Gönderen Konu: Proscar ve jinekomasti ACİL yardım lutfen  (Okunma sayısı 5003 defa)

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
Ynt: Proscar ve jinekomasti ACİL yardım lutfen
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2021, 15:30:37 »
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/started-dutasterid-today-ran-fina-before.121618/ Hocam şu konuyu bi inceleyebilirsiniz dutasteride kullanırken jinekomasti yaşıyan birinin konusu belki bu arkadaşın tecrübeleri ileride bir işine yarayabılır
hocam iyi güzel ama ingilizce :) ben jinekomasti çıksın çıkmasın kalıcı olsun olmasın bırakma kararı aldım ilacı umarım sizler de istediğiniz görünüme kavuşursunuz ultrasondan sonra da sonucu buraya yazacagim benzer durum yasayan arkadaslara yardımcı olur

Unkownnn

• Full Member
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2021, 15:46:30 »
Bende kullandığımda ilk zamanlar böyle bi durum yaşamıştım sonra düzeldi

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2021, 15:54:42 »
Bende kullandığımda ilk zamanlar böyle bi durum yaşamıştım sonra düzeldi
ağrı sızı mı düzeldi sadece göğüs de eski haline döndü mu

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2021, 18:02:09 »
Şahsen finasterid kullansaydım jineko dan korkmazdım çünkü çözümü var 3-4 bin bayılıp ameliyat oluyorsun ama ereksiyon sorunu yaparsa geçmiş olsun

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2021, 20:08:08 »
Jinekomasti çok basit bişey ben 3 sene önce ameliyat olmuştum şuan öyle bi yan etki derdimde kalmadı çünkü meme dokusunu komple alıyolar büyüyecek bişey kalmıyor yani yağlanma ise tamamen aldığımız kaloriyle alakalı hurafelere inanmayın

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2021, 20:30:25 »
Jinekomasti çok basit bişey ben 3 sene önce ameliyat olmuştum şuan öyle bi yan etki derdimde kalmadı çünkü meme dokusunu komple alıyolar büyüyecek bişey kalmıyor yani yağlanma ise tamamen aldığımız kaloriyle alakalı hurafelere inanmayın
bugün jinekomasti ameliyatı olan bir arkadaşım da gösterdi bana hem göğsü çok güzel olmuş sporla hem de ameliyat izi yok gibi yani dibine girmesem göremem ki o devlette yaptırmış 3 sene önce para da vermemis öyle dedi ancak yine de psikolojik olarak etkiledi beni bu durum en azından saç dokulmem tekrar çok fazlalasirsa o zaman kullanırım diye düşünüyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2021, 20:57:32 »
 bu meme jinekomastide başa gelmesin zor yorumlarda bile o memelerle içeri girme yazmışlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karlmarx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 03 Mayıs 2021, 03:42:38 »
Dostum ben de 3 senedir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum ve bende de küçük yaşlardan kalma göğüste yağ dokusu var bu konuda uzun zamandır araştırma yapıyorum fotoğraflarına baktım ve sende şu an hiçbir şey yok emin olabilirsin çünkü yağ oranın çok yüksek olmadığı halde en ufak bir sarkma ve göğüs bütünlüğünün bozulması gibi bir şey görünmüyor. 2 tip jinekomasti vardır birisi yağ dokusunun büyümesi diğeri ise meme dokusunun büyümesi sende ikisi de görünmüyor ( fotoğraflara göre konuşuyorum) net teşhisi ultrasonda öğrenirsin ama evde de test etmenin birkaç yolu var mesela göğüsleri birleştirip pektoral kaslarını aktive ettiğinde göğüsler bir bütün olarak kasılıyor ve yine bir bütün olarak hareket ediyorsa sorun yok diyebilirsin. Bir de sıcak ortamda yağ dokusu kendini salar meme ucu aşağı yöne bakar soğuk ortamda ise kendini toplar daha sert bir görüntü oluşur.

Karlmarx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 03 Mayıs 2021, 03:45:36 »
Kilolu insanlarda jinekomasti olsa bile yüksek yağ oranından dolayı belli olmayabilir ama yağ oranı %15 in altında olanlarda göğüste hafif bir yağ dokusu olsa bile kendini belli eder

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 03 Mayıs 2021, 04:10:30 »
Dostum ben de 3 senedir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum ve bende de küçük yaşlardan kalma göğüste yağ dokusu var bu konuda uzun zamandır araştırma yapıyorum fotoğraflarına baktım ve sende şu an hiçbir şey yok emin olabilirsin çünkü yağ oranın çok yüksek olmadığı halde en ufak bir sarkma ve göğüs bütünlüğünün bozulması gibi bir şey görünmüyor. 2 tip jinekomasti vardır birisi yağ dokusunun büyümesi diğeri ise meme dokusunun büyümesi sende ikisi de görünmüyor ( fotoğraflara göre konuşuyorum) net teşhisi ultrasonda öğrenirsin ama evde de test etmenin birkaç yolu var mesela göğüsleri birleştirip pektoral kaslarını aktive ettiğinde göğüsler bir bütün olarak kasılıyor ve yine bir bütün olarak hareket ediyorsa sorun yok diyebilirsin. Bir de sıcak ortamda yağ dokusu kendini salar meme ucu aşağı yöne bakar soğuk ortamda ise kendini toplar daha sert bir görüntü oluşur.
çok tesekkur ederim içimi rahatlattin acikcasi pektoralleri kasinca bütün göğüs bir bütün halinde çalışıyor onda da bir sıkıntı yok ama 2 gündür dinmeyen bir ağrı var meme ucunun altinda bugün de göğüs girdim tüm göğüs bolgesini calistim ama hala sadece meme ucunun aşağısı ağrıyor umarım daha kotu bir sorun çıkmaz da :)

Karlmarx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 03 Mayıs 2021, 04:40:35 »
Finasterid türevi blocker kullananların göğüste sızı şikayetlerine forumda ve başka sitelerde çokça rastlamıştım, yani aslında çok yaygın bi yan etki ama jinekomastinin başlangıcı da olabilir ayrıca fini 8 e bölüp kullandığını yazmışsın, jinekomasti oluşması için düşük doz ama yine de bunu kimse bilemez. Tamoksifen tarzı ilaçlar jinekomasti oluşmasını engeller ama nihayetinde o da bir ilaç ve onun da yan etkisi olacaktır. Fin kullanacağım ve jinekomasti konusunda kafam %100 rahat olsun diyorsan meme dokusunun tamamını aldırıp temizletirsin sonra östrojen de bassan bir şey çıkmaz :) bu arada ben de uygun fiyata bir yer bulursam yağ dokusunu aldırmak istiyorum arkadaşının ameliyatı nerede ve ne kadar ücrete olduğunu biliyor musun?

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 03 Mayıs 2021, 04:50:18 »
Finasterid türevi blocker kullananların göğüste sızı şikayetlerine forumda ve başka sitelerde çokça rastlamıştım, yani aslında çok yaygın bi yan etki ama jinekomastinin başlangıcı da olabilir ayrıca fini 8 e bölüp kullandığını yazmışsın, jinekomasti oluşması için düşük doz ama yine de bunu kimse bilemez. Tamoksifen tarzı ilaçlar jinekomasti oluşmasını engeller ama nihayetinde o da bir ilaç ve onun da yan etkisi olacaktır. Fin kullanacağım ve jinekomasti konusunda kafam %100 rahat olsun diyorsan meme dokusunun tamamını aldırıp temizletirsin sonra östrojen de bassan bir şey çıkmaz :) bu arada ben de uygun fiyata bir yer bulursam yağ dokusunu aldırmak istiyorum arkadaşının ameliyatı nerede ve ne kadar ücrete olduğunu biliyor musun?
hocam yarın sorayım devlet Hastanesi'nde olduğunu 3 sene önce 400 TL civari bir para verdiğini söyledi iz falan kalmamış yani demese hayatta anlamam bu arada ameliyattan sonra 3 ay sporu yasaklamış doktor haberiniz olsun :) Fin konusuna gelince şimdilik kullanmayacağım en azindan ileride açılma görür de kafaya takarsam yine o zaman başlarım

Karlmarx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 03 Mayıs 2021, 05:03:57 »
Teşekkür ederim 🙏🏼 3 ay çokmuş ya ben saç ekiminden 2 hafta sonra dayanamayıp benche yatmıştım 😀 dostum finasterid ve türevi ilaçların kullanım kararlarını mümkün mertebe kendin vermeye çalış. Çok araştır, kullanıcı deneyimlerini öğren, son olarak doktora danış ama kararı kendin ver. Bazı arkadaşlar yahu niye bu kadar abartıyorsun uyuşturucu mu bu sanki diyebilirler ama insan vücudu öyle bir yapıya sahipki belki bilmediğin bir rahatsızlığın var ve finasterid de olsa sağlığını alt üst edebilir, ya da yıllarca kullanırsın hiçbir şey olmayabilir de. Hayırlısı olsun inşallah saçlarını ve sağlığını ömür boyu korursun kardeşim

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 03 Mayıs 2021, 10:29:47 »
Teşekkür ederim 🙏🏼 3 ay çokmuş ya ben saç ekiminden 2 hafta sonra dayanamayıp benche yatmıştım 😀 dostum finasterid ve türevi ilaçların kullanım kararlarını mümkün mertebe kendin vermeye çalış. Çok araştır, kullanıcı deneyimlerini öğren, son olarak doktora danış ama kararı kendin ver. Bazı arkadaşlar yahu niye bu kadar abartıyorsun uyuşturucu mu bu sanki diyebilirler ama insan vücudu öyle bir yapıya sahipki belki bilmediğin bir rahatsızlığın var ve finasterid de olsa sağlığını alt üst edebilir, ya da yıllarca kullanırsın hiçbir şey olmayabilir de. Hayırlısı olsun inşallah saçlarını ve sağlığını ömür boyu korursun kardeşim
dostum arkadaş Sivas devlet Hastanesi'nde olmuş ama doktorun ismini hatirlamiyor doktor muayene etti bu arada arkadaşlar jinekomasti yok dedi ama meme ucun buyuk ihtimal enfeksiyon kapmış dedi ultrasonu bekliyoruz onun sonucuna göre belli olacak :)

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 03 Mayıs 2021, 10:33:39 »
kesinlikle katılıyorum almaya başlamadan önce baya araştırmıştım acikcasi jineko ve iktidarsizliktan korkuyordum cinsel anlamda hiç sıkıntı olmadı ama işin çoğunun psikolojik olduğunu düşünüyorum ben daha sıkı diyet yapıp daha ağır bacak calismistim aldığım süre boyunca şimdi biraz ara vermeye karar verdim sanıyorum 1 aya kadar tekrardan başlarım ama bu sefer günlük almak yerine haftada 3 gün 1 mg almayi planlıyorum durdursa yeter dokulmeyi

Facebook Twitter Instagram