Gönderen Konu: Donor bolge fito krem  (Okunma sayısı 5715 defa)

Erman34

• Yeni üye
  • *
Donor bolge fito krem
« : 05 Mayıs 2021, 20:25:25 »
Arkadaslar ekimin ikinci gunundeyim.henuz resimleri paylasamadim yakin zamanda yuklenicek
Donor bolgemi 2.gun bandaji cikarttim.merkezin tavsiyesiyle.fito krem suruyorum.bandaj erken acilmadimi
Cogu yerde ilk yikamadan sonra bandaj cikacagi yaziyor yardimlarinizi rica ediyorum

KırmızıKara

• Full Member
Ynt: Donor bolge fito krem
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2021, 20:41:15 »
Ben bandajı ekim merkeze ilk yıkamaya gittiğimde çıkartmıştım. Yani 3.günde çıktı bandajım. Ama bandajı zaten çıkartmışsınız dikkat edin evde oturma imkanınız varsa oturun ki dışarıda mikrop kapmasın bölge. Başka bir sorun olacağını düşünmüyorum
  • Ekim Tarihi: 02.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 30

Vio

• Full Member
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2021, 20:49:26 »
Arkadaslar ekimin ikinci gunundeyim.henuz resimleri paylasamadim yakin zamanda yuklenicek
Donor bolgemi 2.gun bandaji cikarttim.merkezin tavsiyesiyle.fito krem suruyorum.bandaj erken acilmadimi
Cogu yerde ilk yikamadan sonra bandaj cikacagi yaziyor yardimlarinizi rica ediyorum
Ben ekimden 3 saat sonra çıkarmıştım. Fito krem sürmüştüm. Gece yatarken yastığın üstüne peçete koyup değiştirmiştim saatte bir akıntı oluyor kafadaki deliklerden
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2021, 20:59:38 »
Kullan iyidir.

Erman34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2021, 21:57:38 »
Tesekkurler arkadaslar
  • Ekim Tarihi: 2014

sskarakus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2021, 22:43:42 »
Ekimin 4. günündeyim donör bölgem çok ağrıyor hala. Fito krem tavsiye eder misiniz? Bir de bu ağrı ne zaman geçer ?

Berk17

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2021, 00:55:42 »
Ekimin 4. günündeyim donör bölgem çok ağrıyor hala. Fito krem tavsiye eder misiniz? Bir de bu ağrı ne zaman geçer ?

Benimde bandaj ertesi gün çıkarıldı direk. Sadece 1 gece kaldı kafamda. Ağrıdan ziyade batma oldu bende. Özellikle yastıkla temas ettiğinde. Ağrı ve acının geçmedi bir haftayı bulur.

Donörün kabuk bağlayacak sakın elinle kurcalayıp koparma onları. Ben yaptım o hatayı kendimi tutamayıp mikrop kaptırıyodum az kalsın.

Fito krem ben 1 ay kadar kullandım çok faydasını görürsün sabah akşam aksatmadan kullan mutlaka. Bitkiseldir içeriği tamamen ilaçlar gibi yan etkisi de yok.
  • Ekim Tarihi: 31.10.2020
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed
  • Greft Miktarı 7500
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Kerozan 5+5, Bioxcin Forte Serum, Bioxcin Quantum Şampuan, Dabur Amla Saç Bakım Yağı

sskarakus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2021, 08:09:37 »
Çok tşekkür ederim

Alipoyrazzz

• Full Member
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2021, 13:34:16 »
Benimde bandaj ertesi gün çıkarıldı direk. Sadece 1 gece kaldı kafamda. Ağrıdan ziyade batma oldu bende. Özellikle yastıkla temas ettiğinde. Ağrı ve acının geçmedi bir haftayı bulur.

Donörün kabuk bağlayacak sakın elinle kurcalayıp koparma onları. Ben yaptım o hatayı kendimi tutamayıp mikrop kaptırıyodum az kalsın.

Fito krem ben 1 ay kadar kullandım çok faydasını görürsün sabah akşam aksatmadan kullan mutlaka. Bitkiseldir içeriği tamamen ilaçlar gibi yan etkisi de yok.
benim bildigim donor bölgedeki kabukllardan bir an önce kurtulması gerektigi saç çıkışını engelememesi adına

Facebook Twitter Instagram