Yaptırsın ki 30 yaşına geldiğinde kafası tavuk poposu gibi gezsin etrafta. Cehalet ne büyük mutluluk!
Haklısınız fakat saçın on çizgi şakak bölgesi yüz hattını belirleyen yer,yüz güzelliğine saçın etkisinin olduğu tek yer.
Ben suanki durumdan memnun değilim,evet saçım var mı var ama önceki yüz hattimla suanki yüz hattim bambaşka kişiler bana göre.
İlerde nw kaç olacağımi kimse bilmiyor şu durumda,belki nw7 olurum belkide nw3 de durur bunu kim bilebilecek ?
Diyelim bekledim 25 yaşımda nw3 olduğumda ektirdim daha sonra nw7 ye gitmeyecegimin garantisi var mı ? tabi ki yok bu durumda bı Ekim daha gerekicek ve 21-25 arası yillarimi saçı var ama yüz hattına yakışmayan bı saç modeliyle geçirmek zorunda kalıcam.
Ayrıca takip ettiğim kadarıyla revize işlemi yapılıyor diye görmüştüm,şuan da ekilecek saçlar ileri ki yıllarda geriye alınıp yeni bir daha geriden on cizgi cizilemez mi ? Bu konudan tam emin değilim sadece gördüm diye hatırlıyorum biliyorsanız doğrusunu söyleyin.
Sunuda eklemek istiyorum tamamen oluşan bı açıklığa yapılan Ekim'de şuan ki mevcut on cizgiden herhangi bir farkı olmuyor.