Saç Ekimi Sonuçları
Minoxili dediğin gibi kullandım ancak göğüs agrısı oluşuyor ve ani kalp atışı hızlanması olusuyor bide procapilde de saç çıkışı oluyormuş ancak minoxil kadar degil ön şakak bolgesinde seyrelme ve minyatürlesme var tam minoxil ile kapatılır ancak yan etkisi var cok kötü yapıyor beni minox kullanmayı cok istiyorum ama malesef kullanamıyorum xpecia ve hair forte veya evocapil ile incelen saclarımı guclendirip cok ufak minyatürlesmis saclarım var onlarıda ufaktan gelistirebilirsem kapatabilecegimi dusunuyorum yine de yorumlarınızı bekliyorum değerli yorumcularım
Xpecia ile durduğum saç dökülmesi evocapilin 2. Haftası artınca bırakmıştım. Bıraktıktan 1 hafta sonra yine eski haline dönüp azaldı dökülme. Evocapil kullanacaksan bilgin olsun
ilk basta dökülmesi normal diye biliyorum dokulenin yerine yenisi geliyormus arastırdıklarıma göre yardımcı olabilecek var mı bu konu hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum
Evet bana da öyle söylendi ama ben kıyamadım saçlarıma çünkü döküp güçlendirdiği her saç bıraktıktan sonra aynı forma dönecek. Hap formları almak bana zor gelmez iken topikal kullanımlar meşakkatli geliyor maalesef. Hairforte un yağlı bir yapısı olduğunu duymuştum evocapil o şekilde değil kullandıktan sonra kuruyor ve sıkılmamış gibi yağlandırma yapmıyor saçlarda. İlla kullanacaksanız evocapil alın derim.