Gönderen Konu: Finasterid 5.Ayım Before&After  (Okunma sayısı 5030 defa)

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
Ynt: Finasterid 5.Ayım Before&After
« Yanıtla #16 : 12 Mayıs 2021, 20:05:11 »
  Dostum 6 ay daha kullansam bundan daha mı iyi olur eminsin dimi

Evet kendi tecrübem ile yola çıkarak yazıyorum, 6 ay ve 1 sene arasında gerçekten ciddi farklar var  |-onayisareti-|

Alperciim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Mayıs 2021, 22:17:17 »
Finasterid'le alakalı milyon tane şeyden bahsediliyor nasıl bu kadar insan kullanabiliyor bu kadar rahat? Ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 12 Mayıs 2021, 23:32:18 »
  24 herhangi bir yan etki görmedim çok nadir kulak çınlaması oluyor. Eskiden kulağım çok az pislenirdi, şimdi aksine her gün. DHT baskılıyınca herhalde sonuçlardan biri oluyor. Şöyle bir psikoloji ile başladım saçım kel olup psikolojik olarak stresli olacağıma, yan etkilere göğüs gereyim dedim. STRES > FİNASTERİD YAN ETKİSİ bana göre.
Hocam 6 gündür kullanıyorum,saç dökülmemi aşırı arttırdı,her elimi atışımda 15-20 tel geliyor.Bu normal mi sence,sen ilk başta böyle bir şeyle karşılaştın mı?
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Mayıs 2021, 23:44:46 »
6 aya göre çok erken iyi yanıt almışsın paylaşımlara devam hocam. 👍🏻
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 13 Mayıs 2021, 01:09:30 »
Finasterid'le alakalı milyon tane şeyden bahsediliyor nasıl bu kadar insan kullanabiliyor bu kadar rahat? Ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

Yanlış düşünmüyorsunuz, büyütmekte haklısınız. Bende dahil bir çok insan saç psikolojisinde sadece gözünü çok rahat karartabiliyor

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 13 Mayıs 2021, 01:29:08 »
Finasterid uzun süre kullanımda mi yapıyor göğüs ucu buyutmesini yoksa ilk kullanımlarda yaptiysa yaptı yada yok

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 13 Mayıs 2021, 03:07:53 »
6 aya göre çok erken iyi yanıt almışsın paylaşımlara devam hocam. 👍🏻
  Üstadım çok teşekkür ediyorum, her ay paylaşmaya devam edeceğim.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 13 Mayıs 2021, 03:10:51 »
Hocam 6 gündür kullanıyorum,saç dökülmemi aşırı arttırdı,her elimi atışımda 15-20 tel geliyor.Bu normal mi sence,sen ilk başta böyle bir şeyle karşılaştın mı?
Hocam güçsüzler dökülüyor olabilir çoğu kişide öyle bir tepkime oluşuyor

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 13 Mayıs 2021, 03:12:01 »
Finasterid uzun süre kullanımda mi yapıyor göğüs ucu buyutmesini yoksa ilk kullanımlarda yaptiysa yaptı yada yok
Her insan bir dünya, fizyolojik yapısı fiziksel yapısı DHT oranı buna vereceği tepkiler çok farklı her insanda göğüs büyümesi olacak diye bir kaide yok.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 13 Mayıs 2021, 03:17:08 »
  Dostum ben şöyle düşünüyorum, dışardaki 3 insandan 1 'i sigara içiyor. Sigaranın insanı kanser yapma riski var, kaç bin tane zehir var, ve bu zehiri günde 1 paket yarım paket içen var bu sigaranın insan vücuduna kan akışından tut herşeyine zarar var, finasterid bunun yanında çok masum kalır FDA onaylı bir ürün. Sigara kullanıp bir insan bana Finasterid yan etkisi şöyle böyle derse tam bir komedi olur, yanlış anlama kanka genel olarak konuşuyorum bende sigara kullanıyorum. Demek istediğim Sigaranın zehir inin yanından geçemez finasterid yan etkisi. Ayrıyeten saç dökülmesinin oluşturduğu Stres de insanı bitirir, stres de tüm hastalıkların başı olduğuna göre bu stresin altına girmekten tense hiç olmassa çabalayım stresten uzak kalayım.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 13 Mayıs 2021, 07:07:56 »
  Dostum ben şöyle düşünüyorum, dışardaki 3 insandan 1 'i sigara içiyor. Sigaranın insanı kanser yapma riski var, kaç bin tane zehir var, ve bu zehiri günde 1 paket yarım paket içen var bu sigaranın insan vücuduna kan akışından tut herşeyine zarar var, finasterid bunun yanında çok masum kalır FDA onaylı bir ürün. Sigara kullanıp bir insan bana Finasterid yan etkisi şöyle böyle derse tam bir komedi olur, yanlış anlama kanka genel olarak konuşuyorum bende sigara kullanıyorum. Demek istediğim Sigaranın zehir inin yanından geçemez finasterid yan etkisi. Ayrıyeten saç dökülmesinin oluşturduğu Stres de insanı bitirir, stres de tüm hastalıkların başı olduğuna göre bu stresin altına girmekten tense hiç olmassa çabalayım stresten uzak kalayım.

Finasterid ile sigara örneği komik olmuş hocam vücudun ana hormonu olan dht baskılamak ve kullandığın ilaç kan beyin bariyerini geçiyor bunun zararı müthiştir şimdi çıkmaz ortaya ama ilerde muhakkak çıkar umarım çıkmaz sizde tabi  |-onayisareti-| |-onayisareti-|

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 13 Mayıs 2021, 08:34:01 »
şu forumda finin yan etkisiyle asprin, ağrı kesici yan etkilerini veya sigara alkol zararlarını karşılaştırmaktan vazgeçin lütfen. finin yan etkisiyle sigaranın zehrini nasıl bağdaştırıyorsunuz anlam veremiyorum. senin mantıkla gidersek ileride dht baskıladığın için prostat kanseri de olabilirsin, alzheimer da olabilirsin veya vucudun buşon üretmediği için iltihap sonucu yüz felci gecirebilirsin hatta beyin ölümün bile gerçekleşebilir. bunların hepsi bir risk sonuçta. kısacası verdiğin sigara örneği çok alakasız olmuş dostum.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 13 Mayıs 2021, 11:00:27 »
Amacınız ne ben onu anlamadım neyin karsilastirmasi yani bu sonuç olarak düzenli olarak bir ilacı sürekli kullanmak dünyanın en zararsız ilacı bile olsa bir süre sonra bir zararı muhakak olur lakin saç dökülme psikolojisi erken yaşta 35 altında insanı yiyip bitiriyor yaşıtlarınız efil efil saç tararken siz elinizi her attığınızda kafanızdaki saçtan çok elinize saç gelince bütün psikoloji gidiyor insanın kendine saygısı gidiyor böyle bişey olamaz yarına çıkacağımız bile meçhul bence gözü karartıp gittiği yere kadar korumak lazım egerki çok sıkıntı ediyorsa etmiyorsa zaten burda işi yok finasterid zararlımı evet zararlı bilinen bir çok zararı var doktor kontrolünde kullanıp yan etki görünce bırakılması diretilmemesi gereken bir ilaç ama yorumlara böyle negatif şeyler yazarak insanların psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramazki zaten aklı başında bir insan finasterid kullanmaya başlamadan önce biliyordur olacakları ne ilacı övün nede ilacı kömün
  • Yaşınız 25

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 13 Mayıs 2021, 12:13:39 »
Amacınız ne ben onu anlamadım neyin karsilastirmasi yani bu sonuç olarak düzenli olarak bir ilacı sürekli kullanmak dünyanın en zararsız ilacı bile olsa bir süre sonra bir zararı muhakak olur lakin saç dökülme psikolojisi erken yaşta 35 altında insanı yiyip bitiriyor yaşıtlarınız efil efil saç tararken siz elinizi her attığınızda kafanızdaki saçtan çok elinize saç gelince bütün psikoloji gidiyor insanın kendine saygısı gidiyor böyle bişey olamaz yarına çıkacağımız bile meçhul bence gözü karartıp gittiği yere kadar korumak lazım egerki çok sıkıntı ediyorsa etmiyorsa zaten burda işi yok finasterid zararlımı evet zararlı bilinen bir çok zararı var doktor kontrolünde kullanıp yan etki görünce bırakılması diretilmemesi gereken bir ilaç ama yorumlara böyle negatif şeyler yazarak insanların psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramazki zaten aklı başında bir insan finasterid kullanmaya başlamadan önce biliyordur olacakları ne ilacı övün nede ilacı kömün
  Haklısın dostum, FDA' dan onay almak kolay değil, bir çok araştırma deney makale vb. kanıtlanmış bir ilaç merdiven altı bir ilaç değil. Doktor Serkan Aygın 18 senedir kullanıyor, hakeza Koray Erdoğan da uzun seneler kullanıyor bunlar alanının en iyi doktoru ve saç uzmanı, cinsiyet değiştirme ilacı değil belli bir miktarda DHT baskılıyor, Minoxidil de tansiyon ilacı çoğu arkadaşım kalp çarpıntısı yaptığı için bıraktı ama doktorların ezbere verdiği bir ilaç. DHT nin insan üzerinde muazzam güzel etkileri var Allah ona göre ayarlamış, DHT insan için çok önemli fakat fazla DHT Saçın düşmanı. İnanın arkadaşlar saçsızlığın verdiği stresi önemseyin cilt hastalıkları bir çok hastalığın kaynağı stres. Güzel bir donörünüz varsa kullanmayın ekimle halledin, fakat donör sağlam değilse mecburen bu ilaç olmassa olmaz benim için.

Facebook Twitter Instagram