Gönderen Konu: Dr.Serkan AYGIN (Dr.Halil bey)| 03.05.2021 |FUE| 4300 greft | Yaş 30  (Okunma sayısı 12567 defa)

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
Şimdilik saçlarınız uzadıkça ekim bölgesini bir süreliğine uzun tutarsanız, kapatıcılık istediğiniz seviyelerde olur diye düşünüyorum. Sene dolunca zaten saçlarınız form almaya başlıyor ve daha iyi bir görüntü elde ediliyor. Çıkışlarınız güzel, ekiminizin olumlu ilerlediğini düşünüyorum.
Yorum için teşekkürler.Bi yerde kapatıcılık ve doğallığı yakaladıktan sonra sıklığın çok bir önemi yok geri kalan sürede o zaman

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Yorum için teşekkürler.Bi yerde kapatıcılık ve doğallığı yakaladıktan sonra sıklığın çok bir önemi yok geri kalan sürede o zaman

Evet aynen dediğiniz gibi.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
Merhabalar,

152. gün fotoğrafları;

4. Fotoğraf ters ışık

Finasteride devam ediyorum,ama kullanım periyodunu yavaş yavaş artırmak istiyorum.9. Aydan sonra tamamen bırakma düşüncem var.Haricinde biotin kullanmaya devam ediyorum.
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan Aygın (Halil bey)
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4 günlük),Solgar Biotin 5000,Keçiboynuzu özü (Her gün 1 kaşık)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21768.0

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000
Keçiboynuzu özü (Her gün 1 kaşık)

Cardozoo

• Hero Member
1-2 aya çok daha iyi olur. Proscarı artırma. Hatta haftada 3 kere 1/4 - 1/5’e düşebilirsin.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
1-2 aya çok daha iyi olur. Proscarı artırma. Hatta haftada 3 kere 1/4 - 1/5’e düşebilirsin.
Gelişim inşallah devam eder.Artırmaktan kastım,şuanda her gün kullanıyorum,2 günde bir 1/5 e düşürecem.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4 günlük),Solgar Biotin 5000,Keçiboynuzu özü (Her gün 1 kaşık)

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
Merhabalar, ekimin hayırlı olsun umarım en kısa sürede beklediğin saçlara kavuşursun :-)
Proscar'ı hemen bırakmamalısın danıştığım dermatologlar ortalama 2 yıl kullanılması gerektiğini söylüyor. Erken bırakıldığında eğer ilaç etki etmişse çıkan saçlar geri yani eski haline dönecektir. Devam et derim. (Bazı kaynaklarda uzun yıllarca kullanıp bırakırsan bile kalıcı saçlara kavuştuğun bile söyleniyor ama net bir şey yok ne yazık ki.
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
Merhabalar, ekimin hayırlı olsun umarım en kısa sürede beklediğin saçlara kavuşursun :-)
Proscar'ı hemen bırakmamalısın danıştığım dermatologlar ortalama 2 yıl kullanılması gerektiğini söylüyor. Erken bırakıldığında eğer ilaç etki etmişse çıkan saçlar geri yani eski haline dönecektir. Devam et derim. (Bazı kaynaklarda uzun yıllarca kullanıp bırakırsan bile kalıcı saçlara kavuştuğun bile söyleniyor ama net bir şey yok ne yazık ki.
Teşekkürler yorum için.Proscarı hemen bırakma niyetim yok.5. ay henüz doldu, önümde daha süre var.Herhangi bir yan etki de görmedim şu ana kadar.Ama 2 sene kullanırmıyım bilmiyorum :) Azaltarak sonlandırmayı düşünüyorum en geç ilk yılın sonunda
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
Teşekkürler yorum için.Proscarı hemen bırakma niyetim yok.5. ay henüz doldu, önümde daha süre var.Herhangi bir yan etki de görmedim şu ana kadar.Ama 2 sene kullanırmıyım bilmiyorum :) Azaltarak sonlandırmayı düşünüyorum en geç ilk yılın sonunda

Sanki etkisini gördükçe bırakmayacakmışsın gibi bir hava sezdim senin için :D Hayırlısı..
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi

Sanki etkisini gördükçe bırakmayacakmışsın gibi bir hava sezdim senin için :D Hayırlısı..
Bakalım hayırlısı,uzun süreli ilaç kullanımına pek sıcak bakmıyorum ama tecrübelilerin deneyimlerinide göz ardı etmiyorum.Hintel dahil bi kaç kişi 9-10 ay kullanılmasından bahsediyorlardı
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
Merhbalar,iyi bayramlar herkese,

180. Gün durumu;

Bir kaç şey hariç genel itibariyle gidişattan memnunum,sağda ve solda ekimin başından beri gelişmeyen iki ufak bölge vardı oralar  gelişimin çok gerisinde.Birde ekim sonrası orta sol (ekim yapılmayan,son fotoda da belli oluyor) bölgemdeki saç yoğunluğu azaldı,sadece sol tarafta şerit gibi bir yol açıldı.Oranın gelişimini izliyorum ekstra olarak.Ekim sonrası şoka mı uğradı acaba?Son bir aydır proscarı 2 günde bir 1/5 şekilde almaya devam ediyorum.

Son iki foto gün ışığında.

• Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açık alana göre 180 gün içşn aaç ekiminiz gayet başarılı ve saha gelişecek sorun ettiğiniz bir kaç nokta da toparlar diye düşünüyorum maşallah.
Global Moderator

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
Açık alana göre 180 gün içşn aaç ekiminiz gayet başarılı ve saha gelişecek sorun ettiğiniz bir kaç nokta da toparlar diye düşünüyorum maşallah.
inşallah umduğumuz gibi gelişir Hintell,sağol
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000

Kahl

• Jr. Member
  • **
  • Serkan aygın saç ekimi
Merhabalar,

7.ayım doldu

2 hafta önce muayeneye gittim,Serkan bey ufak tefek revizeler için 9-10. ayda konuşalım dedi,yaş itibariyle gelişim devam edeceğini söyledi,gelişim biterken yaparız dedi revizeleri.Şubat-Mart gibi tekrar muayene oluşturuldu.

Kliniğin verdiği şampuandan sonra prozinc plus kullandım,bitti şuan.Sebamede geçiş yapmayı düşünüyorum,varsa başka tavsiyesi olan,iyi olur.

Proscar a 2 günde 1 gr devam ediyorum.Proscar yerine,Propecia kullanmamı ısrarla tavsiye etti asistan.Karar veremedim henüz.Fikri olan söylerse sevinirim.

• Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 30

Finasterid (Proscar 1/4)
Solgar Biotin 5000

Cardozoo

• Hero Member
Saçlar maşallah çok iyi. Propecia kullanmak daha iyi ama dolar bu haldeyken 28 tablete 300-350 tl vermek mantıklı değil.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Gayet güzel olmuş saçlarınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram