“24 HAZİRAN 2017”
Merhaba Arkadaşlar Abim ve Ben uzun bir araştırmadan sonra, saç ektirmeye karar verdik, mümkün olduğunca kısa ve anlaşılır anlatmaya çalışacağım,
FUE yöntemini çok araştırdım, pek çok klinik, hastane ve doktordan fiyat aldım, hatta bizzat görüştüm,
DHI ekim yönteminde karar verdik, Doktor Doğan Turan bey ile iletişime geçtik, kendisi Silivride, Medikal Park Hastanesi’nde.
Kendisi oldukça mütevazi, pozitif biri. Anlatım ve ekim tekniği yüzünden kendisini tercih ettik.
Ekim 2 gün sürdü, kendisi ile birlikte ilk gün saç çizgimizi belirledik, ilk gün 2000, ikinci gün ise 1000 greft saç ekimi gerçekleşti.
Ekibi gayet hoş ve sempatik insanlardı. Zaten kendisini tercin etmemizin en büyük sebeplerinden birisi, DOKTOR olmasıydı, iki gün boyunca hastanede ağırladı, kalem tekniği ile saç ekimimizi gerçekleştirdi. Hastane ve personel gayet ilgiliydi, yemeklerde güzeldi. Anlaştığımız ücret üzerinden, hastanede kalma sürecim içerisinde başka hiçbir ücret talep edilmedi. İlk günden son güne kadar bizzat ekimi kendisi gerçekleştirdi, inşallah sonuçları güzel olur, ekimden bir gün sonra hemen işe geri döndüm.
Arkadaşlar gelişmeleri tamamen tarafsız bir şekilde sizlerle gün geçtikçe paylaşacağım…