Gönderen Konu: Sac ekimine uygunmuyum  (Okunma sayısı 1747 defa)

Yunus 34

• Yeni üye
  • *
Sac ekimine uygunmuyum
« : 09 Mayıs 2021, 07:56:22 »
Luffen yardimci olurmusunuz finasterid kulansammi? Donör bölgem yeterlimmi sizce kac greft alinabilir bu donör d'en en fazla kac Seans yapilabilir bu aciklik kapanirmi yogunluk olurmu tatmin edermi yoksa hic mi bulasmayim Ve sizce ekim uygun sa hangi merkezi tavsiye edersiniz
Benim gordum kardariyla
Asumanhair
Sergan aygin Ve asmed oneriliyor bende bu ucu arasinda karar veremiyorum yardimci olursanz  cok sevinirim simdiden tesekkur ederim.

Keltoş63

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sac ekimine uygunmuyum
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2021, 02:08:02 »
Uygunsun fakat yerinde olsam bir yıl tedavi uygulayıp öyle saç ekimi işine girerdim  en azından donör bölgeni kuvvetlendirmen için 6-7 ay finasterid ve günde 4-5 fıs minox kullan ama bu şekildede ektirebilirsn  tek seansla ektirmeye  çalışma eken yerlerden uzak dur iki seans şeklinde planla görüşüm bu yönde  geçmiş olsun

Yunus 34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2021, 04:06:41 »
Tesekkur ederim yorum un icin serkan aygin île konustum 2 seans dedi zaten kapanir Ve tatmin Eder dedi Amma bu aciklikta ekim yaptirip iyi sonuc Alana pek raslamadim korkum o yonde simdi ektirip istedigimi elde edemessem o parayla cok zoruma gider Hani ekim gerekir se iki seans yaptirim kapanacagini bilsm yoksa direk protez mi kulansam? bilmiyorm
  • Yaşınız 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2021, 08:12:52 »
Bu kafa tek ekimle kapanmaz Tek ekimle kapatmaya kalkarsanız merkezlere kanıp greftlerin yarısı çöp olur çizgiğim alana kadar 1 ekim düşünün 2 ekime duruma görembakarsınız ama finasterid kullanmanız gerek yoksa iyi sonuç almanız biraz şansa kalır ve kendi saçlarınız dökülür.
Global Moderator

Yunus 34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2021, 11:14:36 »
Tesekkur ederim hintell 2 seans dusunuyorum Inshallah heba olmaz
  • Yaşınız 27

Yunus 34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2021, 22:24:02 »
Peki finasterid yerine xpecia Ve biotin kulansam olurmu?
  • Yaşınız 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2021, 11:06:14 »
Peki finasterid yerine xpecia Ve biotin kulansam olurmu?

Ne istersen onu kullana bilirsin ama finasterid en etkili çözüm Bence finasterid.
Global Moderator

Yunus 34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2021, 00:30:12 »
Tsk hintell peki sizce o bolgeye kadar kac greft gerekir?
  • Yaşınız 27

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2021, 00:41:03 »
Donör Maximum  4500 greft  çıkar    ikinci  bir şansıne yok     Hintell   çizdiği  bölge  kadar   greft  dağılımı  yapılmalı  bunu  merkez   söylersin   en önemlisi  fin   8 9 ay kullan  sonra Ekim  gir    Ekim sonrada    10 ay devam et bırak     dhı  tavsiye  etmem .     Bu sekilde     yaparsan  iyi sonuç alırsın   ikinci  bir seans    gerek yok çünkü   doner    çok kötü seyrek olur Maximum  4509 greft  tek seferde

Ömür Muti

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 24 Ekim 2022, 20:29:23 »
Fin kullansa ekimden sonra güzel olur ama bıraktığında eskisi gibi olmayacak mı Ömür boyu Fin veya minox kullanamaz k8

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Ekim 2022, 04:54:14 »
Fin kullansa ekimden sonra güzel olur ama bıraktığında eskisi gibi olmayacak mı Ömür boyu Fin veya minox kullanamaz k8

amaç aslında ekilen saçların beslenmesini sağlamak çünkü daha önce saç dökülen alanda saçların dökülme sebebi beslenmiyor olması
donör bölgedeki saçlar süpermen değil onlarda o alanda bellenemez ise çıkış % düşük olur
sonra vay efendim bana saç ektiler olmadı dersin  tabi merkez hatası yoksa kaliteli bir saç ekimi varsa
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram