Saç Ekimi Sonuçları
Konuya gelince.. yoroldum
Nofear karikatür paylaşma. Sloocer ve ben bu yüzden mahkemeye verildik forumda karikatür paylaştığımız için tazminat ödemek istemezsin sanırım 30 bin tl kadar ?
Bu arada bence konu sahibi dalga geçiyor yada psikolojisi bozukBöyle bir saça 2000greft önereceklerini sanmıyorum. Bunu 2000 greft dedikleri mesajı foto koyarak kanıtlayamaz bence konu sahibi çünkü kendi uydurması diye düşünüyorumTabi bu mesajımın üstüne foto koyup beni haksız çıkarırsa sorun değil =)
Söylediğin gibi 2000 greft az, bu konuda istersen seni ekimcim ile görüştürebilirim, bu açıklık için ortalama 3500 greft ile güzel sonuç alabilirsin. Donör resmini de atarsan daha iyi yorum yapabilirim
Bu dava olaylarını ekşide görmüştüm kaç kişi paylamıştı. Gerçekten verdiniz mi o kadar para?
Henüz değil forumda paylaşılan karikatürlerden açmışlar uzlaşmacı avukat yolladılar kabul etmedim işte 7 bin verin davadan vaz geçelim gibisinden yoksa 30 bin küsür dava açarız diye dedim açın vermiyorum. Açtılar bakalım
Benim arkadasda ayni durumda dert etti kendine hahaBaskalari öyle sacla mankenlik yapiyor (kivanc tatlitug mesela)
hocam peki mesela olduda davayı kazandılar tazminat. o parayı siz mi vereceksiniz yoksa diğer bahsettiğiniz kişi ile ortak mı vereceksiniz. yani hukuken soruyorum burada sorumlu kim oluyor tam olarak?umarım olumsuz bir sonuç olmaz