Saç Ekimi Sonuçları
güzel gidiyor,daha iyi olacak. dediğin gibi saç çizgisi bir kafadaki en önemli şey. o şerit olunca tepe açık olsada kel olmuyorsun,ön hat tüm kafayı kurtarıyor gerçekten.
Alıntı yapılan: Esrarlı_gözler06 - 28 Haziran 2017, 22:15:49Ben buraya referans ile geldim çok kiside de sonuc gördümSahin beyin ve ekibinin ne oldugunu da biliyorum ama bildigimBaska bisyede var duvardaki diplomasi ile fais fiyatlar verenlerideBelki siz daha iyisiniz diplomaniza ve de ustaliginjza saygim varAma hersey güler yuz ve samimiyet ile baslar nitekim tercih meselesi saygilarimla.Kardeş eğer pavyona kafa dağıtmaya gitmişsem Güleryüz Ve samimiyet ararım olmazsa olmaz tabi ama saç ektiriyorsan varsın ketum suratlı dilini dinini bilmediğim biri eksin sacını yeter ki ektiği çıksın, yeterki operasyon sırasında gelişebilecek komplikasyonlara karsı deneyimli ve yetkin olsın.Senin sonucun belli olsun oyle tavsiye et ..
Ben buraya referans ile geldim çok kiside de sonuc gördümSahin beyin ve ekibinin ne oldugunu da biliyorum ama bildigimBaska bisyede var duvardaki diplomasi ile fais fiyatlar verenlerideBelki siz daha iyisiniz diplomaniza ve de ustaliginjza saygim varAma hersey güler yuz ve samimiyet ile baslar nitekim tercih meselesi saygilarimla.
SMRR yahirdir sıkıntınmı var varsa ara hallederiz 0545 3636 73 48