Gönderen Konu: Asuman Hair/3500greft/24 yaş  (Okunma sayısı 26355 defa)

Vio

• Full Member
Ynt: Asuman Hair/3500greft/24 yaş
« Yanıtla #30 : 03 Mayıs 2021, 01:41:10 »
Hocam hayırlı olsun çizgi güzel görünüyor. Geride olması iyi olmuş. Ön tarafta kalan kendi saçını hiç dert etme. Şu ilk 10 gün terlememeye ve sigara kullanıyosan dumanına felan dikkat et iltihap kaptırmamaya bak  herşey yolunda giderse  ağustos sonu   gibi saçları taramaya başlarız :)
Hadi inşallah 😂 elektronik sigara kullanıyorum  3 yıldır. En azından katran zifir karbon monoksit vs almamak adına iyi olacak tavsiye ederim. Forumda bununla alakalı bi konu da açacağım bazı arkadaşlar için faydalı olacaktır.

Vio

• Full Member
« Yanıtla #31 : 03 Mayıs 2021, 07:19:11 »
Operasyon günü kliniğin çektikleri fotoğraflar.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2021, 16:01:12 Gönderen: Vio »
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

Vio

• Full Member
« Yanıtla #32 : 03 Mayıs 2021, 07:21:10 »
5. Gün 4.yıkama sonrası
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Kellaini

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 03 Mayıs 2021, 16:12:26 »
Onun kutusu değişmiş içeriği aynı kahverengi kutuluyla beyaz o da 500 küsür lira değmez. Yukarda bahsettiğim vitamin %80 aynı mossiyle ilave olarak güzel bi losyon vichy dercos gibi kullanmayı düşünüyorum
hocam saat 9 dan beri forumun altını üstüne getirdim gözlerim şaşı oldu. xpecia için forumda hintell dahil herkes bozdu artık gibi yorumlar yapmış. mossi ürün sadece asuman hanımda ektirenler kullanmış sanırım onlarda kısa süreli ardından xpecia ya geçmişler bir veri yok yani faydalı mı değil mi diye. hintell ve diğer birkaç abimiz Kerozan denenebilir demişler xpecia yerine baya kullanan da var sanırım ama uzun süreli değil. tecrübeli abiler bizi biraz aydınlatsa süper olur kafam allak bullak oldu sabahtan beri.
  • Yaşınız 25

Vio

• Full Member
« Yanıtla #34 : 03 Mayıs 2021, 20:00:05 »
hocam saat 9 dan beri forumun altını üstüne getirdim gözlerim şaşı oldu. xpecia için forumda hintell dahil herkes bozdu artık gibi yorumlar yapmış. mossi ürün sadece asuman hanımda ektirenler kullanmış sanırım onlarda kısa süreli ardından xpecia ya geçmişler bir veri yok yani faydalı mı değil mi diye. hintell ve diğer birkaç abimiz Kerozan denenebilir demişler xpecia yerine baya kullanan da var sanırım ama uzun süreli değil. tecrübeli abiler bizi biraz aydınlatsa süper olur kafam allak bullak oldu sabahtan beri.
Hocam Saw Palmetto biotin demir çinko l sistin içeren bi ürünün saça fayda sağlamaması imkansız sağlamıyorsa farklı bi sağlık sorunu vardır tiroid vs. İçerik kısmı eğer yanıltıcı değilse sanmıyorum öyle olsun xpecia saçın neye ihtiyacı varsa hemen hemen karşılıyor bu Mossi veya bulduğum üründe bikaç içerik fazla bile
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #35 : 04 Mayıs 2021, 06:16:12 »
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Yaşınızdan dolayı ben yapılan ön çizgi planlamasını başarılı buldum. Son dönemde başarısı yüksek olan bir merkezde ekim yaptırmışsınız. Zaten yazdıklarınızdan görünen içinize sinen bir ekim olmuş. Yapılan sıklaştırma başarılı olduğu taktirde çok güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Gördüğüm tek problem homojen alım yapmak için verteks bölgesinde güvenli alanın sanki biraz dışına çıkılmış. O da yaşınız gereği şu nokta da büyük bir sorun teşkil etmez, ancak ileri de yapılan ekim saçlarında kayıplar yaşayabilirsiniz. Sizde farkındasınızdır ama yine de söylemekte yarar var, tedavilere devam etmezseniz kendi ekim olmayan saçlarınızı kaybetme riskinizde var. O yüzden tedavileri bu dönemde iyice araştırın derim. Keza yaşınız çok genç.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Vio

• Full Member
« Yanıtla #36 : 04 Mayıs 2021, 07:00:25 »
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Yaşınızdan dolayı ben yapılan ön çizgi planlamasını başarılı buldum. Son dönemde başarısı yüksek olan bir merkezde ekim yaptırmışsınız. Zaten yazdıklarınızdan görünen içinize sinen bir ekim olmuş. Yapılan sıklaştırma başarılı olduğu taktirde çok güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Gördüğüm tek problem homojen alım yapmak için verteks bölgesinde güvenli alanın sanki biraz dışına çıkılmış. O da yaşınız gereği şu nokta da büyük bir sorun teşkil etmez, ancak ileri de yapılan ekim saçlarında kayıplar yaşayabilirsiniz. Sizde farkındasınızdır ama yine de söylemekte yarar var, tedavilere devam etmezseniz kendi ekim olmayan saçlarınızı kaybetme riskinizde var. O yüzden tedavileri bu dönemde iyice araştırın derim. Keza yaşınız çok genç.
Teşekkür ederim hocam yorumunuz benim için önemliydi tecrübeli biri olarak zira forum durgun eskiden daha altifmiş. Tedavi konusunda en tecrübeli kişilerden olduğunuzu biliyorum forumda benim için önerdiğiniz bi takviye var mı sonrası için?
1-1.25 gibi fin alıyorum proscar şuan uzun süre de devam etmek istiyorum
Biotin konusunda x pecia mossi gibi ürünlern içindeki yeterli mi sizce ve losyon öneriniz var mı?
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 04 Mayıs 2021, 20:42:01 »
Teşekkür ederim hocam yorumunuz benim için önemliydi tecrübeli biri olarak zira forum durgun eskiden daha altifmiş. Tedavi konusunda en tecrübeli kişilerden olduğunuzu biliyorum forumda benim için önerdiğiniz bi takviye var mı sonrası için?
1-1.25 gibi fin alıyorum proscar şuan uzun süre de devam etmek istiyorum
Biotin konusunda x pecia mossi gibi ürünlern içindeki yeterli mi sizce ve losyon öneriniz var mı?

Rica ederim. Aslında forumun durgun olduğu söylenemez yalnızca kaynaklar çok fazla var ve muhtemelen gelen yeni üyeler konulardan besleniyorlardır. Bir de tabi ekim konularında ben kendi adıma konuşayım her gün foruma girsem de insanların ekim konularında genelde süreç takibi için 1 ayın dolmasını bekliyorum yeni yorum yazmak için.

Ben uzun süre finasteridin yanında Nature's Bounty biotin kullandım ve halen de kullanıyorum. Ondan önce Solgar kullanıyordum ama garip bir şekilde ülke de 5 mg Solgar biotin bulanmamaya başladı 2018'de bende Amerika'dan bu ürünü getirip devam ettim bu zamana kadar. Xpecia içeriğinde saw palmetto olduğu için bende finasterid ile xpecia kullanımının düzenli kullanımda ağır olduğunu düşünüyorum. Kendim bir dönem kullandım ve saçlarım gelişti ancak yan etkiler görmeye başlayınca 1 ayda bile dolmadan bıraktım. Vitamin eksikliğiniz yoksa ve finasterid kullanıyorsanız yanına bana göre sadece biotin ya da priorin kullansanız da yeterli olur. Mossi ürünlerini forum da kullanan üyeler var ancak ben hiç  kullanmadım. Kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapamam. İyi olduğu söyleniyor ama ben bunu yalnızca yorumlarda okudum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #38 : 04 Mayıs 2021, 20:57:30 »
Geçmiş olsun  temiz  Ekim olmuş  planlama  çok iyi .

Vio

• Full Member
« Yanıtla #39 : 04 Mayıs 2021, 22:19:56 »
Geçmiş olsun  temiz  Ekim olmuş  planlama  çok iyi .
Teşekkür ederim hocam
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Vio

• Full Member
« Yanıtla #40 : 04 Mayıs 2021, 22:28:59 »
Rica ederim. Aslında forumun durgun olduğu söylenemez yalnızca kaynaklar çok fazla var ve muhtemelen gelen yeni üyeler konulardan besleniyorlardır. Bir de tabi ekim konularında ben kendi adıma konuşayım her gün foruma girsem de insanların ekim konularında genelde süreç takibi için 1 ayın dolmasını bekliyorum yeni yorum yazmak için.

Ben uzun süre finasteridin yanında Nature's Bounty biotin kullandım ve halen de kullanıyorum. Ondan önce Solgar kullanıyordum ama garip bir şekilde ülke de 5 mg Solgar biotin bulanmamaya başladı 2018'de bende Amerika'dan bu ürünü getirip devam ettim bu zamana kadar. Xpecia içeriğinde saw palmetto olduğu için bende finasterid ile xpecia kullanımının düzenli kullanımda ağır olduğunu düşünüyorum. Kendim bir dönem kullandım ve saçlarım gelişti ancak yan etkiler görmeye başlayınca 1 ayda bile dolmadan bıraktım. Vitamin eksikliğiniz yoksa ve finasterid kullanıyorsanız yanına bana göre sadece biotin ya da priorin kullansanız da yeterli olur. Mossi ürünlerini forum da kullanan üyeler var ancak ben hiç  kullanmadım. Kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapamam. İyi olduğu söyleniyor ama ben bunu yalnızca yorumlarda okudum.

Teşekkür ederim az çok şekillendi kafamda 2 3 ay kadar
1 xpecia
1 5mg biotin
1mg fin ile devam ettikten sonra sadece biotin ve fin'e döneceğim 1 yılın sonunda sadece fin ile devam edeceğim belki haftada 1-2 gün aklıma gelirse biotin. Üniv öğrencisiyim en az kasım ayına kadar aile evinde olduğum için beslenmem şuan çok iyi her gün farklı yemek ev yapımı yoğurt salata vs çok şükür tüketebiliyorum besinlerle dengeleyecektir diye düşünüyorun öğrenci evi survivor bilirsiniz. Teşekkür ederim az çok oturdu kafamda
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 04 Mayıs 2021, 22:43:43 »
Eğer Xpecia kullanacaksanız yanında ekstradan biotin almanıza gerek yok çünkü Xpecia içeriğinde de biotin var. Fazla biotin alımında vücudunuzda sivilcelenme olma olasılığı var. Biotinin de 5 mg olmasına gerek yok aslında ben o dönem forum da yaygın şekilde kullanıldığını gördüğüm için 5 mg almıştım, normali 2.5 mg da yeterli olacaktır.

Vio

• Full Member
« Yanıtla #42 : 05 Mayıs 2021, 09:46:17 »
7.gün-
İlk kez klinikten aldığım şampuanın yanında verilen traş köpüğü kıvamındaki losyonla (mossi) 15dk bekletip yıkamamı yaptım. Kabuklar birazcık zorlasam gelecek kıvamda elime  2-3 tel köksüz saç geldi. Donörde 2 gündür acayip rahatsız edici zonklama şeklinde ağrı var uyuyamıyorum.
1mg finasterid
Sabah akşam Mossi tablet(Xpecia muadili)
Yeşil çay / çiğ badem fındık fıstık kabak ç.
Sigara yerine elektronik sigara kullanıyorum 3yıldır. Son 10 gündür tamamen elektronik sigara hiç ateşli yok. 
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 05 Mayıs 2021, 10:42:39 »
Ekim planlaman her şey çok güzel donör de zonglama olur herkeste oluyor Ağrı kesici al kezmez ise birtane daha al keser.:)

Günde iki yıkama yapmaya geç sabah ve akşam kabuk dökene kadar
Global Moderator

Vio

• Full Member
« Yanıtla #44 : 05 Mayıs 2021, 11:25:20 »
Ekim planlaman her şey çok güzel donör de zonglama olur herkeste oluyor Ağrı kesici al kezmez ise birtane daha al keser.:)

Günde iki yıkama yapmaya geç sabah ve akşam kabuk dökene kadar
Teşekkürler 😂
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram