Selamlar...
Bir önceki gün kan testi , canlı muayene vesaire yaptırdığım için 06.05.2020 Tarihinde Saat 07:30 da ekim için randevumu alarak gittim ve direk işe koyulduk.
Kısaca süreçten bahsedeyim ben yine :
Karşıladılar , Ekipten 2 kişi beni holden aldı. Üzerimi değiştim , sonrasında traş kısmına geçtik. Ben farkında değildim ama bir hemşire heyecanlı olduğumu fark edip sakinleşmem için bir hap uzattı.İçtim... Sedasyon yapılacağı için damar yolu açtılar.
Sonra operasyon odasına aldılar. Anestezist gelip neler yapacağını ve nasıl hissedeceğimi anlattı. Ekiptekilerse süreci baştan sonra tekrar anlattılar.
Sedasyon iğnesinden 20-30 saniye sonra hafif bir baş dönmesiyle birlikte lokal anestezi için kafamda işle yapmaya başladılar .Belki ilk 1-2 iğneyi hafiften hissetmişimdir. Başka hiç bir şey hissetmedim. Yaklaşık saat 16:00 civarı işlemim bitti. Bu süre zarfında bilincim yerinde ama hafif mayhoş olduğum için zaman algısı da yoktu. Gayet konforlu geçti.
Sonrasında Güzelce paketlendim , hocalar son kontrolü yaptılar ve yemek ikramından sonra uğurladılar.
Resimler ekim öncesi resimler. Ekim sonrası bir sonraki postta...