Herkese selam bir arkadaşımdan foruma ulaşmıştım saç ektirmeye karar verdim ve ektirdim. 03.05.2021 tarihinde asuman hair ekibine ekimimi gerçekleştirdim ekimimde bulunan başta asuman hanım enes bey hümeyra hanım ve hatice hanıma ve sümeyye hanıma teşekkür ederim hepsi gayet ilgiliydiler.forum kurucularına da ayrıca böyle bir platform kurdukları için teşekkür ediyorum.
Ekimin ilk gecesi benim için biraz sıkıntılı oldu ekimden sonra emin suitte konakladım. Ekimden sonraki 1. Saat ateşim biraz yükseldi ve hafif terlemeye başladım hastaneye dönüp ateşimi ölçtürdüm 37.1 idi. Sonra damar yolundan bi parol ve vitamin takviyesi alarak bu durumu ortadan kaldırmayı başardım.Sanırım bu durum ekimden sonra yarı tok karınla içtiğim cipro antibiyotiğin etkisiydi. Hastaneden suite döndüğümde hafif terlemem devam etse de ateşim bir daha çıkmadı. Bu süreçte asuman hanım yanımda olmaya devam etti çok sağolsun ara ara konuyu güncelleyerek sizlerinde sormak istedkleri olursa cevaplamak isterim herkese geçmiş olsun şimdiden:)