Gönderen Konu: Proscar ve jinekomasti ACİL yardım lutfen  (Okunma sayısı 4992 defa)

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
Proscar ve jinekomasti ACİL yardım lutfen
« : 02 Mayıs 2021, 04:55:03 »
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 senedir vücut gelistirmeyle uğraşıyorum saç dökülmemi yavaşlatmak içinde 3 ay önce proscar kullanmaya başladım proscari da 4 e değil hap kiriciyla 8 e bölerek kullanıyordum yan etkilerini azaltmak için ancak dün meme ucu çevremde hassasiyet,yanma hissetmeye başladım sanıyorum ki jinekomasti belirtisi.Belirtiyi görür görmez ilacı kullanmayı bıraktım haftaya da doktora gideceğim ilaç prospekturunde kullanım sonrası yan etkilerinin gideceğinden bahsediyor eğer jinekomasti varsa ki büyük ihtimal var bu kalıcı olur mu şu an için meme büyümesi daha belirgin değil ancak telaslandim yanma olunca eğer ilacı birakinca ne kadar sürede geçer bu yanetkiler göğüs bölgem eski haline gelir mi yardimci olursanız çok sevinirim(ilk koyduğum foto 1.5 ay öncesi alttaki foto ise bugün çekildi)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Proscar ve jinekomasti ACİL yardım lutfen
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2021, 10:40:59 »
Jinekomaski tek çözümü ameliyattır fakat yanma sızı diyorsun acaba spor ile  uğraşıyorsun göğüs kasları gelişmesi baskı altında kalma sonucu da oluşabilir bu şikayetler ? Pek emin olamadım ama riske giemeye değmez bırakın ilacı memeler baş kaldırmadan tam. İkinci resminde biraz aşağıya doğru sarkma var gibi

Örnek

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2021, 11:38:18 »
Hocam gogusun her bölgesini çalışıyorum her tarafta o baskıyı hissetmem gerekir bir de hassaslasma var kaslar çalışsa sertleşme yapar diye düşünüyorum bu prospekturde ilacı birakinca yan etkiler geçer diyordu bu da geçmez mi yani keske kullanmasaydim

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2021, 12:17:01 »
Yanma geçer oluyo öyle başlarda kalıcı bişey yok

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2021, 12:33:46 »
Umarım oyledir internette de buna benzer başka konu bulamadım cevap da bulamadım biraz olsun icim rahatladı ama

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2021, 12:40:44 »
Umarım oyledir internette de buna benzer başka konu bulamadım cevap da bulamadım biraz olsun icim rahatladı ama
İlk 1 ay ara ara bende de oldu hassasiyet dokunamıyodum bazen o derece sonra geçti gitti. 5 aya kadar kullanmaya devam ettim jinekomasti olmadı da başka sebepten ve fayda göremediğim için bıraktım. Östrojen yükselmesinden oluyo çinko kullanmıyosan faydası olabilir belki bi nebze aromatase inhibitörüdür testonun östrojene dönüşmesini engelleyebilir veya üzüm çekirdeği özü mü neydi ismini unuttum o da doğal östrojen blokerı olması lazım araştır onları gerçi bişey kullanmasa da geçiyo sıkıntı yapma. Dutasterid sakat ama 20 günde sol meme belirginleşmişti direkt bıraktım oda normale döndü şuan hiç bi sorun yok. Finasteridin jinekomasti yapma ihtimali düşük galiba ben pek rastlamadım jine yaptı diyene

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2021, 13:03:06 »
Ben ilk defa karşılaştım yan etkiyle bu siziyla hatta libido düşürür derler ama libidom yükseldi bile diyebilirim bu süreçte sizlerin de bu tarz şeyler olup indiyse sonradan hem sevindim hem rahatladım teşekkür ederim bilgi için ama yine de doktora bir gozukecegim

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2021, 13:18:26 »
Ben ilk defa karşılaştım yan etkiyle bu siziyla hatta libido düşürür derler ama libidom yükseldi bile diyebilirim bu süreçte sizlerin de bu tarz şeyler olup indiyse sonradan hem sevindim hem rahatladım teşekkür ederim bilgi için ama yine de doktora bir gozukecegim

Libido yükselirse sıkıntı fazla testosteron östrojene dönüşüyor, jinekomaski sebeplerinden biri de budur. Doktora muhakkak görünün saygılar.

Plasticsurgeon

• Full Member
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2021, 13:33:07 »
Çok jinekomasti gibi durmuyor ama içiniz rahat etmiyorsa ultrason çektirip net bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2021, 13:35:22 »
Maalesef sporcu insanlar olarak anti androjenlerde ereksiyon sorunu yasamazken, jinekomasti yasiyoruz. Hali hazirda yuksek olan testodan kaynaklaniyor. Benimde libidom yukseldi ve jinekomasti yasadim.

Jinekomasti dostum gecmis olsun. Ya proscari birak ya da kullanmaya devam et. Bundan daha fazla buyutmez zaten. Tamoxifen gibi aromataz inhibitoru tarzi ilaclar kullanabilirsin.

Memenin ucuna bastir bakalim ucun tam altinda boyle leblebi gibi bisi varmi? Eger yoksa ilaci birakirsan ve dedigim gibi inhibitor kullanirsan siskin meme ucu gider. Yok eger kitle olusmussa gogus altinda gitmez.

Kisacasi eger spor yapiyorsaniz ve hali hazirda iyi bir kas yag dengeniz varsa, buyuk ihtimal jinekomasti alinir. Ereksiyon sorunu yasanmaz.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Plasticsurgeon

• Full Member
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2021, 13:53:20 »
3 ayda kalıcı jinekomasti oluşma ihtimali çok düşüktür. Yumuşaksa muhtemelen yağ dokusudur. İlacı bırakma ve diyet ile düzelir. Düzelmezse de yarım saatlik ameliyat, bunun için farklı hormon bloke edici kullanmayın sakın.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2021, 13:56:37 »
Valla leblebi gibi bir şey var gibi sanki ama psikolojik olarak tam anlamiyor da olabilirim en iyisi doktora gidip bir gozukeyim ultrasonda her şey daha net belli olur, eğer hep böyle kalırsa görüntü olarak da üst göğüs çalışarak daha da düzeltirim sanırım ilacı birakinca daha da buyumez değil mi

Emre Ömero?ullar?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2021, 13:58:33 »
Yumuşak bir şey böyle yağ bezesi gibi çok anlamıyorum da gerçi şimdi bu psikolojiyi yaşadım ya daha da kullanmam sanırım yani kafada sildim  ilaci

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2021, 15:09:42 »
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/started-dutasterid-today-ran-fina-before.121618/ Hocam şu konuyu bi inceleyebilirsiniz dutasteride kullanırken jinekomasti yaşıyan birinin konusu belki bu arkadaşın tecrübeleri ileride bir işine yarayabılır
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2021, 15:15:21 »
 bırakınca yan etkileri gecer
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram