- saçlarının dolgun olmasını neye borçlusun? - henüz dökülmemiş olmasına
.
Evet saçekimsonuclari ailesinin değerli üyeleri herkese sevgiler saygılar.
Öncelikle Bu siteyi bir keşif gemisi olarak düşünürsek geminin kaptanı hintell e. sonuçlarıni ve bilgilerini paylaşan herkese teşekür etmeyi borç bilirim. Bende Saçlarım seyrelmeye başladığında yemek tariflerini andiran uygulamalara başladım ama anladım ki onlarla sadece yemek oluyor ekimden başka çözüm yokmuş, site üzerinden yaptığım araştırmalar neticesinde Asuman hanıma saç ekiminde karar kildim. Asuman hanım tatlı dilli insanı rahatlatan güvende hissettiren bir yanı var çok emek verdi çok ilgilendi Çok teşekkür ederim kendisine ve ekibi Hümeyra hanım Enes bey ve Ali beye onlar Asuman hanım gibi konuşkan değillerdi ama bir süre sonra farkettim birbirleriyle de çok konuşmuyorlar, sadece işleriyle konuşuyorlar ilmek ilmek İnci gibi dizdiler valla, onlarda Cook emek verdi dile kolay operasyonum yaklaşık 14 saat sürdü (aralıksız,) herhalde aynı anda ekime girdiğim kişi uçağa binip evine dinlenmeye geçtiğinde biz hâlâ ekim yapıyorduk ne kadar teşekkür etsem azdir haklarını helal etsinler kısacası iyiki Asuman hanımı tercih etmişim dedirtiler. Süreci uzun uzun anlatmayacam arkadaşlar özel olarak merak ettikleriniz varsa seve seve cevaplamak isterim. aşağıya öncesi sonrası fotoları atacam olumlu olumsuz yorumlarınızı yapmanızı rica ederim,herkese teşekkürler...