Gönderen Konu: Dr. Hakan Doğanay 3500 greft Sakal Ekimi  (Okunma sayısı 4728 defa)

Dr.hair

• Hero Member
Ynt: Dr. Hakan Doğanay 3500 greft Sakal Ekimi
« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2021, 16:43:01 »
Hayırlı olsun ekiminiz.
  Hakan hocanın çizgileri her daim beğenirim ve videolarını izlerim . Temporal bölgesi ekimlerinin çizgisinin eğitim amaçlı bile  ögretile bilir .
   Ama bu sakal çizgisini beğenmedim 😔😔
  Dudak kenarları daha yumuşak bşr geçiş olabilirdi . Uzayınca güzel durur inşallah

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2021, 21:22:23 »
daha 12 gün yeni olmuş bu yorumlar hiç mantıklı gelmedi bana  :) çoğu sakal ekimini inceledim şok dökülme olmadan önceki görüntü genelde berbat oluyor ama sonraki asıl çıkışlarda asıl doğal görüntü o zaman başlıyor ,çıkan sakallar ince oluyor şu an şok dökülme öncesi gibi kalın olmuyor.şu an kalın olduğu için bir orantısızlık var ,sanki sınırlar yanlış gibi duruyor ama inan bana asıl çıkışlar olduğu zaman sakal inceleceği için o bölgeleride kibarca kapatacak.
Ben bu ekim patlar çok kötü olmuş demedim belki uzayınca belli bile olmaz ama hatlar daha doğal olabilirdi dedim. Mantıksız gelen ne anlamadım aynı şeyi söylemişiz zaten

Tulpar

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 24 Haziran 2021, 00:45:48 »
Hocam hayırlı olsun ekiminiz. Son durum nedir bilgi verir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Haziran 2021, 02:05:33 »
son durum nedir ?
Global Moderator

Arda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 24 Haziran 2021, 21:35:58 »
Ara ara çekiyorum onları atayım. 20 Mayıs' ta çektiklerim. Yani 1 ay tam olmamışken

Arda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 24 Haziran 2021, 21:43:28 »
Üstekilerin ardından durumu görebilmek adına biraz da düzelteyim diye makasla sakalları kısalttım. Bunlar da bir gün sonrası yani 21 Mayıs.
Sakalları kestikten sonra farkettim ki yapay görüntü altındaki kızarıklıktan dolayı oluyor. Günden güne cildimin kızarıklığı azaldı. Halen altında ufak kızarıklık var. 2 ay geçmesine rağmen kızarıklık devam edince biraz korktum. Hakan hocaya sordum o da normal dedi. Hatta bir de cildiyeye gittim o da ben bilemem hiç sakal ektirenle karşılaşmadım yapan kişiye sorun dedi. Kızarıklık geçmesi için işlem yapıldığından beri Hakan hocanın tavsiyesi üzerine 20-25 gün kadar kantaron yağı sürdüm gece yatarken. Daha sonra hiç bir şey sürmedim 5-10 gün kadar. Halen kızarıklık olunca biraz panikleyip Bepanthol' ün onarıcı bakım merheminden aldım. Bu merhem olduğu için gece yatmadan önce sürdüm. Gündüz sürülebilecek bir şey değil. Yağ bazlı olduğundan hemen emilmiyor. Gündüz çok parlar yüzde. Halen bepanthol' ü gece sürmeye devam ediyorum. Umarım 1 aya kadar bu kalan kızarıklık da geçer.

Arda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 24 Haziran 2021, 21:49:24 »
Bunlar da en son hali. Az önce çektim. Görüntü kaliteleri biraz kötü kusura bakmayın. Görüntülerden daha iyi duruyor aslında şu an. Dediğim gibi halen derimde kızarıklık mevcut. Ama şu an en azından dışarıda birisi gördüğünde garipsemiyor. Farklı gelmiyor.

Arda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 24 Haziran 2021, 21:52:31 »
Bu arada arkadaşlar yakın zamanda biraz azaldı ama son 1 ayda özellikle sivilceler beni yordu. Hiç çıkmayan yanak, favori tarafı, dudağın uçlarının alt kısımlarında sivilceler çıktı ve biraz ağrı yaptı. Ama bunlar da geçiyor. Şu an sadece hafif kızarıklık ve bazı yerlerde kaşıntı oluyor. Onun dışında beklemedeyim :) Özellikle forumdaki başka bir arkadaşın da kızarıklığı uzun sürmüş onu görünce biraz daha rahatladım. Bu nedenle yazıyorum.

Arda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 24 Haziran 2021, 21:54:21 »
Bir diğer konu da bence yanaklarım eskisine göre biraz etlendi. Yani hafif kilo aldım gibi. Ama tartıda değişen bir şey yok. Bana kalırsa bu işlemden dolayı yüzümde halen biraz ödem var. Ha ben zaten yüzüme biraz kilo almak istiyordum. Tam oldu. Ama ben böyle bir etkisini gördüm. Belki zamanla geçer bilemiyorum. Yine yaptıracaklar için yapanlar için gözlemlediğim bir ayrıntı.

Tulpar

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 25 Haziran 2021, 01:53:17 »
Sivilcelenme kan dolaşımının artmasından kaynaklıdır belki de ,bilemedim ama görüntülerden fazla belli olmasa da kızarıklık dışında bir sorun yok gibi doğru mu? Senin içine sinmeyen bişey varmı ustam? yara bere çukur gibi izler falan

Arda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 25 Haziran 2021, 10:53:30 »
Evet şu an için kızarıklık geçmesi en öncelikli şey. Onun dışında öyle yara bere iz filan ben görmüyorum. Ama kızarıklık geçince bir 0 vuracağım bakalım nasıl olacak merak ediyorum. Bir de şok dökülmeden dolayı boşluklar düzensizlikler var. Onların da gitmesi lazım.

Tulpar

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 26 Haziran 2021, 00:00:21 »
Evet şu an için kızarıklık geçmesi en öncelikli şey. Onun dışında öyle yara bere iz filan ben görmüyorum. Ama kızarıklık geçince bir 0 vuracağım bakalım nasıl olacak merak ediyorum. Bir de şok dökülmeden dolayı boşluklar düzensizlikler var. Onların da gitmesi lazım.

merakla bekliyorum ustam sıfıra vurunca fotoları ve yorumunu bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 26 Haziran 2021, 13:14:46 »
Traş oluncada sakallar tekrar çıkınca bir çoğumuz da sivilceler oluşur sen ekim yaptırdın çıkmaya çalışır ken yada et içinde kök ve ucu olduğu için sivilcelenme biraz olacaktır gelişme sürecinde de.

Güzel gidiyor her şey yolunda görünüyor.

Global Moderator

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #28 : 16 Temmuz 2021, 13:11:14 »
Yani eleştirip moral bozmak istemiyorum sürecin de güzel ilerliyor ama sakal hatları benim hiç aklıma yatmadı, ben de hakan hocada sakal ektirmeyi düşünüyorum yakın zamanda o sebepten ilgileniyorum bu ekimle yanlış anlama. Bence hatların bu şekilde olması gerekirdi çizdiğim örnekte olduğunu gibi, uzayınca problem olmaz bence ama sonuçta kısa bırakmakta isteyebilirsin. 

Tulpar

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 16 Ağustos 2021, 00:11:21 »
Süreç ne durumda ustam ?

Facebook Twitter Instagram