Gönderen Konu: Asuman Hair/3500greft/24 yaş  (Okunma sayısı 26356 defa)

halu80

• Sr. Member
Ynt: Asuman Hair/3500greft/24 yaş
« Yanıtla #150 : 15 Eylül 2021, 21:41:11 »
Sevgili halu’cum. Tamam ön çizgiden şikayetcisin ama, her konu sahibine sormana gerek olmadığını da anlamışsındır artık.

Ne zaman ekim yaptırdın? Saçlar çıktı ve cidden çok mu kötü bir görüntü var? Bir konu açıp paylaşsana durumunu. Ekiminden şikayetçi arkadaşlarda çok erken davranma/sızlanmaya başlama gibi bir durum söz konusu oluyor. Ekim konusu cidden uzun soluklu bir maraton (maalesef).

Evet, zor, anlayabiliyorum, ama bir konuya bu kadar da takılırsan, yer bitirirsin kendini, gereksiz yere stresini artırıyorsun. Bırak saçlar bir son haline gelsin, onu da o zaman düşünürsün. Gider merkezle görüşürsün. Şu an beklemekten başka yapabileceğin hiç bir şey yok!

Ben de Asuman hanımda ektirdim 4. aya yaklaştım epey. Hatta bu ön çizgi greft seçimleriyle ilgili bir konuda hem fikir olduğumuza dair mesajlaşmalarımız vardı.Benim işin şimdilik gidişatta bir sorun gözükmüyor, umarım yavaşlamaz aynı ivme ile devam eder. Şu ana kadar ekim yaptırdığımı bilenler çok iyi gözüktüğünü, hiç anlaşılmadığını söylediler. Tabi umarım samimi görüşleridir. Hatta bugün 1,5 yıldır home office çalışma sebebiyle görüşmediğim iki iş arkadaşımı gördüm. Onlar farkına bile varmadılar olayın.

Normal insanlar için, gerçekten çok çok acemice bir ekim değilse dışarıdan anlaşılmıyor. Normal insanlar, senin benim, bizim forumdaşların bu kadar takıldığı kadar dikkat etmiyorlar bu konulara. Elbet eksik olduğunu söylediğin hususlar keike olmasaydı ama, olan olmuş, ki bu merkez de en iyisi olmasa da belli bir seviyenin üstünde bir yer. Bu kadar yıpratma kendini.

Eyyorlamam bu kadar.

Haklısın, bu konuda kendimi çok yıpratıyorum ve bayağı stresteyim.
Evet bende de durum aynı, çok doğal duruyor diyorlar ama insan birşeyi yaptırınca 4/4 lük olmasını istiyor.

Benim amacım aslında insanları ve de merkezleri bilgilendirmek bu konuda. Merkezlerde bu konuda kendini geliştirmesi gerekiyor. Insan bir/iki kere bu işe girip güzel bir sonuç alması lazım.
Evet çok başarılı bir merkez katılıyorum sana. Yinede hatalarını söylememiz gerekiyorki düzeltmeye baksınlar.
Merkezler herkese aynı çizgiyi çizmesinler, yüz hatlarına göre yapsınlar. Donörü iyi kullansınlar, bir ekimde 3000i gecmesinler, yoksa donör mahvoluyor, alınan greftlerin yanındaki saçlarda zedeleniyor. Bizlerde maximum maximum olsun demiyelim. Eğer açıklığımız çok fazlaysa ekimi ikiye bölelim. Donör yine kendine geldikten sonra ikinci ekimi düşünelim. Tabi ki maddi durum her zaman el vermiyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #151 : 15 Eylül 2021, 21:46:58 »
Hocam aynı problemi @vio ile bende yaşıyorum ancak revize ekime değinmişsiniz. Tahmin ediyorum 300-400 greft ile o sorun ortadan kalkar neden 2. Bir ekimi ( zaten yüksek greft çalışılmıycak) kabül etmeyelim :)

Tabi sizin kendi tercihinizdir. Ben konu sahibi genç yaşta olduğu için yazdım bu mesajı. Yoksa 28 29 yaşlarda olan arkadaşlara da tam tersi imkan varsa yaptırın diyorum. İleri de bir saç ekimi daha yapılırsa o bölgeye de gerekirse çalışılır. Şuan gerek yok güzel saçlar zaten. Birde saç ekimi yorucu bir süreç, tekrardan aynı süreci yaşamakta zor bence ama bunlar tabi benim düşüncelerim. Sonuçta ben karar mercii değilim :).
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2021, 23:21:54 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Vio

• Full Member
« Yanıtla #152 : 15 Eylül 2021, 22:38:25 »

Revize düşünmüyorum zaten ne zamanım var ne ortamım uygun buna artık..
Sizin konunuzu incelediğimde bi taraf gerçekten zayıftı fakat çok geç toparladı sanırım 280.günlerden sonra bi atak olmuştu, aslında sizin saçlarınızın yoğunluğuna ulaşsa beni çok mutlu eder şuan saçlarımın arasında onlarca kol tüyü şeklinde saç var fotoğrafta gözükmüyorlar ve hatta gözükenlerde orta kısımdaki kendi saçlarımın belki yarısı kalınlığında. Sizin tecrübelerinize göre süreç ne zaman sonuçlanır @Hintell daha çok gelişir diyor ama yorumlardan sanki sürecin sonuna geldim hızlı sonuçlanmış gibi bi izlenim edindim açıkçası bu biraz moralimi de bozdu 😂
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #153 : 15 Eylül 2021, 23:20:31 »
Revize düşünmüyorum zaten ne zamanım var ne ortamım uygun buna artık..
Sizin konunuzu incelediğimde bi taraf gerçekten zayıftı fakat çok geç toparladı sanırım 280.günlerden sonra bi atak olmuştu, aslında sizin saçlarınızın yoğunluğuna ulaşsa beni çok mutlu eder şuan saçlarımın arasında onlarca kol tüyü şeklinde saç var fotoğrafta gözükmüyorlar ve hatta gözükenlerde orta kısımdaki kendi saçlarımın belki yarısı kalınlığında. Sizin tecrübelerinize göre süreç ne zaman sonuçlanır @Hintell daha çok gelişir diyor ama yorumlardan sanki sürecin sonuna geldim hızlı sonuçlanmış gibi bi izlenim edindim açıkçası bu biraz moralimi de bozdu 😂

Bence de çıkışlarınız çok hızlı olduğu için bende bu şekilde düşündüm. Yine ufak bir çıkış olabilir ama bence saçlarınızda ki çıkışlar olmuş. Form alma süresi de kapatıcılık anlamında gerçekten fark yaratıyor. O nedenle boş yere moral bozmayın derim. Daha süreç içinde erken. Hintell Başkan doğru demiş yani. Zaten onun tecrübesi kesinlikle daha fazla bu konuda.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 15 Eylül 2021, 23:28:55 »
Yani greft ayrımı yapılmamış, rastgele ekilmiş!
Dostum bütün Asuman hair konularına olumsuz cumleni yazıyorsun doğallık tekli çiftli greftler falan bir sorun olabilir bunu elestiririz ancak hiç konu fotoğraf gidişat görmeden yorumlar yapman benim gibi oraya karar verenleri nedensiz gereksiz tereddüte düşürüyorsun

Vio

• Full Member
« Yanıtla #155 : 15 Eylül 2021, 23:45:09 »
Vio kardeşim saçlar çok güzel olmuş. Tipine de çok yakışmış.

Umarım sol şakağın da istedğiin seviyeye gelir. Ama gelmese bile kötü durmuyor kesinlikle. İnsanların vücutlarının yüzlerinin kafalarının sağ ve solu simetrik olmuyor. Bence bu hali de 8-9 arası puan alır.
Teşekkür ederim, yorumlarınız benim için önemli.
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 14 Ekim 2021, 13:54:44 »
saç ekimi sürecin nedir sevgili dostum ?
benim gördüğüm çıkış olarak güzel bir süreç ama kendi saçların aşırı sık olduğu için bir dengesizlik görünüyor olabilir arada ki fark yüzünden
ve iki şakak arasında ki açıklık ekim öncesi aynı mıydı bir taraf daha mı genişti ?
Global Moderator

Vio

• Full Member
« Yanıtla #157 : 15 Ekim 2021, 00:55:35 »
saç ekimi sürecin nedir sevgili dostum ?
benim gördüğüm çıkış olarak güzel bir süreç ama kendi saçların aşırı sık olduğu için bir dengesizlik görünüyor olabilir arada ki fark yüzünden
ve iki şakak arasında ki açıklık ekim öncesi aynı mıydı bir taraf daha mı genişti ?
Merhabalar güncelleme için 180.günü bekliyorum bi 10 gün sonra paylaşımımı yapacağım.

Ekilenlerin çıktığını düşünüyorum şuan için kapatıcılık tatmin edici ama çıkan saçlar kalınlaşırsa hem şekil alma açısından hem diğer saçlarla uyum açısından eşitlenecektir. Dediğiniz gibi sol taraf daha fazla dökülmüş sağ taraf hem alan olarak daha az hem de incelmiş çok saçım olan taraftı finas ile onları da kurtardım sanırım.Şimdilik idareten bir iki fotoğraf atıyorum teşekkürler..
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 15 Ekim 2021, 13:07:23 »
Teşekkürler daha gelişecek memnun olmana sevindim güzel duruyor saçların
Global Moderator

Vio

• Full Member
« Yanıtla #159 : 31 Ekim 2021, 03:58:32 »
183. Gün
Finasterid ve biotin kullanıyorum genel itibariyle memnunum , sanırım çıkışlar artık son buldu kalınlaşma ve hacim anlamında ekilen saçlar hala eski saçlarımdan daha ince ve de zor şekil alıyor. Ekim olduğunu anlayan henüz çıkmadı söylemeden kimse anlamıyor. Tepe eskiye nazaran daha sık az miktarda ekim yapılmıştı tepeye... Günde bir veya gün aşırı yıkamalara devam ediyorum. Sol taraf gelişme gösterdi fakat sağ taraf gibi olmadı malesef alan olarak daha geniş ekim yapılmıştı sanırım ondan dolayı.

Fotoğraflar direkt ışık altında hem kuru hem ıslak objektif şekilde çekmeye çalıştım gün içinde çıplak gözle çok daha iyi göründüğünü söyleyebilirim.
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Vio

• Full Member
« Yanıtla #160 : 31 Ekim 2021, 04:00:07 »
.
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Vio

• Full Member
« Yanıtla #161 : 31 Ekim 2021, 04:16:20 »
Ekimden önceki fotoğraflar
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #162 : 31 Ekim 2021, 08:32:01 »
Yeni saçlar ates ediyor resmen fakat daha da hacimlenip siklasacak gibi duruyor o zaman net sonuç ortaya cikar su anki durumu göre gayet güzel kardeşim gule güle tara
  • Ekim Tarihi: 14.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #163 : 31 Ekim 2021, 12:28:45 »
6 ay sonra bu saçlar daha da uçar. Tedaviyi bırakma sakın. Sadece Biotin 5000 ini bırak. Diğerlerine devam et.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 31 Ekim 2021, 22:00:45 »
Saçlar çok iyi olmuş.dokulme devam ediyor muydu
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks