Merhaba arkadaşlar
Forumu bir süredir takip ediyorum, buradaki yorumlardan yola çıkarak Serkan Aygın klinik ile görüşmeye gittim. Görüşmede ön bölgedeki saçları yok sayıcaz sık ekim yapıcaz dedi.ön çizgim, kalan 1-2 tel saç vardi ona göre ayarlandı. Şakaklara planlama yapılmıyordu , özelikle serkan beye söyledim, tamam 75+75 şakaklara ekelim, tepeden kısarız dedi. Kararı sen ver dedi. Benim onayım ile şakaklarda plana dahil edili.Bu şekilde 4500 greft olucak şekilde planlandı.
Ekim günü operasyon hakkında bilgilendirme, ekim öncesi foto çekimi,traş, tekrar foto çekimi,damar yolu açılmasi ve serkan beyin ve ibrahim beyin konuşarak ön cizgiyi ve ekimi plandılar. Dönör bölgeden alım yapıldı ve ibrahim bey tarafından kanallar açıldı. Planlamada sakaldan 600 hesaplanmıştı , 830 olarak alındı ve toplam 4630 greft ekildi. İbrahim bey ara ara ekime katıldı ekim yapti ve diger zamanlar da ekibi kontrol etti.
Ekim öncesi kendi cektigim ve onların çektigi ve ekim sonrası. Bant takamadığım için kafa şis durumunda.resimleri ekliyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum