Gönderen Konu: Saç ekim merkezi önerileriniz nedir yaş 23  (Okunma sayısı 828 defa)

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
Saç ekim merkezi önerileriniz nedir yaş 23
« : 02 Mayıs 2021, 00:28:32 »
Arkadaşlar herkese iyi forumlar şakak kısmında bir açılmam var verteks bölgesinde bir sıkıntım yok. Genetik olarak da durum böyle hepsinin vertex sağlam alın bölgesinde açılma var yani ileride daha da çok açılacağını pek düşünmüyorum. 2 3 merkezle görüştüm medeks iyi gibi şuan fiyat performans açısından sizlerden de öneri bekliyorum

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekim merkezi önerileriniz nedir yaş 23
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2021, 00:38:44 »
 onlem almadan ekime girersen sonraki seneler orta taç kısmına kadar bir ekim daha ister.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2021, 00:44:29 »
onlem almadan ekime girersen sonraki seneler orta taç kısmına kadar bir ekim daha ister.
finans kullanıyorum hocam

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2021, 01:47:07 »
 hocam yüzde 40 azaltıyor dokulmeyi.ekim olup igfde ekleyebilirsin ileriki yıllar listene.çünki tekrar ekimlerle uğraşma .medeksin adını duyuyorum.şimdi ekimlerine baktım bir çok orneğine.onde kalın çalışıyorlar genelde kapalı şakak ekiyorlar .erkeğin yaradılışta şakaklar az geride olur kadınların onde olur.biraz daha doğal olabilirler.planlamaları güzel.ama kaç ekip ekiyor eğer ekipler ekiyorsa sana kim denk gelcek her ekibin sonucu farklı olur.kaldıki aaynı drların bile ekimleri farklıyken ekipler iyice değişik sonuclar ortaya verir.kalın saçın var.ekilir bu saç
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram