolojik olarak stresli olacağıma, yan etkilere göğüs gereyim dedim. STRES > FİNASTERİD YAN ETKİSİ bana göre.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2021, 20:17:16 »
  24 herhangi bir yan etki görmedim çok nadir kulak çınlaması oluyor. Eskiden kulağım çok az pislenirdi, şimdi aksine her gün. DHT baskılıyınca herhalde sonuçlardan biri oluyor. Şöyle bir psikoloji ile başladım saçım kel olup psikolojik olarak stresli olacağıma, yan etkilere göğüs gereyim dedim. STRES > FİNASTERİD YAN ETKİSİ bana göre.
mantıklı yorumunuz katılıyorum bu arada ilk kullanımında doktumu ilk başta finasterid yoksa direkt cikardimi benim bildiğim ilk dökme olayı sadece minoxta var

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2021, 20:21:27 »
Dostum bende 3 buçuk aydır kullanıyorum finasteridi , benimde yaşım 24 olacak 1 buçuk ay sonra , kaçıncı aydan sonra dökülmen durdu ve etkiyi kaçıncı aydan sonra hissetmeye başladın ? Benimde konum var forumda bende de biraz gelişim oldu bakabilirsin açtığım konudan , sende ki gelişim umut oldu bana resmen ama keşke biraz daha erken başlasaymışsın

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 09 Mayıs 2021, 20:41:32 »
Dostum bende 3 buçuk aydır kullanıyorum finasteridi , benimde yaşım 24 olacak 1 buçuk ay sonra , kaçıncı aydan sonra dökülmen durdu ve etkiyi kaçıncı aydan sonra hissetmeye başladın ? Benimde konum var forumda bende de biraz gelişim oldu bakabilirsin açtığım konudan , sende ki gelişim umut oldu bana resmen ama keşke biraz daha erken başlasaymışsın
  Kanka, Finasterid mucizevi bir ilaç değil, insandan insana etkisi değişiyor bazıları güzel sonuç alıyor bazıları değil. Sonuç almayanların çoğu herhalde sorunu DHT değil demir vitamin eksikliği veya stres herhalde. Saçımı en az 200 300 belki daha fazla kazıtmışımdır, pişmanım çünkü saç derim hassas olduğu için saç derimin refahını bozdum saç kalitem düştü şuan tam olarak stediğim sonucu aldığım söylenemez dökülme normal bir şekilde eskiden saçım aşırı yağlanıyor du yağlanmam durdu doğal olarak dökülme azaldı, zamanında güneşten saçımı yaktım saç derim tamamen kabuk değiştirdi mesela dalgalıydı saçım artık o kalite olmadığı için saç küstü herhalde eğer saçımın dengesini bozmayıp seneler önce finasterid kullansaydım bambaşka bir sonuç alırdım. Bence Stres saçı kaşındırıyor saçı döküyor sinirlendiğim zaman saçım kaşınırdı ben top yeküm bir mücadele ettim. Sadece finasterid etkisi değil, stresi biraz azalttım, vitamin desteği falan derken eskiye nazaran ivmeyi yukarı çektim. Dediğim gibi eğer sürekli saçımı kazıyıp, saçımı yakmasaydım çok farklı sonuç alırdım kötünün iyisi diyelim.

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2021, 20:06:00 »
Güzel etki bırakmış hocam, umarım böyle kalır. Bi 6 ay daha götür 1 seneye tamamla çok daha iyi sonuç çıkaracaksın bundan eminim. Ondan sonra bırakmak istersen yavaş yavaş bırak.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 12 Mayıs 2021, 01:08:37 »
Güzel etki bırakmış hocam, umarım böyle kalır. Bi 6 ay daha götür 1 seneye tamamla çok daha iyi sonuç çıkaracaksın bundan eminim. Ondan sonra bırakmak istersen yavaş yavaş bırak.
  Dostum 6 ay daha kullansam bundan daha mı iyi olur eminsin dimi

Facebook Twitter Instagram