Gönderen Konu: Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ancak çok kararsızım  (Okunma sayısı 1566 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ancak çok kararsızım
« Yanıtla #15 : 06 Mayıs 2021, 23:28:14 »
seçenekler arasında 2. seçenek en mantıklısı gibi duruyor.
hocam bu arada çoğu mesajında aynı şeyi yazıyorsun ama bence yanıldığın bir nokta var üstüme vazife değil ama forumda o kadar çok karşılaşıyorumki bu benzeri yorumlara yazmak istedim.
bilimsel olarak belki ispatlayamam ama çevremde yıllardır şahsi gözlemlerime dayanarak söylüyorum saç ekimi genç yaşta yapıldığı zaman agresif dökülmeyi yavaşlatıyor bu size tuhaf gelebilir ve bunu ispatlaması imkansız ama gerçekten ben buna inanıyorum. Bu arkadaş ekimle saç derdinden kurtulursa sizin dediğiniz gibi 3,4 sene sonra arkaların aşırı açılacağını hiç sanmıyorum belki hafif açılabilir ama ekime ihtiyaç duyması en az 10 sene sonra olur diye düşünüyorum .
ayrıca burda konu açan çoğu arkadaşa bir kaç sene sonra saçın gidecek demeyide çok doğru bulmuyorum bu hem ilgili kişi için moral bozucu hemde doğru değil çoğu zaman .Bu arkadaşımızın sırf saçının minyatürleşmesi 3,4 seneyi bulur öyle patadak diye saç dökülmüyor hem nrwd 5 patteni gözüküyorki o aşamaya gelmesi en az 10 sene

2 gün önce bana hakaret ettiniz ...
Ben bana hakaret eden kişilerle bir konu tartismiyorum . Lütfen mesajlarıma bir yorum yapmayın .

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 07 Mayıs 2021, 02:57:12 »
2 gün önce bana hakaret ettiniz ...
Ben bana hakaret eden kişilerle bir konu tartismiyorum . Lütfen mesajlarıma bir yorum yapmayın .

hay hay hocam  :) ama  şunu söylemedende geçemeyeceğim cidden psikolojik bir problemin var heralde geçmiş iletilerime bakan size en ufak bir hakaret etmediğimi görür.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 07 Mayıs 2021, 11:26:59 »
.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Mayıs 2021, 11:34:21 »
hay hay hocam  :) ama  şunu söylemedende geçemeyeceğim cidden psikolojik bir problemin var heralde geçmiş iletilerime bakan size en ufak bir hakaret etmediğimi görür.

Özür dilerim seni diğer bir arkadaş ile karıştırdım .  Bir psikolojik sorunum yok olsaydı gider tedavi olurdum .  Gayet normal ve sağlıklı 39 yaşında bir vatandaşım . Fikirlerine saygı duyuyorum . Siz de benim fikirlerime saygı duymayı öğrenebilirsiniz . ( Son mesajınızda bir şey bilmiyorsun falan yazmışsınız  )
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2021, 12:14:46 Gönderen: nofear114 »
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

claynt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 07 Mayıs 2021, 14:44:05 »
Koray erdoğana fotoğraflarımı attım çok pahalı gelicek büyük ihtimal ama yinede bi fikir almak istedim. Bu arada nw6 ya kadar gider mi ya benim agresif dökülmem 2 yıl önce falan oldu bir anda saç böyle oldu son 1 yıldır dökülme yavaşladı. NW6 falan olcaksam hiç ektirmem gezerim 3 numarayla

claynt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 07 Mayıs 2021, 14:46:09 »
Önemli olan babada ya da dayılarda kellik ne derece ve nasıl seyrediyor? Bilgi verebilir misin

Dayı da var kellik. Anne tarafından 4 kuzenden 3üde kel zaten sadece 1inde saçlar duruyor. o 1inden sonra en iyi durumda olan benim şuan.
Birinin full açıldı ortaya kadar, birinin sadece önler gitti, birinin önler gitti önün ortasında kaldı biraz

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 07 Mayıs 2021, 18:50:22 »
Dayı da var kellik. Anne tarafından 4 kuzenden 3üde kel zaten sadece 1inde saçlar duruyor. o 1inden sonra en iyi durumda olan benim şuan.
Birinin full açıldı ortaya kadar, birinin sadece önler gitti, birinin önler gitti önün ortasında kaldı biraz

Kelliğin daha çok anne tarafından geldiği söylenir  tabi ne derece doğru tabi tartışılır.
Ben senin yerinde olsam ekim yaptırırdım fakat aynı zamanda medikal tedavide görürdüm .
Ağır yada hafif ne şekilde medikal tedavi göreceğin bu konularda bilgilendikten sonra senin tercihine kalır.
Birde saç ektireyimmi ektirmeyeyimmi şeklinde kaygılardan çok ekimi kime yaptırabilirim ,nasıl güzel bir saç ekimi sonucu alabilirime kafa yorarsanız daha sağlıklı bir karara varırsınız.
Herkes saç ekiyor ama ekenlerin ancak yüzde 25 kadarı memnun çünkü ülkede berbat saç ekimi yapan binlerce saç ekimi merkezi var yani özetle sadece saç ektirmeye karar vermekle olmuyor bu işler.

claynt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 07 Mayıs 2021, 19:24:08 »
Bende ondan  korkuyorum şuan hani diyorum yüz tipim kafa tipimi beğeniyorum 3 numara yapar gezerim ama kötü bi ekim yapılırsa öyle bi seçenek de kalmıyor galiba donör bölgesini çok kötü olan insanlar gördüm resmen adamın kafası yanmış gibiydi

Facebook Twitter Instagram