Saç Ekimi Sonuçları
Herkese selam 20. Gündeyim şok başladımı başlamadı mı ayırt edemiyorum duş alırken elime 20-30 tel düz saç geliyor makasla kesilmiş gibi tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim Birde artık saçları eskiden duş aldığım gibi yıkamamda sakınca yoktur değilmi bi tık sert davranıyprum çünkü
Şok dökülmen başlamıştır bu aralar? Kabuk sonrası görüntünde gayet güzel hayırlı olmasını dilerim. Ürün olarak ne kullanıyorsun saç ekimine destek olmak için?
Benim 17.gün bir avuç saç dökülmeye başladı birden bugün 23.gün şuan ekilenlerin yarısı gitti bile çok değişkenlik gösteriyor bu şok mevzusu bazıları 30a kadar duruyor bazıları kabuk dökümünden sonra 1-2 günde gidiyor. Saçlar güzel olacak çok sık beklemeye devam gerisi sabır artık 👌
Dökülmeler normal düz makas sağlıklı sorun yok. Kabuk sonrası görüntü güzel gayet hayırlısı olsun
Kral benim şuan 20-30 tel düzeyinde düz makasla keslmiç gibi senin nasıl dökülenler ?
Herkese tekrar merhaba şok hızlandı dökülen saçların görüntüsünü bırakıyorum burayaDüz makasla kesilmiş gibi dökülüyorlar
Normalde şoktan etkilenen ekilen saçlar onlar süreç normal saci sert yıkarsan süreci erken bitirirsin inşallah istediğin gibi olur sonucun
Herkese merhaba başıma bi talihsizlik geldi aracın üst gözünden kitap geldi kafama köşesiyle vuruverdi ben böyle bahtın diyorum bi sorun yaratır mı fotoğrafı bırakıyorum bugün 25. Gün