Merhabalar; ziyaretçi olarak bilgi edindiğim,saç ektirmeye cesaretlendiğim ve hangi merkezde saç ektirme işlemi yapacağıma karar verdiğim foruma kendi ekimim için konu açmaya geldim.
On yıl önce başlayan son üç senede şiddetini fazlaca hissettirmesi sonucu saç ekiminde karar kıldım. Yasaklarında olduğu su dönemi fırsat bilerek 5 mayıs 2021 tarihinde Asuman Hair de saç ekimim gerçekleşti.
Asuman hanım ile görüştüğümüzde ikinci bir seans yaptırmayacağımı tek ekimde ekilebilecek greftin ekilmesini talep ettim. Önleri yoğun tutup arkaya doğru kademeli bir ekim planladık. Boyum 1.97cm olduğu için orta ve verteksin çok görünmeyeceğini düşünerek.
Asuman hanım dönor bölgemin çok güçlü olmadığını 4000 greft ekimim için uygun olacağını söyledi saç çizgisi belirlendi ve operasyon başladı.
Kök alım işlemine geçildiğinde köklerimin görünüşünde çok farklı olduğunun çoklu greft sayımın çok fazla olduğu ekip ve asuman hanım tarafından bildirilince anestezi acısı bir nebzede olsa hafifledi:)
Bugun itibariyle ekimin üzerinden 3 gün geçti herhangi bir ağrı ve şikayet ile karsılasmadım. Ekimden bir gün sonra donor bandajları söküldü ve birinci yıkamam yapıldı. Asuman hanım ve ekibine teşekkür ediyorum. Uğraş ve emekleri için.
Saç ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı aşağıda paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum…