Gönderen Konu: ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..  (Okunma sayısı 315 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2021, 20:04:11 »
 siteye giremiom pc binde bir açıyor .tüm annelerin gecmiş anneler kutlu olsun.annesiz ilk anneler gununu gecirdim.pederide kaybetmiştim ama anne kaybı baba kaybına benzemiyor babada ne kadar değerli olsada sonucta cennet annelerin ayakları altında ölmüş tüm annelerimizin mekanı cennet olsun hayattaki annelerimizinde anneler gunu kutlu olsun.anneni değil yarını kaybedion sanki trafik kazasında.anası hayatta olan kıymetini bilsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2021, 20:06:07 »
siteye giremiom pc binde bir açıyor .tüm annelerin gecmiş anneler kutlu olsun.annesiz ilk anneler gununu gecirdim.pederide kaybetmiştim ama anne kaybı baba kaybına benzemiyor babada ne kadar değerli olsada sonucta cennet annelerin ayakları altında ölmüş tüm annelerimizin mekanı cennet olsun hayattaki annelerimizinde anneler gunu kutlu olsun.anneni değil yarını kaybedion sanki trafik kazasında.anası hayatta olan kıymetini bilsin
başınız sağolsun hocam.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2021, 22:57:16 »
 amin hocam saoln geldi gecti hayata devam ediyoruz pcde bozuk binde bir giriyor nete
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2021, 00:01:26 »
Anne şefkatine sahip her varlığın gününü kutlarım.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram