Gönderen Konu: Serkan AYGIN | 06.05.2021 | FUE Tekniği | 4100 Greft | Yaş: 23  (Okunma sayısı 8301 defa)

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan AYGIN | 06.05.2021 | FUE Tekniği | 4100 Greft | Yaş: 23
« Yanıtla #46 : 06 Ocak 2022, 18:37:08 »
Merhaba arkadaşlar, herkese mutlu ve bol saçlı yıllar. Uzun süredir gelişmeleri atamadım kusura bakmayın. Bugün sizlerle  saç ekimimin 8. ayındaki gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Saç ekimim tam gaz güzel bir şekilde ilerliyor bir sorun yok. Finasterid'i ortadan ikiye bölüp kullanmaya halen devam ediyorum, bunların yanında Solgar Biotin 5000gr ve Xpecia kullanıyorum (İlaçları günlük almıyorum unuttuğum için). Şakaklarda güzel çıkışlar yakaladım. Dip tarafta hafif bir boşalma oldu sadece oda dediğim gibi baya küçük. Vertex'de gözle görülür bir ilerleme kaydedemiyorum. Vertex halen sanırım agresif bir şekilde dökülmeyi tercih ediyor. Ekleme yaptırabilirim bunun için ilerde veya Finasterid ve Xpecia bittiğinde Dutasteride geçip yan etki görmediğim sürece Dutasterid kullanımına geçebilirim.

Saçlarımda bu süreçte çok fazla yağlanıyordu. Head & Shoulders'ın Clinical Strength şampuanını kullandım yağlanma karşıtı ve muazzam bir şampuan gerçekten. Kafamdan yağlanmayı resmen söküp attı, Finasterid'in yardımı ile. Daha önceden Seboreik Dermatit versiyonunu kullanmıştım Clinical Strength'in ve ondada muazzam sonuçlar aldım. Şampuanım bitince eski şampuanım Bioxcin Siyah Mantar şampuanıma devam ediyorum. Dönorden hiç şikayetim olmadı çok aşırı hızlı bir şekilde toplanmıştı zaten saç ekiminin 3-4. aylarında.

Güncel Resimler:

(Üstlerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz)

Önler:

Vertex:

Şakaklar:

Dönör:

Facebook Twitter Instagram