Yani greft ayrımı yapılmamış, rastgele ekilmiş!
Sevgili halu’cum. Tamam ön çizgiden şikayetcisin ama, her konu sahibine sormana gerek olmadığını da anlamışsındır artık.
Ne zaman ekim yaptırdın? Saçlar çıktı ve cidden çok mu kötü bir görüntü var? Bir konu açıp paylaşsana durumunu. Ekiminden şikayetçi arkadaşlarda çok erken davranma/sızlanmaya başlama gibi bir durum söz konusu oluyor. Ekim konusu cidden uzun soluklu bir maraton (maalesef).
Evet, zor, anlayabiliyorum, ama bir konuya bu kadar da takılırsan, yer bitirirsin kendini, gereksiz yere stresini artırıyorsun. Bırak saçlar bir son haline gelsin, onu da o zaman düşünürsün. Gider merkezle görüşürsün. Şu an beklemekten başka yapabileceğin hiç bir şey yok!
Ben de Asuman hanımda ektirdim 4. aya yaklaştım epey. Hatta bu ön çizgi greft seçimleriyle ilgili bir konuda hem fikir olduğumuza dair mesajlaşmalarımız vardı.Benim işin şimdilik gidişatta bir sorun gözükmüyor, umarım yavaşlamaz aynı ivme ile devam eder. Şu ana kadar ekim yaptırdığımı bilenler çok iyi gözüktüğünü, hiç anlaşılmadığını söylediler. Tabi umarım samimi görüşleridir. Hatta bugün 1,5 yıldır home office çalışma sebebiyle görüşmediğim iki iş arkadaşımı gördüm. Onlar farkına bile varmadılar olayın.
Normal insanlar için, gerçekten çok çok acemice bir ekim değilse dışarıdan anlaşılmıyor. Normal insanlar, senin benim, bizim forumdaşların bu kadar takıldığı kadar dikkat etmiyorlar bu konulara. Elbet eksik olduğunu söylediğin hususlar keike olmasaydı ama, olan olmuş, ki bu merkez de en iyisi olmasa da belli bir seviyenin üstünde bir yer. Bu kadar yıpratma kendini.
Eyyorlamam bu kadar.