Herkesin bilmesi gerektiğini düşünüyorum
Sizlere fayda sağlayacağına eminim
Bundan 1 yıl önce mavi serum kullanmistim saçı kazittim sadece 3 ay kullandım ilk 1 ay döktü ben tabi anlamadım çok kısaydı ama döktü o kesin 2. Ayda saclarim uzadı sakaklarda ortada yanlarda bildigin sac çıktı abi sac üstelik tüy gibi değil siyah siyah ben normalde hafif sarisinim ilk dokulupte çıkan saçlar ve olan saçlarım siyahlasti beni uzun süre gormeyen akrabalarim sacini boyamissin sen dediler ve arkadaşlarım da aynı şekilde herşey iyi güzel asıl meseleye gelelim ilac sac cikartiyor doğrudur ben ilacın tadını merak edip kafama surdugum parmagima dilimi surdum tadı minox gibiydi minoxunda biliyorum tadını alkolden olsa gerek her neyse geçen konu acmistim minox kafamı kurutuyor pullandiriyor diye biri yorum yapmıştı içine 1 2 tane avodart yani dutasterid enjekte et diye yaglanir demişti gel gelelim meseleye bu kullandığım mavi serum minox gibi tadı ve yağlı bir yapıda evet geçen bana minoxa dut koy diyen arkadaş yağlı olur demişti şoyle ki dutasterid jimonaski yapar çünkü dht yi 95 engelliyor ve daha yan etkiler vb. Neyse ben mavi serumu kullandığım zaman içinde sac çıktı jimonaski de yaptı, hafif bir libidoda da düşürdü ve çok kötü depresyona girmiştim minox gibi tadinin olması ve yağlı yapıda olması benim görüşüme ve deneyimlerime göre mavi suyun içeriği minoxil ve basmışlar içine bilmem kac tane dutasteridi ve birazda mavi gıda boyası koymuşlar
3 ayda saclardan yana cok guzel degisim yaptigi bariz ortada ve yan etkiler, suan kullanmıyorum asıl olay şu finasterid veya dutasterid oral alınınca faydasını 5-6 ay sonra gösteriyormuş yanlış degilsem eğer ve yan etki oral alınca çok daha fazla ama topikal olarak hem daha çabuk hem katkat daha fazla etki sac cikisinda ve yan etkiyi minimuma indiriyor zaten minoxa dut atıp kullanan çok kişi ve fayda aldıklarını izledim benim aklımda yan etki almamak için dut degilde 60 ml minoxa 3 adet proscar yani 15 mg fin toz edilip atılırsa günlük sabah 5 akşam 5 fis ta kafaya 0.5 mg finasterid puskurtmus olucaz hem direk kafaya gittiği için saçlar daha çabuk gelir yan etkiler olmaz diye düşünüyorum ve dongu olayinin olacagini sanmiykrum olsa bile az olur boylece her daim iyilesen bir sacimiz olur bu konuyla ilgili görüşlerinizi bildirirseniz ve bilginizi sevinirim