Gönderen Konu: Saç Rengime Uygun Toppik Hangisi Lütfen Yardım  (Okunma sayısı 1797 defa)

Furkinho

• Full Member
Ynt: Saç Rengime Uygun Toppik Hangisi Lütfen Yardım
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2021, 17:59:02 »
Koyu kahve uygundur kardeşim.
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2021, 18:00:50 »
Koyu kahve uygundur kardeşim.

Teşekkürler dostum, bana koyu kahve öneren arkadaş Önerince şaşırmıştım kendimi direk siyah saçlı olarak görürdüm ama değilmisiz herhalde :)

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2021, 18:23:21 »
Siyah hakkaten kömür gibi benim de saçlarım siyah ama topik sırıtıyo biraz kapkara . Koyu kahve nasıldır bilmiyorum tabi

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2021, 18:36:21 »
Siyah hakkaten kömür gibi benim de saçlarım siyah ama topik sırıtıyo biraz kapkara . Koyu kahve nasıldır bilmiyorum tabi

Sitelerinde renk tercihi icin açıklama yapılmış, siyah icin kömür siyahı değildir denmiş ama bana siteyi öneren arkadaş kendisi direk kömür siyahı dedi o yüzden koyu kahve almamı önerdi. Tercihim koyu kahve olacak anlaşıldı.
Burdan da teşekkürler boykarus önermişti bana :)

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2021, 23:22:17 »
Siyah renk çinlilerin saçları gibi kuzguni siyah saçlara gidiyor kardeşim.
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2021, 23:44:09 »
Yazın terlediğinde nasıl olur acaba, hergün kullanıcakmısın yoksa özel günlerde mi? 2. ekim için bekliceksin sanırım topik araştırdığına göre? :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2021, 01:02:37 »
Dostum benim saçlarımı biliyorsun bir dönem finasterid öncesi seyrelmişti ve ben o dönem siyah toppik kullanmıştım tatilde. Sprey olanını da almıştım daha sonra toppik markasının benim saçlarımda çok sırıttığı söylenemezdi. Ama geçenlerde sitesine girdim baktım merak ettim fiyatları ne kadar oldu diye nedense ufak boylarında siyah ürünü kaldırmışlar. Demek ki koyu kahve daha doğal bir kapatma sağlıyor saçlarda diye düşündüm bende. Ben tatilde kullandığım için zaten tenim de karardığı belki de ben fark edememiş olabilirim. O yüzden kısaca bende olsam koyu kahve ufak deneme boyu alarak öncelikle denerdim. Sanırım bu tarz ürünlerin ufak deneme boyları var. Toppik'in resmi sitesinde gördüm vardı yani.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2021, 13:17:59 »
Siyah.
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2021, 14:12:57 »
Dostum  ne uğraşıyorsun topppik le Saç Simülasyonu  yaptır  serkan  aygin   hlc  yapıyor..

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2021, 16:59:49 »
Dostum benim saçlarımı biliyorsun bir dönem finasterid öncesi seyrelmişti ve ben o dönem siyah toppik kullanmıştım tatilde. Sprey olanını da almıştım daha sonra toppik markasının benim saçlarımda çok sırıttığı söylenemezdi. Ama geçenlerde sitesine girdim baktım merak ettim fiyatları ne kadar oldu diye nedense ufak boylarında siyah ürünü kaldırmışlar. Demek ki koyu kahve daha doğal bir kapatma sağlıyor saçlarda diye düşündüm bende. Ben tatilde kullandığım için zaten tenim de karardığı belki de ben fark edememiş olabilirim. O yüzden kısaca bende olsam koyu kahve ufak deneme boyu alarak öncelikle denerdim. Sanırım bu tarz ürünlerin ufak deneme boyları var. Toppik'in resmi sitesinde gördüm vardı yani.

Bilgilendirme icin çok teşekkür ederim hocam koyu kahverengi sipariş verdim bakalım nasıl duracak. Ayrıca umarım becerebilirim ya hiç kullanmadım suana kadar. Hep sprey şeklinde olanı kullandım, toz ilk kez kullancam benim tepe de ki açıklık kafanın alt kısmına doğru gittiği icin endiseliyim iyi dökebilecek miyim diye. Yoksa tam tepe kısmı olsa sadece sorun değil de..

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2021, 17:01:40 »
Yazın terlediğinde nasıl olur acaba, hergün kullanıcakmısın yoksa özel günlerde mi? 2. ekim için bekliceksin sanırım topik araştırdığına göre? :)

Valla terleme durumunda ne olur açıkcası bende bilmiyorum insallah akma vs olmaz , eskiden sprey şeklinde olanı kullanıyordum değil terleme yağmur da vs bile bana mısın demiyordu. Ama işte o da bildigin ayakkabı boyası gibi. Çok kötü bişe olduğu icin bunu denemek istedim.
Her gün kullanmicam dostum sadece özel günlerde kullanmak icin alıyorum. Ertelemeyi düşünmüyorum ama bu virüs yüzünden nasıl olacak bilmiyorum valla o da ayrı bi stres benim icin.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2021, 17:03:37 »
Valla terleme durumunda ne olur açıkcası bende bilmiyorum insallah akma vs olmaz , eskiden sprey şeklinde olanı kullanıyordum değil terleme yağmur da vs bile bana mısın demiyordu. Ama işte o da bildigin ayakkabı boyası gibi. Çok kötü bişe olduğu icin bunu denemek istedim.
Her gün kullanmicam dostum sadece özel günlerde kullanmak icin alıyorum. Ertelemeyi düşünmüyorum ama bu virüs yüzünden nasıl olacak bilmiyorum valla o da ayrı bi stres benim icin.
Bu yaz saçların keyfini sür sonbaharda ektirirsin o zamana kadarda topik mantıklı :)

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2021, 17:03:57 »
Siyah.

Başkan şu an şüpheye düştüm bak koyu kahve demişti herkes :)
Siparişi de verdim sabah insallah koyu kahve tutar da bi daha uğraşmam..

Dostum  ne uğraşıyorsun topppik le Saç Simülasyonu  yaptır  serkan  aygin   hlc  yapıyor..

Ben bunu sürekli kullanmak icin sormadım hocam arada sırada özel günlerde kullanmak icin sordum.
Bi Ekim daha düşünüyorum zaten.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2021, 17:05:28 »
Bu yaz saçların keyfini sür sonbaharda ektirirsin o zamana kadarda topik mantıklı :)

Bakalım dostum ya insallah toppiği güzel dökebilirim kafaya , daha önce hiç kullanmadığım icin tırsıyorum hafif. Benim açıklık tepenin aşağısına kadar indiği icin şüphem var. Yoksa sadece tepe üst bölge de olsa dökülür bir şekilde de.

Facebook Twitter Instagram