Ben de sevgilisiniz falan zannettim. Kız seni arkadaş olarak görüyor bir de yani.
Şunu unutmayın üniversite çağındaki kardeşlerim kulağınıza küpe olsun. Üniversite zamanında asla bir kız için tercihlerinizi değiştirmeyin çünkü emin olun sevgiliniz bile olsa yıllar sonra mazideki bir anı olarak kalıyor.
Geçen gün bir konu açıldı arkadaşlarla konuşurken, üniversite 2.sınıfta 4-5 ay sevgili olduğum, birlikte olduğumuz kızın adı bir türlü aklıma gelmedi. O gün akşam anca geldi aklıma öyle bir eski hatıra oluyorlar yani.
%99 ihtimalle üniversitede aşık olduğunuz ya da sevgili olduğunuz kadın, hayatınızın ileriki dönemlerinde eşiniz olmayacak bunu böyle düşünerek tartıp biçin kararlarınızı.
İkinci bir konu da, bir kadın bir erkeği arkadaş olarak görüyorsa onu erkek olarak bile görmüyordur acı ama evrimsel gerçek. Yani siz onun için erkeklik güdüleri olan, ona cinsel yönden çekici gelen vs bir erkek değil, kız arkadaşlarından farksızsınız.
Bir kızın arkadaş olduğu erkekle sevgilisi olması sonradan çok zor. Olan vardır elbet ama kız takılır ordan oraya, bakar ki aradığını bulamadı yıllar içinde, gelen vurdu geçen vurdu, Sizin de kariyeriniz maddi durumunuz çok iyi, o zaman der ki “yıllardır sadece seninleyken iyi hissediyorum, meğer aradığım kişi yıllar boyunca yanıbaşımdaymış” bunları yemeyin ve ilerleyin.