Gönderen Konu: Saç Ekimi İçin Düşüncelerinizi Bekliyorum  (Okunma sayısı 5145 defa)

yakupz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi İçin Düşüncelerinizi Bekliyorum
« : 27 Haziran 2017, 18:16:07 »
Merhabalar, saç ekimi için yaklaşık bir senedir araştırmalar yapıyorum. Lisans eğitimimi tamamladım ve askere gitmeden üç ay öncesinden saç ektirip öyle vatani görevimi yapmayı düşünüyorum. Pek çok merkezle ekim için görüştüm. Size soracağım soru şu ben 22 yaşındayım 16 yaşımdan itibaren saçım dökülüyor, ben şuan ekim yaptırsam nasıl olur? mevcut saçlar da zamanla gitme ihtimali var. (Ki ailemde genetik değil bu kadar fazla dökülme, dedelerimin, babamın, amcamın, dayımın benden çok saçları var yaşlarına rağmen.) Görüştüğüm merkezlerden en iyi olarak düşündüğüm uzman 'Yaşın gereği şuan ekimi tavsiye etmiyorum, ileride daha çok dökülürse daha iyi bi ekim olur' dedi ben de önemli olan 23-27 arasında saçlı dolaşmam, 30 yaşından sonra bu yaşlarıma nazaran önemin git gide gözümde azalacağını düşünüyorum dedim. Çok önermese de ekimi kabul etti ama aklımı kurcalıyor bu durum. Fotoğrafları da aşağıya ekledim, saç dökülmem devam ediyor. Saçların tamamı dökülse de pek dökülmeyen saçın arka kısmı yani ekim için saçın alınacağı dönor kısmına elimi atıp karıştırdığımda 5 6 saç teli geliyor her seferinde.. Saç tellerimin ince olduğunu da düşünüyorum. Ama psikolojik olarak da yıpranmış durumdayım, saçlarıma kavuşmak önemli benim için. Doğru bir karar vermem gerekiyor ve bunun için fikirlerinizi duymak istiyorum, teşekkürler.

yakupz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi İçin Düşüncelerinizi Bekliyorum
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2017, 18:17:01 »
görüntü1

yakupz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2017, 18:17:29 »
görüntü2

yakupz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2017, 18:18:01 »
görüntü3

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2017, 19:04:37 »
Kardesim selamlar,
1- mevcut saçları Yok say , 3 yıla kalmaz nw6-7 seviyesinde olma ihtimalin yüksek.
2- donörün durumunda çok iç acıcndegil, bana kalırsa tek problemin erkek tipi saç dökülmesi degil senin, donörden de kayıpların olmuş, olacak gibi.
 Acele etme, askerlik iyi bir dönem degil bu iş için, bekle araştır gelince içine sinerse yaptırırsın. Ekim kolay, sonrası 6 aylık süreç karın ağrısı, askerlik stresi ile birleşirse çok can sıkar...hiç acele etme iyide araştır. Ektirmeyecek olsan dahi , Türkiye'nin en iyileri ile görüşüp fikirlerini al, en az para kaygısı ile cevap verecek olanlar onlar. Doğru olanı onlar söyler, kasaplara gidersen zaten "geç bile kalmışsın yarın gel ekelim " derler.

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2017, 19:36:08 »
Acil medikal tedavi baslayın minoxil+dht bloker seklinde

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2017, 19:56:46 »
böyle saçlar kurtulabilioda eldende gidebilio sen once tedaviyi denemelisin o işe yararsa askerden falan gelince ekimi eklersin işin ustune
saçları ekmeydi dersin

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2017, 21:49:41 »
sakın minoxil başlama kardeşim ilerleyen zamanda derinde bin türlü hastalık çıkaracak. derin soyulacak,kepek yapacak,egzema başlangıcına gidecek. saçları matlaştıracak,saçın alışınca da döngüye girip 1ay dökülecek geri düzelecek bu döngü süre geçtikçe kısalacak 2-3 sene kendini kandırıp saçlı deride tahribat ile bıkıp vazgeçeceksin. minox hariç herşeyi araştır dene ama ona bulaşma.ekim düşünürsende en az 2 aşama gerek zaten. önce ön ve orta, sonra donör yeterse sakaldan da alıp kalan kısım.arenamed vs yerlerden uzak dur.

yakupz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2017, 22:01:23 »
Acil medikal tedavi baslayın minoxil+dht bloker seklinde
yıllardır pek çok tedavi yöntemi denedim olmadı, saç dökülmesinin çözümünün bulunduğunu düşünmüyorum. doktora gidiyorum saçım dökülüyor diye, adam bana ilaç veriyor kendi kel. o yüzden tedavi ya da ilaç kullanmayı düşünmüyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2017, 22:24:12 »

doktora gidiyorum saçım dökülüyor diye, adam bana ilaç veriyor kendi kel. o yüzden tedavi ya da ilaç kullanmayı düşünmüyorum.
[/quote]

Sesli güldüm:) doğru tespit
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2017, 22:25:49 Gönderen: sloocer »

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2017, 22:37:25 »
:)) zaten tıpta 2 adet saçmalık var. stres ya da genetik. çözümü olmayan herşeye verilen cevap bu. adamlar koyunu kopyaladı,uzaya gitti suyu buldu,uzaylılar tespit bile edildi ama 2 teli kafada tutmayı beceremediler. ilaç konusunda haklısın o yüzden. zaten cildiye doktoru saç konusunda gereksiz bir bölüm. saçına bakmadan ilaç yazıp genetik diyor:) hani yalandan kan tahlili bile almak yok. o zaman tek yol ekim yaptırman.ön ve ortayı hallet verteks askerden sonraya kalır.ya da hepsini sonraya bırak stresten orda kötü olma. donörün orta düzeyde sanırım micromotoru matkap gibi kullanan yerlerden uzak dur. dhi ekimi de sana uymaz bence. onlardan da uzak dur. paran varsa manuel en iyisi.

ekolit

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2017, 11:10:33 »
Saç Ekimi gerekebilir gibi görünüyor, ben de aynı şeyi yaşadım gittiğim doktor erkek tipi saç dökülmesi var sende dedi ve baya olumsuz konuştu, kendisinin saçı benden daha azdı :) En garantilisi düzgün bir ortamda saç ektirmek gibi, ama yine de işin uzmanına bir danışın önce Songül Alcı'yı öneririm, ben yaptırdım ona 6 ay önce ve baya memnunum yeni saçlarımdan, hem senelerin deneyimi, hem rastgele bi klinik değil hastanede yapıyor bizzat işlemi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Haziran 2017, 11:26:06 »
Saç Ekimi gerekebilir gibi görünüyor, ben de aynı şeyi yaşadım gittiğim doktor erkek tipi saç dökülmesi var sende dedi ve baya olumsuz konuştu, kendisinin saçı benden daha azdı :) En garantilisi düzgün bir ortamda saç ektirmek gibi, ama yine de işin uzmanına bir danışın önce Songül Alcı'yı öneririm, ben yaptırdım ona 6 ay önce ve baya memnunum yeni saçlarımdan, hem senelerin deneyimi, hem rastgele bi klinik değil hastanede yapıyor bizzat işlemi.
demekki neymiş songül hanıma gitmemek gerekiyormuş. Bizim anladığımız bu ya sizin Arkadaşlar ?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2017, 11:28:43 »
demekki neymiş songül hanıma gitmemek gerekiyormuş. Bizim anladığımız bu ya sizin Arkadaşlar ?

Hangi Songül bu? Yani firma ismi adresi falan varsa onlarda belirtin lütfen, yanlışlıkla falan oraya gitmeyelim.

uerbl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 11 Eylül 2017, 16:45:13 »
Songül Alcı web adresi; songulalci.com

Facebook Twitter Instagram