Gönderen Konu: Asuman Hair/3500greft/24 yaş  (Okunma sayısı 26353 defa)

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair/3500greft/24 yaş
« Yanıtla #136 : 15 Eylül 2021, 17:05:20 »
140 güne çok güzel görünüyor. daha çıkışlar da olacaktır.Yaşın genç olduğundan daha hızlı iyileşiyorsun.

fin konusunda evet toparlıyor güzel ve yani bu senin tercihine kalmış kullanma süresi,aynadaki görüntün ne kadar süre öyle kalsın istiyorsan o kadar devam et.Sonuçta yaşın 24 ve ileriki yıllarda erkek tipi dökülme baskılanmazsa devam eder.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #137 : 15 Eylül 2021, 17:09:45 »
Kendi saçlarınız çok sık olduğu için o yoğunluk farkı göze çarpıyor aslında. Zannediyorum sağ tarafta biraz daha taranmış durumda ve ekim alanını ister istemez destekliyor. Bence güzel gidiyor süreciniz ve daha form alacak saçlarınız. Eğer tamamı çıkmamışsa saçlarınızda ufak bir çıkışta olabilir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #138 : 15 Eylül 2021, 17:44:40 »
Saç henüz kaldırılacak formda değil ama çoklu greftler göze çarpıyor şakaklarda.

Yani greft ayrımı yapılmamış, rastgele ekilmiş!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 15 Eylül 2021, 17:52:55 »
140 gün için gayet başarılı gelişmiş görünüyor saçların çok erken daha çok gelişecek saçların
Global Moderator

Vio

• Full Member
« Yanıtla #140 : 15 Eylül 2021, 18:06:10 »
Nice result.. are you taking fin?
yes its been 4.5 months
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

Vio

• Full Member
« Yanıtla #141 : 15 Eylül 2021, 18:27:08 »
Doğrudur , tercihinizi başka bir merkezden yana kullanabilirsiniz.
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Vio

• Full Member
« Yanıtla #142 : 15 Eylül 2021, 18:28:08 »
Kendi saçlarınız çok sık olduğu için o yoğunluk farkı göze çarpıyor aslında. Zannediyorum sağ tarafta biraz daha taranmış durumda ve ekim alanını ister istemez destekliyor. Bence güzel gidiyor süreciniz ve daha form alacak saçlarınız. Eğer tamamı çıkmamışsa saçlarınızda ufak bir çıkışta olabilir.
Sizce o yoğunluk farkı kapanır mı ve sol taraf sağ ile eşitlenir mi?
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Vio

• Full Member
« Yanıtla #143 : 15 Eylül 2021, 18:28:55 »
140 gün için gayet başarılı gelişmiş görünüyor saçların çok erken daha çok gelişecek saçların
Sizce sol tarafta bir sıkıntı var mı yoksa bu çıkış dengesizlikleri normal midir ?
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

Vio

• Full Member
« Yanıtla #144 : 15 Eylül 2021, 18:40:51 »
Daha net anlaşılması için ıslak ve ampulün altında çektim.
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #145 : 15 Eylül 2021, 19:21:06 »
Doğrudur , tercihinizi başka bir merkezden yana kullanabilirsiniz.

Bende orda ektirdim, onun için sordum zaten.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #146 : 15 Eylül 2021, 20:42:16 »
Şakak açıklığımız benziyor açıkcası. Bir taraf zannediyorum daha fazla açık olduğu için kapatıcılık anlamında daha seyrek görünüyor. Bence ekilen saçlar tutmuş ama yoğunluk farkından dolayı böyle gözüyor. Form almasıyla beraber saçlarınızı taradığınızda çok sorun olmaz ama aynı şekilde diğer taraf gibi olacağını  açıkcası ben düşünmüyorum. Belki biraz da o bölge de fire de olmuş olabilir. Kısacası en kötü senaryo da kendi saçlarınızda ekim alanını desteklersiniz. Erken yaşta saç ektirdiğiniz için aklınızda revize tarzı düşünceler varsa bile (hatta olurda merkez bile teklif etse) size tavsiyem yakın zamanda 2. bir ekim yaptırmayın derim. Çok fazla greft harcanmış şakak bölümüne yani ileri de mutlaka greftlere ihtiyacınız olacak. Zaten çok da güzel olmuş saçlarınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hafifsacli

• Full Member
« Yanıtla #147 : 15 Eylül 2021, 20:49:45 »
Şakak açıklığımız benziyor açıkcası. Bir taraf zannediyorum daha fazla açık olduğu için kapatıcılık anlamında daha seyrek görünüyor. Bence ekilen saçlar tutmuş ama yoğunluk farkından dolayı böyle gözüyor. Form almasıyla beraber saçlarınızı taradığınızda çok sorun olmaz ama aynı şekilde diğer taraf gibi olacağını  açıkcası ben düşünmüyorum. Belki biraz da o bölge de fire de olmuş olabilir. Kısacası en kötü senaryo da kendi saçlarınızda ekim alanını desteklersiniz. Erken yaşta saç ektirdiğiniz için aklınızda revize tarzı düşünceler varsa bile (hatta olurda merkez bile teklif etse) size tavsiyem yakın zamanda 2. bir ekim yaptırmayın derim. Çok fazla greft harcanmış şakak bölümüne yani ileri de mutlaka greftlere ihtiyacınız olacak. Zaten çok da güzel olmuş saçlarınız.
Hocam aynı problemi @vio ile bende yaşıyorum ancak revize ekime değinmişsiniz. Tahmin ediyorum 300-400 greft ile o sorun ortadan kalkar neden 2. Bir ekimi ( zaten yüksek greft çalışılmıycak) kabül etmeyelim :)
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 15 Eylül 2021, 21:10:12 »

Sevgili halu’cum. Tamam ön çizgiden şikayetcisin ama, her konu sahibine sormana gerek olmadığını da anlamışsındır artık.

Ne zaman ekim yaptırdın? Saçlar çıktı ve cidden çok mu kötü bir görüntü var? Bir konu açıp paylaşsana durumunu. Ekiminden şikayetçi arkadaşlarda çok erken davranma/sızlanmaya başlama gibi bir durum söz konusu oluyor. Ekim konusu cidden uzun soluklu bir maraton (maalesef).

Evet, zor, anlayabiliyorum, ama bir konuya bu kadar da takılırsan, yer bitirirsin kendini, gereksiz yere stresini artırıyorsun. Bırak saçlar bir son haline gelsin, onu da o zaman düşünürsün. Gider merkezle görüşürsün. Şu an beklemekten başka yapabileceğin hiç bir şey yok!

Ben de Asuman hanımda ektirdim 4. aya yaklaştım epey. Hatta bu ön çizgi greft seçimleriyle ilgili bir konuda hem fikir olduğumuza dair mesajlaşmalarımız vardı.Benim işin şimdilik gidişatta bir sorun gözükmüyor, umarım yavaşlamaz aynı ivme ile devam eder. Şu ana kadar ekim yaptırdığımı bilenler çok iyi gözüktüğünü, hiç anlaşılmadığını söylediler. Tabi umarım samimi görüşleridir. Hatta bugün 1,5 yıldır home office çalışma sebebiyle görüşmediğim iki iş arkadaşımı gördüm. Onlar farkına bile varmadılar olayın.

Normal insanlar için, gerçekten çok çok acemice bir ekim değilse dışarıdan anlaşılmıyor. Normal insanlar, senin benim, bizim forumdaşların bu kadar takıldığı kadar dikkat etmiyorlar bu konulara. Elbet eksik olduğunu söylediğin hususlar keike olmasaydı ama, olan olmuş, ki bu merkez de en iyisi olmasa da belli bir seviyenin üstünde bir yer. Bu kadar yıpratma kendini.

Eyyorlamam bu kadar.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 15 Eylül 2021, 21:12:59 »
Vio kardeşim saçlar çok güzel olmuş. Tipine de çok yakışmış.

Umarım sol şakağın da istedğiin seviyeye gelir. Ama gelmese bile kötü durmuyor kesinlikle. İnsanların vücutlarının yüzlerinin kafalarının sağ ve solu simetrik olmuyor. Bence bu hali de 8-9 arası puan alır.

Facebook Twitter Instagram