Saç Ekimi Sonuçları
Bence Propecia kullanacaksanız saw palmetto hiç kullanmayın derim. Şampuan da ilk dönem de merkezin verdiği şampuanı zaten kullanırsınız daha sonrası için forum da konular var inceleyin derim. Ben halen Revita kullanıyorum o nedenle alternatif bir şampuan deneyimleme şansı elde edemedim. En çok forum da dikkatimi çeken şampuanlar Vichy ve Alpecin olan markalı şampuanlar.
Propecia ile saw palmetto yu birlikte kullanmanın ne gibi bir yan etkisi bulunmakta? Klinikten fotodaki gibi I ve II'yi kullanmalısınız şeklinde tavsiye vermişlerdi
Çünkü saw palmettonun amacı da doğal dht baskılama görevi görüyor. Vücutta dht baskılama ne kadar arttırılsa yan etki görme olasılığınız o kadar artar. Propecia ve saw palmetto teori de aynı görevi görüyor. Siz ne kadar dht baskılarsanız sonucunuzun başarı oranı o denli artar. Bu nedenle dutasteride kullananlar da var forum da. Ama zaten propecia kullanıyorsanız diğer yan ürünleri kullanmanıza gerek yok. Zaten gereken takviyeyi almış oluyorsunuz. Bana sorarsanız ben detaylıca tüm ürünleri kullanmış birisi olarak bu iki takviyenin ağır olduğunu düşünüyorum. Tabi siz merkezinize kulak verebilirsiniz. Sonuçta hayatta, saçlar da, karar da sizin .
Teşekkürler yorum için. Peki Propecia yanında Rogaine de mi kullanmayın diyorsunuz? Forumu biraz daha inceliyorum şimdi.
Bu saç ön orta çok güzel olur tepe baya açık umarım güzel bir şeyler çıkar ama bu ekim genel olarak güzel sonuçlanır. Durum gayet olması gerektiği gibi sağlıklı maşallah diyelim. Şok dökülmen devam ediyor