Abiler, arkadaşlar merhaba yaşım 22, saçlarım 17 yaşından beri dökülüyor. 19 yaşından beri saçıma istediğim şekilleri veremıyorum 2022nin başlarında ekim yaptırmayı düşündüm arenamedden fiyataldım 4200 greft olur dediler ama şimdi ben ekim sonuclarına bakıyorum en iyi denilen doktorlarda bile çok kötü sonuçlar var, korktum açıkcası. Ektirsem saçlar tutsa çok mutlu olucam, rüzgarda elimi saçıma götürmekten bıktım artık. Ancak tutmazsa çok daha kötü bi hal alıcak büyük ihtimal seyrek olan tüylerim de gidicek ve kafam da yaralar bereler olucak ben kafa tipimi beğeniyorum hani olmazsa sacımı 3 numara yapar gezerim diyordum ama cidden çok kararsızım. 30 yaşından sonra ektir falan demeyin lütfen ben 30 yaşından sonra saçı ne yapayım bu yaşta sacsız gezmişim 30unda da gezerim. Benim derdim güzel görünmek takıntılı bi insanım depresyona girip kilo aldım sırf bu saç yüzünden, yardımcı olucak abilere yüzümün göründüğü fotoyu da atarım hani yakışır sana kısa saç ve ya yakışmaz gibi yorumlarınız için.
Şimdiden tşkler.