Gönderen Konu: site yönetimi  (Okunma sayısı 31149 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
site yönetimi
« : 30 Haziran 2017, 02:09:53 »
Kimi tavsiye edersiniz yada kime ekim yaptırmalıyım yada buna benzer konulara  şüpeli önerilerde bulunan hesapları lütfen bize rapor ederek bildiriniz bu kişiler özelden de bir çok aramızı yeni katılan üyelerimizi kandırmak ile uğraşıyor
forumda yeterince bilgili ve kişilerin amaçlarını ayırt edecek bir kitle mevcut her ne kadar dikkatli olsakta sizinde bu konuda
yardımınıza ihtiyacımız var lütfen rapor ederek forumu bu kendini fazla akıllı sanan doktor yada merkezlerden ve ne oldugu belli olmayan saç ekimcilerinden temizleyelim son zamanlarda sizde farkedersinizki  bu şekilde çok fazla hesap ifşa ettik etmeye devam ediyoruz ve bu kişiler forum büyüdükçe artarak devam ediyor. forumda ekim konusu olmadan merkez öven kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz

https://www.youtube.com/v/r8EmhZe1Y6Y

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: site yönetimi
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2017, 10:45:12 »
Ektirip 1 gun sonra övenlere de uyarı yapılmalı.adam daha kabuğu dökmemiş çok iyi gidin diyor:)

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2017, 14:13:12 »
Ektirip 1 gun sonra övenlere de uyarı yapılmalı.adam daha kabuğu dökmemiş çok iyi gidin diyor:)

Aynen öyle ektirip bir gün sonra güzel oldu diyor, fotoğraf atıyor daha da girmiyor

lothlorien

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2017, 20:35:19 »
Ben demin buna benzer bi konu açtım ama umarım yanlış anlaşılmaz  :-\

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2017, 04:01:31 »
Forum yönetimi olarak; ilgimiz ekimini paylaşan hastaların Aldığı sonuçlara odaklıdır onun dışında  Operasyon sürecini paylaşmadan  ''ben cok memnunum falanca kişi ekti'' gibi yorumlara değil. Onun içinde siz değerli üyelermiz  forum'da Ekim sürecini paylaşmadan yorum yapan doktor tavsiye eden kişilerin yorumlarına itibar etmeyin biz bir çoğunu silmeden örnek teşkil etsin diye konularda ifşa ederek bırakıyoruz  yada konuya hakim üyelerimiz ifşa ediyor bize gerek kalmadan. Burdan merkezlerede önerim Bu forum kimsenin ticari reklam yapacagı bir platform değildir.
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 09:55:14 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2017, 12:26:30 »
Kafatı taşa geç vurmuş biri olarak,  artık görüntüye aldanmamak lazım.
Giden  saç geri gelmiyor.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2018, 10:41:47 »
Sürekli özelden mesaj geliyor kimi tavsiye edersiniz diye hep 3-4 doktor ismi söylüyorum gidin araştırın , görüşün diye . İlla şuna git vs reklam yapanlar olabilir özelden
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2018, 18:35:25 »
ama önermek tavsiye etmek güzel birşey,ben bir yıldır araştırıyorum,istediğim gibi bir yer olsun şimdi gider ektiririm,herkes bir yer öneriyor,memnun çok memnun olmayan çok...burda deneyimli arkadaşlar var,özeldende olsa mesaj atım yardım etseler,hayır dualarını alsalar..

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2018, 22:06:47 »
Admin sen bu konularda tecrube sahibisin ben hakan doganaya sac ektirmek istiyorum  basari ve kalite orani turkiye capinda nedir koray erdoganla arasinda  fark cok var mi ?

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2018, 02:56:55 »
Admin sen bu konularda tecrube sahibisin ben hakan doganaya sac ektirmek istiyorum  basari ve kalite orani turkiye capinda nedir koray erdoganla arasinda  fark cok var mi ?

Eger koray hocaya büççeniz yetmiyor ise hakan doğanay tercih edilebilir
Fark var tabiki koray hoca bu işin en uç noktası Ama hakan hocada çok iyi bir doktor
Büççen yetmiyorsa gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin Hakan doğanayı.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2018, 03:01:57 »
arkadaşlar doktor önerilerinde bulunubılırsınız tabıkı kişi konu açıp soruyor ise  forumu araştıran bılen ınsanlarsınız  bu konuda hiç bir problem yok bizim konuda bahsettımız durum çok farklı onlarıda bız ayırt edıyoruz zaten.

Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2018, 03:08:36 »
ama önermek tavsiye etmek güzel birşey,ben bir yıldır araştırıyorum,istediğim gibi bir yer olsun şimdi gider ektiririm,herkes bir yer öneriyor,memnun çok memnun olmayan çok...burda deneyimli arkadaşlar var,özeldende olsa mesaj atım yardım etseler,hayır dualarını alsalar..

dostum özele gerek yok doktor önerilerinde bulunabılır herkes bu durum gayet normal bizim bahsettımız çok farklı durumlar forum üyelerı dışında kendı reklamını yapmaya çalışan sahıslara yönelık..onlarıda bız ayırt edıyoruz zaten

yoksa forum uyelerımiz öneride de buluna bılır uyarıda da kimse buna karışamaz karıştırtmamda
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2018, 03:15:03 »
Sürekli özelden mesaj geliyor kimi tavsiye edersiniz diye hep 3-4 doktor ismi söylüyorum gidin araştırın , görüşün diye . İlla şuna git vs reklam yapanlar olabilir özelden

özelde reklam yapanlar olunca anında bılgı gelıyor  ama şuan yenı bır furya var dikkatimizi ceken ve üzerınde araştırma yaptıpımız
önce konu açılıyor kıme ektiriyim diye ama kıme ektıreceği belli sonra falanca ekımcı cok ıyı ben onu seçtim gibi...

yada özelden sürekli xxx ekımcıye mı ektıreyım suna mı daha sonra bn x ekımcıye ektırıcem dıye sureklı bir gündem çabası
ve birde konuları sürekli güncel tutmaya çalışan hesaplar..
Global Moderator

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2018, 13:21:59 »
Ben kendi fikrimce firmaların isim verilmesinde bir sakınca bulmuyorum,
firmacı değil ektirmeyi düşünenlerdenim,
ve hala karar vermiş değilim,
üye olduğum bundan başka birkaç arkadaş guruba daha var,
mesela arkadaşlar bu marka nasıl kullanan varmı diye yazınca olumlu ve olumsuz özellikleri kullanıcılar tarafından dile getiriliyor,
buda soru işaretine cevaben soran aradığı cevabı kafasında netleştiriyor..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Nisan 2018, 04:12:45 »
Ben kendi fikrimce firmaların isim verilmesinde bir sakınca bulmuyorum,
firmacı değil ektirmeyi düşünenlerdenim,
ve hala karar vermiş değilim,
üye olduğum bundan başka birkaç arkadaş guruba daha var,
mesela arkadaşlar bu marka nasıl kullanan varmı diye yazınca olumlu ve olumsuz özellikleri kullanıcılar tarafından dile getiriliyor,
buda soru işaretine cevaben soran aradığı cevabı kafasında netleştiriyor..

zaten bizde bundan dolayı bir sakınca görmüyoruz bir çok arkadaşımızda öneride bulunuyor zaten siz de ekimlerine güvendiğiniz araştırdığınız insanları konu açıp öneri isteyen kişilere tabıkı önerebılırsınız bu gayet normal ve forumun amacına uygun davranışlar
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram