Gönderen Konu: DR. Doğan TURAN DHI 2000 Greft 26/06/2017  (Okunma sayısı 15489 defa)

stinmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
DR. Doğan TURAN DHI 2000 Greft 26/06/2017
« : 28 Haziran 2017, 10:52:48 »
“24 HAZİRAN 2017”
Merhaba Arkadaşlar Abim ve Ben uzun bir araştırmadan sonra, saç ektirmeye karar verdik, mümkün olduğunca kısa ve anlaşılır anlatmaya çalışacağım,

FUE yöntemini çok araştırdım, pek çok klinik, hastane ve doktordan fiyat aldım, hatta bizzat görüştüm,
DHI ekim yönteminde karar verdik, Doktor Doğan Turan bey ile iletişime geçtik, kendisi Silivride, Medikal Park Hastanesi’nde.

Kendisi oldukça mütevazi, pozitif biri. Anlatım ve ekim tekniği yüzünden kendisini tercih ettik.

Ekim 2 gün sürdü, kendisi ile birlikte ilk gün saç çizgimizi belirledik, ilk gün 2000, ikinci gün ise 1000 greft saç ekimi gerçekleşti.
Ekibi gayet hoş ve sempatik insanlardı. Zaten kendisini tercin etmemizin en büyük sebeplerinden birisi, DOKTOR olmasıydı, iki gün boyunca hastanede ağırladı, kalem tekniği ile saç ekimimizi gerçekleştirdi. Hastane ve personel gayet ilgiliydi, yemeklerde güzeldi. Anlaştığımız ücret üzerinden, hastanede kalma sürecim içerisinde başka hiçbir ücret talep edilmedi. İlk günden son güne kadar bizzat ekimi kendisi gerçekleştirdi, inşallah sonuçları güzel olur, ekimden bir gün sonra hemen işe geri döndüm.

Arkadaşlar gelişmeleri tamamen tarafsız bir şekilde sizlerle gün geçtikçe paylaşacağım…

stinmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR. Doğan TURAN DHI Saç Ekimi Sonuçları
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2017, 11:05:51 »
Ekim Sonrası 2 Gün

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2017, 11:30:01 »
hocam araştırma yapıyordunuz nihayet ektirmişsiniz. hayırlı olsun.konu başlığını greft sayısı,doktor ismi ve tarih olarak değiştirirseniz takibi kolay olur. son cümlem olumsuz olacak ama burada 3 bin greft olduğunu sanmıyorum. yani resime bakıyorum 1800-2000 gibi geldi bana, eğer resim yanıltmıyorsa.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2017, 11:39:31 »
hocam araştırma yapıyordunuz nihayet ektirmişsiniz. hayırlı olsun.konu başlığını greft sayısı,doktor ismi ve tarih olarak değiştirirseniz takibi kolay olur. son cümlem olumsuz olacak ama burada 3 bin greft olduğunu sanmıyorum. yani resime bakıyorum 1800-2000 gibi geldi bana, eğer resim yanıltmıyorsa.

Bencede orada 2000 var, ilk gün fotosu olabilir, ikinci gün fotosunu eklememiş sanırım arkadas, çünkü ön-orta kısımlara hiç girilmemiş.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2017, 11:58:27 »
Hocam hayırlı olsun.. bu açıklıkla güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. fotolar sanırım ilk güne ait. detaylı fotoğraflar bekliyoruz.doğan hoca son bir kaç aydır ekimlerin tamamını kendisi yapıyor.yani asistan ya da hemşiresine dokundurtmuyor.  tekniği farklı olduğu için baştan sona dümende olması kaliteyi artıracaktır düşüncesindeyim. (greft toplama hariç tabi)

mekola

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2017, 12:29:26 »
ne kadar ücret ödediniz

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2017, 12:55:03 »

Bencede orada 2000 var, ilk gün fotosu olabilir, ikinci gün fotosunu eklememiş sanırım arkadas, çünkü ön-orta kısımlara hiç girilmemiş.
Doğrudur. Enseye bakınca da hepsini almis gibi:)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2017, 13:03:44 »
ne kadar ücret ödediniz

Doğan hocanın fiyatı sabittir.greft başı ücret ile çalışmıyor. 2000 greft de olsa, 5000 greftte olsa fiyat 7000 tl istiyor (tabi indirim isteme hakkı olabilir)

stinmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2017, 13:33:17 »
Fotoğraflar Son güne ait, teşekkür ederim yorumlarınız için, fotoğrafları gün geçtikçe paylaşmaya devam edeceğim, özellikle yüksek çözünürlüklü bir kamera ile çektim ki net görünsün diye, 3000 greft ekildi...

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2017, 13:39:48 »
Çok şanslı bir dökülme tipiniz var . Saç ekimine uygunsunuz inşallah hoca hakkını vermiştir güzel olmaması için bir sebep yok.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

mekola

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2017, 14:44:27 »
@kadikoy1 doğan hocanın sabit ücreti son konuştugumda 7000tlden daha fazlaydı.

@stinmaz siz kaç paraya anlaştınız?

stinmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2017, 15:02:58 »
8,000 TL

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Haziran 2017, 15:19:33 »
@kadikoy1 doğan hocanın sabit ücreti son konuştugumda 7000tlden daha fazlaydı.

@stinmaz siz kaç paraya anlaştınız?

Hocam doğrudur.. ben kendisiyle mart ayındı görüşmüştüm. kendisi o dönem zam yapacağını belirtmişti. sebebi de şu ki, dhi kalemlerini yurt dışından getiriyormuş ve zamlandığını söylemişti. haliyle kendisi de zam yapacağını söylemişti..

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Haziran 2017, 08:39:40 »
hayırlı olsun ben de arkadaşa katılıyorum 2000 greft en fazla var görünüyor

stinmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2017, 09:50:52 »