10 aydır falan kullanıyorum ve saçlarımda sanırım gelişme var ama öyle büyük bir değişim olmadı. Bazılarının benim gibi geç olabiliyormuş galiba
Herhangi bir yan etki gördüğümü sanmıyorum, belki sperm sıvılaşması ama emin değilim
neyse zaten fiyatı pahalı olmayan bir ilaç. Hep 4'e bölüp saklıyorum bunun yerine 4'e bölüp 2 tanesini çöpe atsam 1 kutu ortalama 2 ay gider ve aylık fiyatı 20tl falan olur galiba gayet ucuz
ne bileyim aklımda şüphe oluştu acaba haplar saklarken etkisini biraz kaybediyor diye. sonuçta fiyatı pahalı değil böyle yapayım artık diye düşünüyorum. sizin yorumunuz nedir? Yaş 31 bu arada
aslında başka bir ilaç daha kullanıyorum ve ondada kaç tane bölüp saklamama rağmen etkisini falan yitirmiyor yani benim sorunumu çözüyor. bunda öyle işte kafama takıldı. 1 kutu ortalama 2 ay gider bu kullanımda, o zaman bir daha alışımda depo yaparım proscarı sürekli eczaneye proscar için gitmem diye düşündüm
ayrıcana zaten proscarı 4'e bölerken genellikle düzensiz bölünüyor ve çoğunlukla 1 parçası çöpe gidiyor. diğer kalan 3 tanesini göz kararı ile bıçak ucuyla yontup saklıyorum öyle kutuda