Herkese selamlar, saç ekimimin 5. ayındayım. Sonuçlar çok hızlı ve güzel gidiyor. Son 1 aydır biraz saç dökülmelerim ve yağlanma gibi belirtlerim oluşmaya başladı, o yüzden bunları kullanmaya başladım:
Solgar 5000gr Biotin (Dökülmeyi durdurması/yavaşlatması için takviye)
Head and Shoulders Clinical Strength - Kepek Savunma Yağ Kontrolü (Yağlanma problemine çözüm)
Xpecia ve Proscar Finasterid kullanmaya devam ediyorum. Finasterid'i ortadan ikiye bölerek kullanıyorum. Sürekli bu şekilde kullanmadım tabi, genel olarak 3'e bölerek kullanıyordum. Biliyorum dozu fazla fakat bana yan etki göstermediği böyle devam ediyorum.
Bunlar ile saç dökülmemde biraz azalmalar olduğunu gördüm biraz daha kullanarak sonuç çıkaracağım.
Ekim içinse, Vertex'de iyileşme süreci şakaklarıma göre yavaş. Vertex için ancak 12. ay'da kesin bir şey söyleyebilirim. Şakaklarım gayet hızlı ve güzel şekil aldılar. Henüz saçımı kestirmedim. 7. veya 8. ayda saçımı kestirmeyi düşünüyorum saçlarım düzensiz uzadı biraz. Resimlerde biraz cansız görünüyor olabilirler ( Işık ve açı ile alakalı biraz ) fakat dışardan bakıldığında gayet güzel gözüküyorlar.
Resimler:
Dönör:
Orta perspektif:
Sağ Şakak:
Sol Şakak:
Vertex: