Herkese merhaba arkadaşlar.
Bende bu forum sayesinde aklımdaki birçok soru işaretini geride bırakıp 1 hafta uykusuz kalıp saç ekimini yaptırmaya karar verdim.
Bugün Sn. Serkan aygın’da saç ekimi işlemimi gerçekleştirdim.
Süreç ilk muayenede serkan bey’in kontrolü ve çizimi ile başladı.
2.gün ekim için gittim , kan testi derken ekim günüde traş ve hazırlıktan sonra son kez serkan bey gelip yine çizimi yapıp son detayları paylaşıp gitti. Dahada görmedim kendisini.
Ortamın temizliği görsel olarak mekanın ferahlığı çalışanların cok yardımcı olduğu bütün içimdeki soru işaretlerinin kalktığı bi gün oldu.
İnanılmaz alakalı ilgili bi saç ekibim vardı. Doktor halime hanım eşliğinde 5 tane dünya tatlısı kibar kız vardı ekim işlemimde. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
İğne ağrı sızı gibi cok korktuğum şeylerin bu kadar ufak şekilde kalacağı ve bu kadar kolay bir operasyon olacagını düşünmemiştim.
Sedasyon’un etkisi hala aklımda ben böyle bi kafa yaşamadım cok keyifliydi sedasyonun etkisini hissettgim zamanlar
Acısız sızısız bol sohbetli keyifli bi zaman oldu bizimkisi ekim demiyelim bile.
Ekimden sonra yemek yedik ve evime araçla bırakıldım . Baştan sona profesyonel bi kurum ( bazen bekletilebiliyoruz onuda yoğunluktan dolayı sorun etmedm )umarım sonuçlarımda inşşlhh olumlu olur.