Gönderen Konu: 3 ekim merkez, arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.  (Okunma sayısı 748 defa)

Hrnyylmz

• Yeni üye
  • *
merhabalar 25 yaşındayım saç dökülmem yavaş şekilde devam ediyor babam da kel. 3 merkez arasında kaldım. asumanhair- serkan aygın- ahd hakan doğan. fotoğraflarımı yolladım 2500 civarı greft olur dediler. önerileriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli. ekim bölgemi ve olası saç ekimi sonucumu da yorumlarsanız çok sevinirim. ilaç kullanmam da gerekecek sanırım yan etkileri fazla diyorlar değer mi bilemiyorum.  aklınıza gelen her şeyi söyleyin lütfen her bilgi çok önemli.

Boogeyman

• Sr. Member
Ynt: 3 ekim merkez, arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2021, 13:17:55 »
Bence vitamin ve finasterid kullanıp idare edip yasin ilerleyince ekim düşünsen daha mantıklı ve greft kaybı yaşamazsın ilerde lazım olacak ne demek istediğimi anlamanı umarım çünkü dokulmen devam ediyor gibi geldi buradan
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Hrnyylmz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2021, 13:52:35 »
Bence vitamin ve finasterid kullanıp idare edip yasin ilerleyince ekim düşünsen daha mantıklı ve greft kaybı yaşamazsın ilerde lazım olacak ne demek istediğimi anlamanı umarım çünkü dokulmen devam ediyor gibi geldi buradan
acaba önericeğiniz takviyeler tam olarak nelerdir.

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2021, 14:51:29 »
acaba önericeğiniz takviyeler tam olarak nelerdir.
kerozan (yada muadili bir multı saç vitamini ) + proscar yada propecia  (1/4 yada 1/5 ) + 3 yada 4 günde dermoreller yada saçın uzunsa dermastap + 1 avuç kabak çekirdeği (kavrulmamis) ceviz günde 1 adet yumurta ceviz vsss
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Hrnyylmz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2021, 15:15:47 »
kerozan (yada muadili bir multı saç vitamini ) + proscar yada propecia  (1/4 yada 1/5 ) + 3 yada 4 günde dermoreller yada saçın uzunsa dermastap + 1 avuç kabak çekirdeği (kavrulmamis) ceviz günde 1 adet yumurta ceviz vsss
merhabalar hocam kerozan almayı düşünüyorum ama kullanıyorsanız cinsel olarak bir yan etkisi var mı? bu proscar ve propecia nın internette satışına rastlayamadım reçeteli mi? dermoroller da hoşma gitti kesinlikle alıcam.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2021, 15:27:50 »
Babanız da kelse 2500 Greft şimdilik sizin için yüksek bir sayı . Saçlı alana ve ondeki saçınızın olduğu bölgeye Ekim yapılmamasını tavsiye ederim . Çok alttan çizgi ve şakak isleriine girmeyin . 1500 - 1800 civarı greftle  işiniz bir süreliğine görülür ve ileride bakarsiiniz dökülmeye göre .

Yazdığınız isimler arasında tavsiye edebileceğim Asuman hair olur . Bütçeniz varsa daha iyi yerleri de araştırın .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hrnyylmz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 01 Mayıs 2021, 15:31:57 »
Babanız da kelse 2500 Greft şimdilik sizin için yüksek bir sayı . Saçlı alana ve ondeki saçınızın olduğu bölgeye Ekim yapılmamasını tavsiye ederim . Çok alttan çizgi ve şakak isleriine girmeyin . 1500 - 1800 civarı greftle  işiniz bir süreliğine görülür ve ileride bakarsiiniz dökülmeye göre .

Yazdığınız isimler arasında tavsiye edebileceğim Asuman hair olur . Bütçeniz varsa daha iyi yerleri de araştırın .
çok teşekkür ederim yorumunuz için bana da daha dökülür gibi geliyor sanırım 1-2 sene daha beklesem tam kararında olacak bu sırada takviyeyle korumaya çalışmak için tavsiyeleriniz varsa açığım

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2021, 22:58:27 »
çok teşekkür ederim yorumunuz için bana da daha dökülür gibi geliyor sanırım 1-2 sene daha beklesem tam kararında olacak bu sırada takviyeyle korumaya çalışmak için tavsiyeleriniz varsa açığım

Takviye konusunda doktor tavsiyesi ile hareket etmenizi öneririm. Takviyelere başlayacaksınız çok uzun yıllar kullanmaniz laziim . Yan etkileri vs forumda bir çok konuda mevcut .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2021, 23:06:44 »
Hangi kliniği seçerseniz seçin saç çizginizi sakın aşağı aldırmayın. Mevcut saçlarınız ilerleyen zamanlarda kesinlikle dökülecekler ve en az 2 ekime daha ihtiyaç duyacaksınız. Donördeki cephaneyi harcamakta bonkör davranmayın.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2021, 01:50:05 »
3 ekim merkezide gayet başarılı işler çıkaran yerler yalnız senin saçlar çok ince telli kardeşim o yüzden beklentini bir level düşürmelisin belkide  :) yada saçlarını biraz canlandırmak için extra olarak tedavilere başlamalısın.

Facebook Twitter Instagram