Amacınız ne ben onu anlamadım neyin karsilastirmasi yani bu sonuç olarak düzenli olarak bir ilacı sürekli kullanmak dünyanın en zararsız ilacı bile olsa bir süre sonra bir zararı muhakak olur lakin saç dökülme psikolojisi erken yaşta 35 altında insanı yiyip bitiriyor yaşıtlarınız efil efil saç tararken siz elinizi her attığınızda kafanızdaki saçtan çok elinize saç gelince bütün psikoloji gidiyor insanın kendine saygısı gidiyor böyle bişey olamaz yarına çıkacağımız bile meçhul bence gözü karartıp gittiği yere kadar korumak lazım egerki çok sıkıntı ediyorsa etmiyorsa zaten burda işi yok finasterid zararlımı evet zararlı bilinen bir çok zararı var doktor kontrolünde kullanıp yan etki görünce bırakılması diretilmemesi gereken bir ilaç ama yorumlara böyle negatif şeyler yazarak insanların psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramazki zaten aklı başında bir insan finasterid kullanmaya başlamadan önce biliyordur olacakları ne ilacı övün nede ilacı kömün
Haklısın dostum, FDA' dan onay almak kolay değil, bir çok araştırma deney makale vb. kanıtlanmış bir ilaç merdiven altı bir ilaç değil. Doktor Serkan Aygın 18 senedir kullanıyor, hakeza Koray Erdoğan da uzun seneler kullanıyor bunlar alanının en iyi doktoru ve saç uzmanı, cinsiyet değiştirme ilacı değil belli bir miktarda DHT baskılıyor, Minoxidil de tansiyon ilacı çoğu arkadaşım kalp çarpıntısı yaptığı için bıraktı ama doktorların ezbere verdiği bir ilaç. DHT nin insan üzerinde muazzam güzel etkileri var Allah ona göre ayarlamış, DHT insan için çok önemli fakat fazla DHT Saçın düşmanı. İnanın arkadaşlar saçsızlığın verdiği stresi önemseyin cilt hastalıkları bir çok hastalığın kaynağı stres. Güzel bir donörünüz varsa kullanmayın ekimle halledin, fakat donör sağlam değilse mecburen bu ilaç olmassa olmaz benim için.