Merhaba Arkadaşlar, Forumu 2 senedir takip ediyorum. Son birkaç aydır da hemen hergün girip okuyorum. Forumdaki havayı çok seviyorum. Saçlarımı belime kadar uzatsam da arada bir gelip takılmaya devam ederim sanırım
Sanırım artık ben de operasyona gireceğim. Hatta önümüzdeki hafta muhtemelen. Ankara'dayım ve 3 kişi ile görüştüm. Egemen Güdül, Şahin Çelik ve Serdar Gökrem. Egemen Bey'in bu forumdaki başlıkları güven vermedi maalesef. Telefonda da iyi bir enerji yakalayamadık. Şahin Bey'in ofisine gittim. Çizdiği çizgiyi, pozitif havasını beğendim. Fakat doktor olmaması, aşırı yoğun olması ve bence bazı orta başarıdaki ekimleri 3. bir yer arayışına girmeme sebep oldu. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Doç.Dr. Serdar Gökrem'e gittim. 2500-3000 Greft ile çok başarılı bir sonuç alabileceğimizi, çok doğal bir ekim yapılabileceğini söyledi. İstediğim günlerde de kendisi boşmuş. Diğerlerine göre biraz daha pahalı ama karşılayabilirim sanırım. Peki sizin yorumunuz nedir? Mevcut saçlarıma bu ekim zarar verir mi? Fotoğraflarımı bırakıyorum.
Yaş 31, 1.5 senedir düzensiz minoxil kullanıyorum. sigara alkol yok. saçlarımda beyazlamalar mevcut.